Fristelser på havet

GO UP

Cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet 2020

Lekre cruise i Middelhavet.

Tid: mai – oktober 2020
Pris: Fra 16 515,- med alle måltider, tips og classic drikkepakke inkludert.  

Nå kan du velge mellom mange spennende cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet i 2020. Cruisene tar deg til ulike havner og du kan med fordel sette sammen to cruise, eller kanskje tre, for å få en helt unik cruiseopplevelse.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise
På disse herlige cruisene i Middelhavet med Celebrity Cruises kommer du til mange spennende perler. Kroatia, Slovakia, Italia, Malta, Sicilia og mange flere.
Cruisene går fra Venezia, Barcelona eller Civitavecchia utenfor Roma. Legg gjerne inn noen netter i disse flotte byene – det skreddersyr vi for deg.

Celebrity Constellation® er et lekkert innredet skip, med alle fasiliteter. For den aktive finnes det løpebane, treningsrom og golfsimulator. Det er mange flotte restauranter å velge mellom. Celebrity Cruises fokuserer ekstra mye på sine middagsopplevelser. Hovedrestauranten og buffetrestauranten er inkludert i prisen. Det finnes også flere spesialrestauranter, som for eksempel italienske Tuscan Grill og bistroen Murano (koster ekstra). Spa og bassengområdet bør selvsagt også prøves ut under herlig middelhavssol.
Skipet tar ca 2 000 passasjerer, og gir deg en fin opplevelse.
Kjenn de varme boblene i Thalossotherapy-bassenget og nyt kulinariske høydepunkter i en av de mange restaurantene. Celebrity Constellation er på mange måter et flytende designhotell som passer perfekt for par.

Vil du være med på cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet i 2020?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • Drikkepakke
Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise fra Venezia Cruise i Middelhavet

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic