GO UP

Cruise med MSC Virtuosa fra Dubai

Tid: Desember 2021 – mars 2022
Pris
: Fra 5 439,- per person

Rabatter akkurat nå:
ALL INCLUSIVE PÅ CRUISE MED MSC VINTER 2021/2022

Bestill innen 29. oktober og få drikkepakke Easy inkludert i prisen.
MSC Virtuosa (syv netter)  2. desember 2021 – 19. mars 2022
Fra Dubai, Abu Dhabi, Doha

MSC har alltid fantastiske priser for barn! Kontakt oss!

MSC cruises, cruisereiser, nordmannsreiser

Bli med på cruise med MSC Virtuosa – ett av de mest miljøvennlige skipene som finnes.
Dette nye cruiseskipet er et av de to største i MSC Cruises sin flåte, sammen med søsterskipet MSC Grandiosa. Her finner du et imponerende utvalg av fasiliteter som er med på å gi deg den ultimate cruiseopplevelsen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Virtuosa

Vinteren 2021/2022 seiler skipet i Emiratene. Her får du oppleve eksotiske havner og byer, og ikke minst et herlig klima.
Du kan velge om du vil seile fra Dubai, Doha eller Abu Dhabi.
I mars 2022 går skipet videre til Asia, hvor flere eksotiske reisemål venter. Her kan du velge å være med hele 29 netter om du ønsker.

Takket være den nye og avanserte teknologien kan skipet dokumentere 98% reduksjon av svoveloksid (SOx) og 90% reduksjon av nitrogenoksid (NOx)-utslipp.
Om bord er det et avansert avløpsrensingssystem med høyere rensingstandard enn de fleste avløpsrenseanleggene på land.

Litt om fasilitetene om bord:

MSC Starship Club
Dette futuristiske stedet er mye mer enn bare en bar. Det er en oppslukende underholdningsopplevelse. Med Rob, den aller første humanoide robotbaren på sjøen, blir du tatt med til en annen verden.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Galleria Virtuosa
Den lengste LED-kuppelen til sjøs. Langs dette innendørs promenadedekk finner du både hovedrestauranter, spesialrestauranter og flere butikker. Hele 11 toppmoderne butikker med over 250 merker kan skipet skilte med. Promenadedekket er det ultimate stedet for sosialt samvær og underholdning.

Obs! Prisen er for person nummer en i lugaren og hensyntar ikke eventuelle kampanjer og rabatter. Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Bassengområdene
MSC Virtuosa fem enestående og unike bassenger, inkludert en av de største vannparkene til sjøs. Det er god plass både i og rundt bassengene.

Restaurantene
Det er et utvalg på hele 10 spisesteder, alle med noe spesielt for enhver smak. Dette inkluderer et helt nytt indokinesisk restaurantkonsept – herlige vietnamesiske klassikere med en fransk vri.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Virtuosa

 

Familie og barn
MSC Cruises er kjent for sitt prisbelønte familietilbud og har et mangeårig partnerskap med LEGO Group for å designe barneklubbområdene og ombordaktiviteter.
Her er det aktiviteter for alle aldre. MSC Virtuosa har et fantastisk underholdningstilbud for hele familien: om dagen er det muligheter for lek og moro i vannparken eller på sportssenteret, og om kvelden er det morsomme aktiviteter som fornøyelsespark, karaokebar, komiklubb, TV-lounge og bar

MSC Aurea Spa
La kropp og sjel få hvile i MSC Aurea Spa, et luksuriøst balinesisk spa om bord i MSC Virtuosa. Her finner du spa-avdeling, skjønnhetssalong og neglesalong. Her kan du også få velvære- og skjønnhetsbehandlinger som revitaliserer og skjemmer deg bort.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Virtuosa

 

MSC Yacht Club
Dette er den beste plasseringen av lugarer og et reservert område som bare er tilgjengelig for YC – medlemmer. Her er det også en restaurant, salonger og et stort privat bassengområde med solarium og boblebad. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa.
Dette er MSC Yacht Club, den ultimate luksuscruiseopplevelsen.

Ønsker du å prøve et cruise med MSC Virtuosa?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruisedrøm

Reisemål Cruise fra Dubai Cruise i Asia

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic