GO UP

Unikt cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney

Tid: 30. oktober til 21. desember 2023
Pris: Edge Stateroom med Infinity Veranda fra 111 982,- per person
Always included on Celebrity: Klassisk drikkepakke, tips, Wifi

Bli med på et unikt og spennende cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney 30. oktober 2023.
En fantastisk Grand Journey om bord på Celebrity Edge®. Seilingen er satt sammen av fire back-to-back cruise til en episk ferie på hele 52 netter!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney

Cruiset starter i Roma, og vi anbefaler at du legger til en eller flere netter i denne magiske byen for å utforske kjente landemerker som Colosseum, Spansketrappen, Vatikanet og mye mer. The Land Down Under og Sydney, Australia er ditt endelige reisemål. Underveis passerer du Suez-kanalen.

Cruiset følger den vestlige enden av krydderruten langs kysten av Arabia og India. Du vil besøke 11 land og 25 av de mest interessante stedene på planeten, inkludert Akaba, Jordan, Mumbai (Bombay) i India, Dubai i Emiratene, Phuket i Thailand, Singapore og Christchurch, New Zealand – for å nevne noen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney

Det er også overnatting i havnene på noen av de mest forlokkende stedene i regionen, som Benoa, Bali, Indonesia – Colombo på Sri Lanka og Auckland, New Zealand.

Om bord kan du kose deg på spa, hvor de tilbyr behandlinger ut fra reisemålet du er på. Skjem deg bort på en av de særegne restaurantene med menyer laget av en Michelin-stjernekokk. Nyt natten og nipp til dine favorittcocktailer på Magic Carpet mens du svever over det åpne havet. Og seil bekymringsløst i og med at all drikke, Wi-Fi og tips er inkludert.

Seiling 1: Roma til Dubai: 30. oktober 2023
14-netters Suez-kanalcruise. Utforsk de ikoniske severdighetene i Roma før du går om bord på Celebrity Edge® i Civitavecchia for din Grand Journey. Opplev romantikken og deilig mat på Sicilia. Reis tilbake til det 5. århundre f.Kr. i Athen på historiske must-see som Akropolis. Kjenn på den enestående opplevelsen av å cruise gjennom Suez-kanalen på vei til Aqaba, Jordan, hvor du kan utforske et annet underverk på bucket-listen, fantastiske Petra.

cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Og til slutt, oppdag Abu Dhabi og Dubai, to ørkenmetropoler kjent for utrolig arkitektur, luksusshopping og natteliv.

Seiling 2: Dubai til Singapore: 13. november 2023
12-netters cruise i India, Sri Lanka og Thailand. I Dubai kan du utforske den 160-etasjers Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Oppdag de fargerike basarene i Mumbai og de gamle huletempelene på Elephanta-øya. Sug inn de mange kulturene som har smeltet sammen i havnen i Cochin. På Sri Lanka har du en overnatting i Colombo og har god tid til å utforske alle severdigheter og delikatesser. Nyt sol og hav på de legendariske strendene i Phuket på dagtid, og ta en titt på de spennende nattmarkedene.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney

Avslutt med litt shopping i det kosmopolitiske Singapore.

Seiling 3: Singapore til Sydney: 25. november 2023
14-netters cruise til Bali og Australia. Fortsett utforskningen av Singapores blendende moderne arkitektur og fantastiske grønne områder. Nyt to hele dager og en overnatting på Bali og besøk de verdensberømte strendene.
Ditt første stopp i Australia, Darwin, er en naturelskers drøm. I Cairns og Airlie Beach har du enkel tilgang til Great Barrier Reef – verdens største korallrev.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney

Deretter kan du nyte utsikten til operahuset i Sydney og Sydney Harbour Bridge mens du seiler inn i denne ikoniske byen for første gang på reisen.

Seiling 4: Rundtur fra Sydney: 9. desember 2023
12-netters New Zealand cruise. Oppdag enda flere av Sydneys pulserende nabolag og en smeltedigel av mat.
Deretter kan du utforske både nord- og sørøyene på New Zealand. Opplev tre av landets mest fantastiske steder – Milford, Dusky og Doubtful Sounds. Nyt vin- og ølsmaking. Ta en utflukt til Queenstown. Nyt en overnatting i Auckland og prøv byens eklektiske barer og restauranter – eller de bortgjemte strendene på Waiheke Island.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney
Ditt fantastiske Grand Journey cruise avsluttes i Sydney.

Høydepunkter på cruiset:

 • Benoa, Bali, Indonesia
 • Colombo, Sri Lanka
 • Auckland, New Zealand
 • Roma, Italia
 • Suez-kanalen
 • Aqaba, Jordan
 • Mumbai (Bombay), India
 • Dubai, United Arab Emirates
 • Phuket, Thailand
 • Singapore
 • Christchurch, New Zealand

 

Celebrity Edge

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

Celebrity Edge tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge
Lugarere er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Vil du prøve et unikt cruise med Celebrity Edge fra Roma til Sydney?

 Kontakt Cruisereiser

Reisemål Cruise fra Roma

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic