GO UP

Cruise i Sør-Amerika med Celebrity Equinox

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Tid: Priseksempel 6. desember 2025
Pris per person:
Innvendig lugar fra 19 550,-
Utvendig lugar fra 22 198,-
Balkonglugar fra 26 430,-

Ta en herlig cruise i Sør-Amerika med Celebrity Equinox og opplev spennende reisemål i Argentina og Patagonia.
Dette 14-dagers cruiset tar deg med til reisemål som Buenos Aires, Punta del Este, Puerto Madryn, Port Stanley Kapp Horn og mye mer!

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Havner du besøker på cruise i Sør-Amerika med Celebrity Equinox

Buenos Aires – hovedstaden i Argentina, er en smeltedigel av kulturer – indiansk, spansk kolonial, italiensk, fransk, britisk og mer. Her er det 300 teatre og 160 museer. Utforsk det franske nyklassisistiske Museo Nacional de Arte Decorativo, nær havnen, eller Teatro Colón, et operahus med like vakkert interiør som akustikk, i Centro. Buenos Aires er en leder innen design. Finn klær, smykker og kunst på overdådige Galerías Pacifico, nær havnen, eller kikk gjennom det fasjonable Recoleta-kvarteret sine eksklusive butikker. Besøk noen av de elegante 1800-tallsbarene eller moderne kafeer og restauranter. Oppdag maté, den lokale teen, og ikke gå glipp av de kjente biffene og utmerkede Malbec-vinene. Finn pizza, pasta og is på hvert hjørne. Til dessert kan du prøve alfajores, sjokoladedekkede dobbeltdekkerkaker fylt med dulce de leche.

Montevideo er en moderne by med en rik kunstnerisk tradisjon. Deilige biffer er husets spesialitet på praktisk talt alle restauranter.

Port Stanley er en avsidesliggende tidligere hvalfangstposten. Mens du vandrer gjennom det steinete, forblåste landskapet kan du observere noen av øyas innbyggere – som Magellan-pingviner og steinhoppere.

Kapp Horn, Chile. Tierra del Fuego, Ildlandet, er det mest isolerte stedet i Amerika, og Kapp Horn er det sørligste punktet. Stedet er oppkalt etter den nederlandske byen Hoorn i 1616. Her er det forrevne klipper og forblåste strender hvor Atlanterhavet og Stillehavet møtes. Besøk Cabo de Hornos (Cape Horn) nasjonalpark og oppdag dette frodige UNESCO-beskyttede økosystemet. Denne nasjonalparken på 155 906 mål, opprettet på 1940-tallet, med mangfoldig flora og fauna.

Ushuaia, Argentina. Ingen byer på planeten har en mer sørlig breddegrad. Som et resultat skinner solen i 18 timer hver sommerdag. Her kan du se isbreer, skoger og hav, alt innrammet av Mount Martial i vest og Mounts Olivia og Cinco Hermanos i øst. Byen var tidligere en misjonsbase, straffekoloni og marinebase, men har i økende grad blitt et viktig turistmål med mange attraksjoner, inkludert restauranter, sightseeing og kasinoer. Utforsk Tierra del Fuego nasjonalpark på en dagstur gjennom villmarken, eller gå langs kysten og isbreene. The End of the World Museum gir et fantastisk innblikk i historien og kulturen som formet denne byen, og inkluderer samlinger av gjenstander fra de første ekspedisjonene, så vel som urbefolkningen som en gang bebodde regionen. Nyt autentiske argentinske spesialiteter laget med den ferskeste sjømaten, som kongekrabbe, havabbor, ceviche og grillet blekksprut eller det stadig populære, saktekokte Fuegian-lammet og deilige regionale viner.

Magellanstredet, Chile er oppkalt etter den portugisiske oppdageren og navigatøren fra 1500-tallet, Ferdinand Magellan, og forbinder Atlanterhavet og Stillehavet i den sørlige Patagonia-regionen i Chile. Se Tierra del Fuego-slettene i det fjerne, den imponerende Amalia-breen, den fantastiske Seno Eyre-fjorden, knølhvaler, kolonier av magellanske pingviner og mye mer.

Rundt Punta Arenas finner du høye fjell, vakre nasjonalparker, store isfelt og ruvende isbreer. Selve byen har vært et knutepunkt for handel og handel i generasjoner, takket være tilgangen til både Atlanterhavet og Stillehavet. Vandre gjennom Magallanes nasjonalreservat eller besøk pingvinkolonien ved Seno Otway

Puerto Madryn ble grunnlagt i 1865 av walisiske immigranter. Península Valdés strekker seg ut i Atlanterhavet fra Puerto Madryn, et naturreservat hvor et stort antall sjøelefanter, hvaler og pingviner lever.

Punta de Este gir deg en følelse av rivieraen. Ta en rolig tur innom de elegante butikkene og galleriene i Calle Gorlero, eller tilbring en avslappende ettermiddag med å se på folk fra en kafé ved stranden.

 

Se andre seilinger i Sør-Amerika med Celebrity Equinox

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

 

gode grunner til å reise på cruise , cruisereiser, nordmannsreiser, cruise, 10 gode grunner til å reise på cruise

 

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox tar ca 2 800 gjester.
Om bord vil du finne nye fasiliteter som ikke er tilgjengelige på noe annet Celebrity-skip. Ti eksepsjonelle spisesteder. Nyt øl og småmat i den nye Craft Social og nipp til forfriskende frosne cocktailer på bassengdekket på Slush. Føl gresset under føttene på den avslappende Lawn Club. The Retreat®, en eksklusiv opplevelse for gjester på The Retreat som inkluderer The Retreat® Sundeck og The Retreat® Lounge. Celebrity Equinox seiler med Starlink – verdens mest avanserte bredbåndssatellittinternett – for å gi deg høyhastighetstilkobling for en bedre opplevelse om bord.

Vil du være med på cruise i Sør-Amerika med Celebrity Equinox?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,