Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Middelhavet fra Roma med Azamara mai 2021

Flott cruise i Middelhavet neste vår med lekre Azamara. Her seiler du fra Roma til Venezia, via Sorrento, Kotor og Dubrovnik.

Pris: Fra 14 045,-
Tid: 1. – 7. mai 2021

Dette er et herlig og unikt cruise i Middelhavet fra Roma med Azamara i mai 2021.
Du cruiser fra den evige byen Roma. Underveis blir det besøk i fantastiske Sorrento. Nyt den fantastiske utsikten, eller ta en rask tur over til den luksuriøse øya Capri. Kos deg om bord på Sanctum Spa. Besøk vakre Kotor, en av Europas best bevarte middelalderbyer. Spaser gamlebyens brosteinsgater, eller klatre opp de over 1 300 trinn til slottet St. John for fantastisk utsikt over byen og Kotorbukten.

Dubrovnik er enestående – hele byen står på UNESCOs verdensarvliste. Med sen avgang fra byen får du god tid til å oppdage alle de skjulte perlene.

Reisen din avsluttes i den fantastiske, flytende byen Venezia, hvor en romantisk gondoltur nedover Canal Grande er den perfekte finalen for eventyret ditt. Smak på deilige Veneto-viner eller studer folk på Piazza San Marco.

Dato Havn Ankomst Avreise
1. mai 2020 Civitavecchia, (Roma), Italia Embark 5:00 pm
2. mai 2020 Sorrento, Italia Tendered 7:30 am 6:00 pm
3. mai 2020 Til sjøs Cruising
4. mai 2020 Kotor, Montenegro Tendered 10:00 am 10:00 pm
5. mai 2020 Dubrovnik, Kroatia Tendered 7:30 am 4:00 pm
6. – 7. mai 2020 Venezia, Italia Docked/Debark 1:30 pm (May 6)

 

Prisene i søkemotoren under gir deg pris for person nummer en i lugaren, og hensyntar IKKE rabattene. Når du sender forespørselen til oss, vil du få totalpris fratrukket samtlige rabatter som gjelder!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Det er en stor hovedrestaurant og to spesialrestauranter (pristillegg) og mange setter pris på den hyggelige kafeen på dekk 5 med god kaffe og te, småkaker og enkle smørbrød. Utmerket underholdning i en av salongene. Akterdekk med hyggelig uteområdet med bar hvor du også kan nyte frokost og lunsj fra buffetrestauranten. Fint bassengområde og god plass på dekk. Treningsfasiliteter og spa finner du også.

White Night arrangeres på dekk i varme strøk – en herlig opplevelse. Det er en uformell og hyggelig stemning om bord. Her er alt inkludert – måltider, drikkevarer og tips. Du blir også invitert på AzAmazing Evening, en unik opplevelse i land i en av havnene

Vil du være med på cruise i Middelhavet fra Roma med Azamara?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Middelhavet
Tid 01-05-2021 - 07-05-2021
Varighet 7 dager


    Transportform:

    © 2021 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic