Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club

Opplev flotte steder i Middelhavet ombord på lekre SeaDream

Tidsrom 4. – 119. mai 2019
Varighet syv dager
Pris: Fra 41 050,-

Dette er et eksklusivt og herlig cruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club. Cruiset tar deg med fra flotte Lisboa til Portimao på Algarvekysten, Sevilla i Spania, Tangier i Marokko, Gibraltar, Marbella i Spania og ender i Malaga.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruiseLisboa er hovedstaden og den største byen i Portugal. Det er en av de eldste byene i verden og ligger langs elva Tejo . Lisboa har to severdigheter oppført på UNESCOs verdensarvsliste: Belem Tower og Jeronimos kloster.

Portimao ligger i Algarve-regionen. Portimao er vertskap for mange prestisjetunge seilaser, inkludert det årlige Portimao, Portugal Match Cup-arrangementet som er en del av World Match Racing Tour. Lisboa til Dakar Rally går gjennom byen, og det er også surfing og kitesurfing-eventer.
Byen har mange og gode sjømatrestauranter med grillet sardiner som spesialitet. Strendene er veldig finflotte, utforsk gjerne Praia da Rocha, som betyr Stenete strand.

Sevilla er hovedstaden i Andalucía, og ligger mellom Sierra Morena-fjellene og Atlanterhavet. Her ser du en fin blanding av kultur fra romerne, muslimene, jøder og kristne gjennom tidene. En fantastisk by, rik på historie og prototypen på den spanske renessansen. SeaDream seiler et godt stykke opp i Guadalquivir-elven, og legger til rett i hjertet av byen. Når du besøker Sevilla, opplever du byen slik den var.  Nydelige små gater og store torg i Barrio Santa Cruz lar deg få innsikt i byens eldste del. Det er uendelig mange monumenter og historiske steder å besøke. Alcázar-palasset og katedralen anbefales.

Gibraltar er et britisk oversjøisk territorium. Her kan du la deg imponere av den store klippen som rager over byen. Utforsk også Great Siege tunnelene, St. Michael’s grotte, Det mauriske slottet og fyret på Europa Point. Og shoppingen da – her er alt tollfritt!.

Puerto Banus er en svært eksklusiv marina vest for Marbella på Costa del Sol. Den ble bygget i 1970 av Jose Banus, en lokal eiendomsutvikler, som en luksusmarina og shoppingkompleks for jet-settene. Her finner du også mange luksusbiler og megayachter som eies av internasjonale kjendiser

Malaga– fødebyen til deen internasjonalt anerkjente maleren og skulptøren Pablo Picasso og skuespilleren Antonio Banderas.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

Cruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dato Havner Ankomst Avreise
Mai 04, 2019 Lisboa, Portugal 14:00 – 16:00 (Embarkation) Kveld
Mai 05, 2019 Portimao, Algarve, Portugal Morgen Kveld
Mai 06, 2019 Sevilla, Spania Morgen Over natten
Mai 07, 2019 Sevilla, Spania Kveld
Mai 08, 2019 Tangier, Marokko Morgen Kveld
Mai 09, 2019 Gibraltar, Storbritannia Morgen Sen kveld
Mai 10, 2019 Puerto Banus, Marbella, Spania Morgen Sen kveld
Mai 11, 2019 Malaga, Spania Morgen 08:00 – 10:00 (Disembarkation)

Priser og betingelser:

Fra 41 050,- inkl alle måltider, drikke og aktiviteter


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Middelhavet
Pris Fra 41 050,-
Tid 04-05-2019 - 11-05-2019
Varighet 8 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic