GO UP

Cruise i Nord-Europa med Royal Caribbean

Spennende opplevelser, fine hovedsteder og mange inntrykk venter.

Tid: Mai – august 2022
Pris:
Fra kun 5941,- per person i rimeligste innvendige lugar

Spesialkampanje akkurat nå:

30% rabatt per gjest i lugaren

Bestill innen 31. mai 2022. Gjelder ikke skatter og avgifter.

Nå kan du bli med på et innholdsrikt cruise i Nord-Europa med Royal Caribbean.
Fra mai til august 2022 kan du utforske flotte steder i våre naboland.

Voyager of the Seas vil ta deg med på noen fantastiske ruter. Du kan velge om du vil seile fra København eller Stockholm. Rutene kan variere noe fra avgang til avgang.

 

Voyager of the Seas er det første skipet i Voyager-klasse som seiler disse rutene sommer 2022. Utforsk kultur og historie i noen av Nord-Europas vakreste byer, for eksempel koselige Tallinn og sommeridyllen Visby.

Skipet er oppgradert og her finner du noe for enhver smak. Kos deg ved bassenget, ta en deilig spa-behandling eller prøv en vill tur i The Perfect Storm℠. Du kan se på flotte kveldsshow og nyte god mat i noen av de spennende restaurantene om bord.

Gjør det enkelt og dra på et nordisk cruise neste sommer!

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Nylig oppgraderte Voyager of the Seas® er fullpakket av lekne aktiviteter. Skipet tar 3600 gjester i dobbel lugarer, 4000 om alle senger er brukt.
Prøv deg på tre etasjer med krappe svinger i de duellerende vannskliene i The Perfect Storm℠, eller kjemp mot hverandre i en kamp med lasere som gløder i mørket, i Battle for Planet Z℠. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider℠, eller lad batteriene og få ny energi i det nydesignede spaet og Solarium, som bare er for voksne. I tillegg kan du hygge deg på Voyager Dunes, gå på skøyter, klatre i klatreveggen og ha det gøy i helt nye områder for barn og tenåringer. Flotte restauranter og hyggelig atmosfære langs promenaden som er skipets sentrale midtpunkt. Her finner du også butikker og barer – det er bare å hygge seg.

Her finner du de ulike avgangene. Obs! Prisen gjenspeiler ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Skipet har flott soldekk med bassenger. Rett ved siden av lokker spa-avdelingen med behandlinger for kropp og sjel.
Du kan skjemme deg bort på Solarium – bassengavdelingen for kun voksne, nyte god mat på en av de mange spisestedene, eller holde deg i form med noen av aktivitetene som tilbys om bord.
Du kan se på flotte isshow på skøytebanen på Voyager of the Seas og selvsagt er det rask wifi.

À la carte-restauranten Windjammer og Seaside Cafe er inkludert i prisen, men du kan også velge noen av flere spesialrestauranter. Selvsagt er det kino, teater, nattklubb og mye annet du kan prøve ut på kveldstid.

Bli med på cruise i Nord-Europa med Royal Caribbean

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise fra København Cruise fra Stockholm Cruise i Nord-Europa

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic