GO UP

Nyhet! Cruise med MSC Euribia – innovativt nytt skip

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Nå kan du være med på et fantastisk cruise med MSC Euribia – MSC sitt splitter nye skip som lanseres i juni.

MSC Euribia vil seile i Nord Europa fra blant annet København i sommer, til norske perler.
Utover høsten vil skipet seile fra ulike havner lenger ned i Europa – Rotterdam, Hamburg, Zeebrugge, Southampton og Le Havre.
Her kan du virkelig få oppleve spennende havner i hele Nord Europa om bord på en helt nytt, klimavennlig og moderne skip med alle fasiliteter for store og små.

Se de spennende seilingene. Obs – prisen viser person en i rimeligste delte dobbeltlugar. Eventuelle kampanjer og spesialtilbud vises ikke. Dagens pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

MSC Euribia

Skipet er oppkalt etter antikkens gudinnen Eurybia som utnyttet vinden, været og stjernebildene for å mestre havet. MSC har nå tatt et stort skritt videre når det gjelder innovasjon. Ikke bare har skipet et helt nytt utseende på skroget – som gjenspeiler livet i havet. I tillegg har aldri et skip vært vært mer bevisst på det grønne og miljøet.
Rederiet har en visjon om å bruke toppmoderne bærekraftig teknologi for å beskytte og bevare det dyrebare marine økosystemet.

 

 

MSC Euribia er det andre skipet i flåten som drives av LNG, et av verdens reneste marine drivstoff som tilgjengelig i stor nok skala. Dette betyr et stort skritt i riktig retning av å redusere klimagassutslippene betydelig, en stor reduksjon av CO2-utslipp samtidig som andre luftutslipp praktisk talt elimineres. LNG er nøkkelen til utviklingen av lavkarbonløsninger for skipsfart.

MSC Euribia vil ha et avansert avløpsrensesystem og et undervannslydsystem for å minimere effekten av vibrasjoner på livet i havet. Skipet er også utstyrt med landstrømtilkobling.

MSC Cruises er aktivt involvert i flere prosjekter for å utvikle og gjøre disse teknologiene levedyktige i samarbeid med tilsynsmyndigheter, akademier, skipsverft og industri.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hva kan du gjøre om bord i MSC Euribia?

Nyt synet av den fantastiske LEDskjermen i taket over innendørs-promenaden. Promenaden er i middelhavsstil og her finner du et utvalg av butikker, deilige spesialrestauranter og en rekke andre underholdningsaktiviteter.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser


Skipet har hele 10 spisemuligheter og 21 barer og salonger, så her er det noe for enhver smak. I teateret kan du se live underholdning i verdensklasse hver kveld.
På dagen kan du selvsagt bade i en av de fem imponerende bassengene. MSC Euribia har også et av de største badelandene til sjøs.

 

Cruise med MSC Euribia USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser


Barn og voksne kan lære om miljø og prosjekter i MSC Foundation Center. Og de mindre barna kan kose seg i barneklubbene som drives i samarbeid med LEGO Group.
I MSC Aurea Spa kan du nyte i et eksklusivt termisk område med badstue, dampbad og boblebad, pluss en profesjonell hår- og neglesalong samt en frisørsalong. De kan friste med massasjer og skjønnhetsbehandlinger.
Lugarene holder høy standard. Enten du leter etter en suite over 2 dekk med eget boblebad, en lugar med havutsikt eller et familiealternativ, finner du alt dette på MSC Euribia.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ønsker du å unne deg noe litt ekstra – bestill MSC Yacht Club
Her finner du lugarene med den beste beliggenheten. I tillegg er det et stort område med restaurant, bassengområde og salonger kun for deg som reiser i Yacht Club. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa.
Et lite skip om bord i skipet rett og slett.

Vil du prøve et cruise med MSC Euribia?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,