GO UP

Cruise i Middelhavet med Harmony of the Seas høsten 2021

Bli med Harmony of the Seas på et herlig høstcruise – et av verdens største cruiseskip.
Priseksempel høstferien 11 985,- per person i balkonglugar!

Endelig – nå kan du reise på cruise igjen! Ta med de du er glad i på et cruise i Middelhavet med Harmony of the Seas høsten 2021  – en uforglemmelig opplevelse!

Bestill innen 30. september og få hele 60% på person nummer to i lugaren.
3., 4. og 5. person i lugaren får 30% rabatt.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Cruiset starter i Barcelona eller i Roma.
Vi hjelper deg med flyreise og hotell om du ønsker noen netter før cruiset.
Barcelona – Las Ramblas, stranden, tapas, shopping og Gaudi – valget er ditt! Vandre rundt i smågatene, kos deg på fortausrestauranter, ta en kulturell tur til Park Güell. Du blir aldri lei av Barcelona.

Mallorca har vært nordmenns favoritt-reisemål i mange år. Her kan du tusle rundt i de små gatene i Palma de Mallorca, øyas hovedstad. Også her serveres det herlig tapas. Besøk gjerne den fantastiske katedralen. Eller ta en tur til flotte strender.

Cruise fra Barcelona med Harmony, Cruise i Middelhavet med Holland America Line, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Den norditalienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, er inngangsporten til to av landets mest berømte byer: Pisa og Firenze. Pisa er kun en time unna med bil eller tog. Her må du selvsagt se det skjeve tårnet.  Firenze, er omtrent to timer unna med tog. Her bør du besøke den italienske gotiske katedralen Santa Maria del Fiore, deretter spasere gjennom San Lorenzo-markedet med en espresso i hånden og ta inn luktene av lokale krydder og trøfler mens du ser på folk.

Roma – hva skal man si!  Et virvar av gamle ruiner, verdenskjent kunst og livlig gatekultur. Her kan du leve la dolce vita, gå tilbake til glansdagene til det antikke Roma og snurre gafler fulle av pasta i en trattoria. Ta en tur til fantastiske Vatikanet og utforsk Colosseum.

Napoli er en travel og vakker italiensk ved bunnen av Vesuv. Besøk Gesu Nuovo-kirken, med det overdådige interiøret prydet med detaljerte fresker, statuer og gull. Dykk ned i historien ved San Gennaro-katakombene, der Napolis første biskoper ble gravlagt i det andre århundre e.Kr. Gå langs Miglio Sacro med en courgette (søt espresso) i hånden. Ta den korte bussturen til foten av Vesuv og utforsk ruinene av Pompeii.

Harmony of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter. Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.

Klubber, badeland og mange spennende utfordringer.  Det finnes klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.
Prøv for eksempel den høyeste vannsklien til sjøs, Ultimate Abyss℠, se forbløffende stunt i AquaTheater og test ut den robotdrevne Bionic Bar. For ikke å glemme de fantastiske Broadway-forestillingene. I tillegg kan du kose deg med verdensomspennende gastronomiske opplevelser som tar deg med fra Asia til Middelhavet og enda lenger.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber og mye mer.
Lugarene er lekre, men god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Er dere storfamilie er dette perfekt for dere som vil ha mange aktiviteter og mye å gjøre.
Det er syv «nabolag» med Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, ungdomssone, basseng & sportssone, treningssenter & spa og underholdningsavdeling.

Bare gled deg!

Cruise with confidence

Bestill ditt cruise innen 31. oktober 2021 med avreise til og med 30.april 2022.
Da kan du avbestille frem til 48 timer før seiledato og få 100% Fremtidig Cruise Credit.
Best Price Guarantee opp til 48 timer før seiling sikrer deg alltid den beste prisen!

Vil du være med på cruise i Middelhavet med Harmony of the Seas høsten 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise fra Roma Cruise i Middelhavet

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic