Fristelser på havet

GO UP

Cruise med Celebrity Edge i Middelhavet 2021

Cruise med Celebritys nyeste og mest innovative skip, Celebrity Edge i Middelhavet.

Tid: Mai – oktober 2021
Priseksempel utreise 3. juni fra Oslo – med retur 14. juni 2021. Fra 35 745,- per person inkludert fly t/r transport hotell/skip og en natt på 4* hotell.
Prisen inkluderer balkonglugar og 10 netters cruise inkludert tips og drikkepakke.
Innvendig lugar fra 27 775,-

Vår ref: 318015

Prøv et cruise med Celebrity Edge i Middelhavet i 2021. Opplev dette unike skipet og flotte havner. Skipet har fokus på miljø, store åpne flater og unik teknologi.

Skipet seiler fra Roma på 10 og 11-netters cruise og rutene varierer. Kombiner gjerne to seilinger om du ønsker en lengre ferie.

Du kan oppleve Korfu, Split, Trieste, Koper i Slovenia, Dubrovnik og Napoli på dette cruiset. Reisen starter i Roma, hvor vi har inkludert en natt på 4* hotell.

Skipet ligger i havnene 12 timer de fleste steder. Det gir deg tid til å oppleve – om du vil gjøre det på egen hånd eller på en av skipets utflukter.

Map

Se også andre avganger
(Pris avser person nr 1 i lugaren, og hensyntar ikke eventuelle rabatter. Totalpris får du av oss når du har valgt avgang og lugar)

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Unikt på dette skipet:

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene på Celebrity Edge har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

Celebrity Edge tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²! På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge
Lugarere er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Vil du være med på cruise med Celebrity Edge i Middelhavet i 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • Drikkepakke
Reisemål Cruise fra Roma Cruise i Middelhavet


  Transportform:

  © 2020 Nordmanns-Reiser AS

  Designet og utviklet av HCL Nordic