GO UP

Cruise i sørlige Karibien med Celebrity Silhouette

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Seilingsruten på dette cruiset er nydelig. Her opplever du eksotiske, flotte, karibiske øyer, som garantert gir deg et minne for livet.
Pris fra 10 4581,- per person i rimeligste innvendige lugar.

Se seilingsdatoer og priser:

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Ta et fantastisk 10-netters cruise i sørlige Karibien med Celebrity Silhouette vinter 2023/2024.
Og du – det er hele fire sjødager på denne seilingen, som gjør at du virkelig kan nyte dette flotte skipet fullt ut!
Vi anbefaler at du legger inn noen netter i for eksempel Fort Lauderdale i forkant av cruiset. Det skreddersyr vi for deg.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Fort Lauderdale

På 1800-tallet bygde William Lauderdale et fort. I dag kommer 16 millioner besøkende hvert år for nyte de brede hvite sandstrendene og frodige grønne golfbaner. Ta en tur langs den berømte strandpromenaden, kun 15 minutter fra havnen, og stup ut i det varme Atlanterhavet. Dra til sentrum til Las Olas Boulevard, parallelt med New River, for å nippe til lattes på utendørskafeer og handle i elegante butikker. Stopp ved Stranahan House, byens eldste, bygget i 1901 som et handelssted og bevart som et museum. Se en hel landsby med historiske bygninger ved History Fort Lauderdale. Bli med på en Segway-tur langs elven eller et cruise på Millionaire’s Row.

Et tips er selvsagt en tur til Everglades. Her finner du Flamingo Gardens, med rosa flamingoer, alligatorer, svartbjørner og Florida-pantere – pluss eksotiske trær, sommerfuglhager og blomster.

For god shopping, besøk Galleria Fort Lauderdale, nord for havnen. Eller dra vestover til Sawgrass Mills med 350 designerbutikker, spesialbutikker og spisesteder.

Nyt floribbeisk mat, en blanding av gamle Florida-favoritter med karibiske påvirkninger. Prøv lokal sjømat som hummer, havabbor, mahi-mahi, pompano, snapper, tunfisk og steinkrabber.

Florida dominerer produksjonen av sitrusfrukter. Her kan du smake autentisk key lime pai, som er søt, syrlig, kremaktig og gul.

Spennende havner som besøkes på cruise i sørlige Karibien med Celebrity Silhouette

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Philipsburg, St. Maarten

På 1600-tallet bestemte nederlandske og franske soldater seg for å dele denne lille øya, og i dag er den lykkelig delt mellom Frankrike (Saint Martin, nordsiden) og Nederland (Sint Maarten, sørsiden). Benytt sjansen til å besøke noen av de flotte strendene. På Orient Beach kan du nyte solen eller utforske de sunkne skipsvrakene og det marine livet like utenfor kysten. Og besøk velkjente Jet Blast Beach (offisielt Maho Beach), ved siden av flyplassen.
Den franske hovedstaden Marigot har sjarmerende gater, kafeer og friluftsmarked. Se også Fort Louis fra 1700-tallet. Ta en båttur i Simpson Bay Lagoon, med sine luksuriøse villaer og megayachter. Flere turer viser deg sjarmerende Grand Case og Orient Bay.
Både Philipsburg og Marigot er berømte kulinariske hovedsteder, og lokalbefolkningen liker å lage mat utendørs. Prøv grillet ribbe og kylling. Tips til shopping er elektronikk, rom, sigarer, smykker og designermerker langs Philipsburgs milelange Front Street.

Barbados

Bardados har over 80 uberørte strender, mange blant verdens vakreste. Prøv jetski på livlige Mullins Beach, padleboarding på Pebbles Beach og surfing på Atlantic Shores. Små båter tar deg med ut for å svømme med skilpadder. Du kan leie din egen Hobie Cat, prøve spydfiske eller slappe av om bord på en luksuriøs katamaran. 4×4-safari inn i Barbados Wildlife Reserve på jakt etter grønne (!) aper, er også populært. Utforsk Harrison’s Cave og se stalaktitter, stalagmitter og underjordiske bekker.
Barbados er også et shopping- og matmekka. Designermote, fine smykker, dufter, elektronikk og lær er noe av det du kan kjøpe i dette skatteparadiset. Talentfulle øyboere produserer utsøkt kunst og samleobjekter. Matelskere elsker denne «kulinariske hovedstaden i Karibien», som kombinerer smakene fra Afrika, Vestindia og Europa. Atlanterhavet tilbyr et deilig utvalg av fisk, inkludert hai, laks, torsk, rød snapper og flyvefisk – et symbol på Barbados, reker, hummer og krabber. Kylling, biff, svinekjøtt, kalkun og and serveres stekt, grillet, bakt, stekt og syltet. Prøv også cou-cou, ris og erter, pelau og makaronipai, sammen med tropiske frukter ved siden av.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,
Tobago

Frodige, skogkledde Tobago er et utrolig biologisk mangfold, med tusenvis av beskyttede fugle- og dyrearter og planteliv som trekker besøkende fra hele verden. Her kan du prøve ut lekre tropiske godbiter på det berømte lokale matmarkedet, besøke et fort fra 1700-tallet og et historisk museum i verdensklasse.

St Lucia

Besøk det fargerike Castries Central Market for å handle lokale krydder og håndlaget håndverk. Ta en vandring til Castries-markedet, den historiske katolske kirken og bytorget, og gå ikke glipp av den fantastiske utsikten fra Caribelle Batik – hvor du også finner håndverksvarer. Ta en båttur forbi Marigot Bay. Romanforfatter James A. Michener beskrev den som den vakreste bukten i Karibia.

Antigua

Denne øya fikk sitt navn av Christopher Columbus i 1493. Antigua og nabolandet Barbuda er et selvstendig land i det britiske samveldet. Engelskmennene slo seg ned her i 1632 og importerte slaver for å bygge sukkerplantasjer. De ble selvstendige i 1981. Hovedstaden og største byen, St. John’s, er en av de mer utviklede og kosmopolitiske områdene på De mindre Antillene.
Øya har faktisk 365 karibiske strender – én for hver dag – skjult blant de utallige klippene og buktene. Den frodige regnskogen, det dramatiske landskapet og det turkise vannet frister de fleste.
Svøm og snorkle med milde rokker – og snorkle langs korallrevene som omkranser øya og myldrer av liv. Ta en tur med katamaran. Stopp ved Paradise Reef og kikk under overflaten i det klare antiguanske vannet. Ligg på en gyllen strand og nipp til en rompunch. Prøv lokale matretter som polenta med saltfisk, callaloo (en populær vestafrikansk/karibisk rett) og en solid peppergryte. Vil du handle litt, finner du karibisk mote, lokalt håndverk og designermote i de avgiftsfrie butikkene på St. John’s.

 

Cruise i sørlige Karibien med Celebrity USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette har lekre lugarer, deilig spa område, treningssenter og et utendørs og et innendørs svømmebasseng. Den lekre hovedrestauranten tilbyr nydelig mat. I tillegg er det buffetrestaurant og flere spesialrestauranter.  Skipet tar 2 900 gjester. Ta en piknik på verdens første gressplen til sjøs, nyt en konsert i solnedgangen og prøv deg på ballspill om du vil!
Nyt en god drikke på den nylig redesignede Passport Bar eller den nye Craft Social Bar, et kult og uformelt sted. Handle i spennende nye butikker med de hotteste designerne. På The Spa on Silhouette kan du unne deg behandlinger av alle slag.

Med sine lekre designdetaljer og moderne luksus er Celebrity Silhouette et perfekt valg for deg som er på jakt etter en elegant, moderne og avslappet flytende resort med mange aktiviteter.

Infinite Verandalugarer

Edge Stateroom med Infinite Veranda®, der du med et knappetrykk forvandler lugaren til å inkludere verandaen, slik at du kan gå rett ut til vannkanten. Disse lugarene har det siste innen design og teknologi.
178 mulige alternativer for å koble sammen lugarer gjør det enklere enn noen gang for familier og venner.
99 % av lugarene på Celebrity Edge® har king-size-senger med Celebrity eXhale®-sengetøy og Cashmere℠-madrasser.

Celebrity Cruises er kjent for sine middagsopplevelser. Fire restauranter er inkludert i cruisebilletten. Den elegante hovedrestauranten er en moderne tolkning av de glade 20-årene.

Unn deg et cruise i sørlige Karibien med Celebrity Silhouette

 Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,