GO UP

Cruise i Middelhavet med MSC Seaside

Pris: Fra KUN 5 099,- (rimeligste innvendige lugar)
Priseksempel familie på to voksne og to barn fra KUN 24 422- i utvendig lugar. Balkonglugar fra KUN 27 422,-

MSC har alltid fantastiske priser for barn! Kontakt oss!

MSC cruises, cruisereiser, nordmannsreiser

Bli med på et herlig cruise i Middelhavet med MSC Seaside. Cruiset starter i Civitavecchia.
Vi anbefaler at du legger inn noen dager før eller etter cruiset, for å utforske fantastiske Roma – kun en kort togtur unna.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Besøk det berømte Colosseum, som står på UNESCOs verdensarvliste. Forum Romanum og Palatine Hill er bare en kort spasertur fra amfiteateret.
Kast en mynt i den vakre og romantiske Trevifontenen. Og opplev den fantastiske Vatikanstaten.
Så går turen til livlige Palermo på Sicilia.

Utforsk denne spennende byen, opplev Politeama og Quattro Canti, Palazzo d’Orléans og det bemerkelsesverdige Palatine-kapellet. Norman-palasset og Casa Professa er også verdt et besøk.
Og det forrykende fiskemarkedet Capo.

Ibiza – øya som er kjent for høy partyfaktor, er faktisk en perle. Flotte sandstrender og severdigheter. Las Salinas er et must. Besøk den hvitkalkede kirken i San José.

MSC Seaview, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise i Middelhavet med MSC

Havnebyen Genova er inngangsporten til Italias glamorøse riviera. Vandre ned i de svingete middelaldersmugene, se på den historiske Piazza Matteotti, og beundre bygninger fra 1500- og 1600-tallet. Se La Lanterna, et historisk fyrtårn bygget i 1543.

Ønsker du å dra litt utenfor allfarvei, arrangerer MSC en mengde utflukter.
Vi ordner dette til deg før du reiser!

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser
Det flotte skipet MSC Seaside er et unikt skip som følger solen.
Skipet er bygget med store uteområder, slik at du skal kunne nyte mest mulig om bord. Flotte og inspirerende innendørs områder som er utformet helt spesielt for at du skal kunne utnytte havet og solen på ditt cruise.

MSC Seaside tilbyr uendelig moro for hele familien, med en bowlinghall i full størrelse, restaurant dedikert til kun barn og det mest interaktive, fleretasjes vannland til sjøs med fem forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg er det fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEO® og Chicco®.

Obs – prisene viser laveste pris for person en – og viser ikke eventuelle kampanjer.
Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Stort promenadedekk med mange uteserveringer hvor du kan spise, drikke, handle, svømme og sole deg Waterfront Boardwalk er perfekt for en deilig spasertur, og en del av den består av en glassbelagt gangbro med svimlende havutsikt.

Unike Miami Beach Pool på dekk 16 byr på fantastisk havutsikt og rikelig med plass til å nyte solen, takket være de innovative solsengene helt inntil bassengkanten.

For å komme enda nærmere havet mens du nyter solen kan du også benytte deg av elegante South Beach Pool i skipets akterende på dekk 7. Eller du kan ta en av de to panoramaheisene opp til øverste dekk og skue utover havet.

Cruise fra Barcelona med MSC seaview, cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

MSC Aurea Spa er et luksuriøst balinesisk spa med behandlinger, et termisk område, skjønnhetssalong og neglesalong.

Treningssenteret med panoramautsikt er utstyrt med splitter nytt Technogym®-utstyr for kondisjons- og styrketrening, og tilbyr et bredt spekter av originale treningstimer og programmer – perfekt for deg som vil holde deg i form mens du er på cruise.

Det finnes hele ni spisesteder og 19 barer og lounger om bord.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club. MSC Yacht Club er et skip i skipet med alle fordeler et stor skip tilbyr!

Bli med på cruise i Middelhavet med MSC Seaside

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Middelhavet

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic