GO UP
MED REISELEDER

Cruise i Vietnam og Thailand med Celebrity Solstice – november 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 12. – 27. november 2024

Pris:
45 000,- per person i utvendig lugar /fullbooket
51 700,- per person i balkong Concierge lugar

Prisen inkluderer flyreise, all transport på reisemålet, to netter på 4* hotell i Hong Kong inkludert frokost, to halvdags sightseeinger, alle måltider, tips, drikkepakke, wifi på skipet, to utflukter på seilingen, en dag i Singapore og reiseleder fra Cruisereiser*

Bli med på et eksotisk cruise fra Hong Kong til spennende, eksotiske reisemål i Vietnam og Thailand med Celebrity Solstice og Cruisereiser! Cruiset avsluttes i Singapore.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Havner du besøker på Cruise i Vietnam og Thailand med Celebrity

Hong Kong
Neonskilt i massevis, dim sum og fantastiske templer er noen av de tingene du kan oppleve i Hong Kong. Nyt denne spennende byen med sine endeløse shoppingmuligheter og ruvende skyskrapere. Besøk Victoria Peak, en Aberdeen Fishing Village, Man Mo Temple og Sheung Wan-marked.


Hanoi (Ha Long Bay), Vietnam
Ingenting kan forberede deg på skjønnheten i Ha Long Bay og de over 2 000 kalksteinsformasjonene.  Ved den lille byen Sapa, som havnet på UNESCOs verdensarvsliste i 1994 har du noe av Vietmans beste tur- og fjellområder. Byen ligger i et frodig landskap ikke så langt fra de travle gatene i Hanoi.
Hanoi, landets fengslende hovedstad, har en fin blanding av parisisk ynde og asiatisk tempo. Stå opp tidlig for å se t’ai chi praktisert ved daggry nær Hoan Kiem-sjøen. Besøk Ho Chi Minh-mausoleet og de travle bakgatene i det gamle kvarteret. Eller begi deg ut på et eventyr gjennom Red River Delta. Opplev et av verdens mest storslåtte naturlige underverk – Ha Long Bay i Tonkinbukten fra dekk på en tradisjonell kinesisk søppelbåt.
Ta en vanntaxi ut til en av de mange flytende restaurantene i bukten.

Hue
Nguyen-dynastiet grunnla denne tidligere hovedstaden på 1600-tallet ved bredden av Parfyme-elven. I dag er det et massivt friluftsmuseum med templer, pagoder, palasser og graver. Utforsk det keiserlige citadellet, og ta deretter et elvecruise for å se keisernes graver og Thien Mu-pagoden. Pago Pago er hovedbosetningen på Tutuila, omgitt av topper som stiger opp fra dypvannshavnen og omkranset av palmeomkransede strender.

 

Cruise i Vietnam og Thailand med Celebrity Solstice cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Ho Chi Minh
Denne dynamiske metropolen ligger i utkanten av Mekong-deltaet, og her finner du den tidløse skjønnheten til en eldgammel kultur. Fransk koloniarkitektur blander seg med moderne asiatisk påvirkning. Nyt synet av de mange motorsyklene, scooterne, pagodene og gatemarkedene. Spaser i de brede gatene i denne byen og besøk The History Museum, som huser gjenstander fra to tusen år med vietnamesisk historie.

Bangkok
Bangkok er en by full av kontraster. Høyhus og populære klubber florerer, men det gjør også gylne templer og livlige gatemesser. Et besøk til nasjonalmuseet er flott for historieinteresserte, mens shoppere vil elske kuppene i Banglamphu-distriktet. Klong Toey, sentralt i Bangkok, har et svært rabattert marked, som tilbyr fersk ål, tørket fisk og de livlige luktene, severdighetene og lydene fra dette bryggeområdet.
Her ligger skipet over natten.

Koh Samui
Dette er et lite, tropisk paradis. Øya er omkranset av kokospalmer og hvite sandstrender. Gå til Big Buddha, kos deg i det naturlige bassenget ved foten av Na Muang-fossen og se de forbløffende naturlige fjellformasjonene Hin Ta og Hin Yai.

Singapore
Ved første øyekast er denne byen full av modernisme og kommersialisme, noe som får den til å virke mer vestlig enn østlig. Men når du går dypere, vil du avdekke den eklektiske blandingen av kulturer, religioner, eldgamle skatter og britiske koloniale inntrykk som gir opphav til en unik singaporeansk identitet. Den kulturelle fusjonen kommer kanskje best til uttrykk på Singapores uoffisielle språk, singlish, en unik blanding av engelsk, kinesisk og malaysisk.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Celebrity Solstice®

Celebrity Solstice® er kjent for sitt elegante design og enestående mat. Den luftige hovedrestauranten tilbyr et utsøkt menyvalg, som endres hver dag for å gi deg en rekke klassiske og moderne valg. Spesialrestauranten Blu er kjent for dristige smaker, eksklusivt for AquaClass-gjester.
I Martini-baren kan du slappe av, lytt til fin musikk og nyte en samling av sjeldne vodkaer og en portefølje av fine kaviarer. Ensemble Lounge er den ideelle setting for en aperitiff på vei til en ekstraordinær matopplevelse, eller en digestif etterpå.
Sky Observation Lounge har spektakulær havutsikt. Det perfekte stedet å se over havet med en cocktail i hånden og danse hele natten etter at solen har gått ned.
Prøv de hotteste spilleautomatene og bordspillene på Fortunes Casino eller prøv nye treningstimer og seminarer på cruisetreningsfasiliteter i verdensklasse. På The Lawn Club på toppen av skipet finner du en gressplen med krokket, boccia, golfputting, Blongo eller Baggo.

Vil du høre mer om cruise i Vietnam og Thailand med Celebrity Solstice?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

ID 6148525
* ved minimum 20 reisende.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,