GO UP

Cruise i Karibien med Norwegian Encore

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med Norwegian Encore, søsterskip til Norwegian Bliss og NCLs nyeste skip i Karibien! Et fantastisk og uforglemmelig cruise!

Nå kan du prøve et herlig cruise i Karibien med nye Norwegian Encore!

Øyhopping i Karibien er en herlig opplevelse, spesielt om bord i dette lekre skipet. Prøv Norwegian Encore Speedway, den største racerbanen til sjøs. Opplev  virtual reality på Galaxy Pavilion. Syng med på klassiske rockehits på The Choir Of Man. Prøv deilig mat på de mange spisestedene, inkludert splitter nye Onda by Scarpetta.

Utforsk Øst-Karibien i syv dager. Skipet går fra Miami og du kommer innom små, eksotiske øyer.
Miami må utforskes. Ta gjerne noen dager i forkant og i etterkant av cruiset. Det ordner vi.
Besøk det trendy Art Deco-distriktet South Beach, Calle Ocho i Little Havana, de super-eksklusive nabolagene Coconut Grove og Coral Gables og det unike økosystemet i Everglades.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Norwegian Encore

 

Opplev den pittoreske øya St. Thomas. Tortola er den største av mer enn 50 britiske jomfruøyer, og dens fløyelsaktig hvite sand er legendarisk.
Og selvsagt Norwegian Cruise Lines private øy Great Stirrup Cay, hvor du kan nippe til en kald cocktail, spise taco og jobbe med brunfargen. Her kan du more deg med mengde vannsport-aktiviteter.
Og den nyeste strandutflukten tar deg med på en kort båttur for å svømme med de berømte bahamiske grisene.

Puerto Plata (eller offisielt kjent som San Felipe de Puerto Plata) er den niende største byen i Den Dominikanske republikk og hovedstaden i provinsen Puerto Plata. Ta en tur opp Pico Isabel de Torres-fjellet som er over 2600 meter høyt, og få en spektakulær utsikt over byen. Besøk Fortaleza San Felipe, som ble bygget på 1500-tallet og fungerte som et fengsel under diktaturet til Rafael Trujillo. Eller gå til Amber Museum, et museum fylt med en unik samling av verdifull dominikansk rav – en en edel kvae som har herdet i millioner av år og fanget mange fossiler av plante- og insektliv.

Byen Charlotte Amalie på St Thomas har en av de mest fantastiske havnene i verden. Øya var en gang hjem for pirater. Nå er det vakre strender og rikelig taxfree-shopping som lokker.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Norwegian Encore

 

Tortola ble oppdaget av Christopher Columbus i 1493. Her finner du ruvende mahognitrær og hvite sandstrender. Ta en utfordrende tur opp Sage Mountain. Her får du en fantastisk utsikt og kan se mange ulike fuglearter.

Alle cruise med Norwegian Cruise Line til Bahamas har en hel dags besøk til Great Stirrup Cay, et idylliske øyparadis forbeholdt gjester av rederiet. Spaser langs myke, hvite sandstrender og prøv de mange aktivitetene som tilbys. Ta en matbit på den nye strandbuffeen på 8 500 kvadratmeter, og slapp bare av i din private cabana. Dette tropiske paradiset er bare for deg.
Cruiset ender i Miami. Et herlig cruise i Karibien med Norwegian Encore!

 

 

Norwegian Encore er et unikt skip. Skipet tar vel 4 000 gjester og er på 167 000 tonn. Om bord finner du mange aktiviteter, underholdning og spisesteder. Verdens lengste Go-kart bane til sjøs (300 meter, like lang som skipet på langs!) over 2 nivåer, laser tag under åpen himmel, 2 flotte observation lounges i front av skipet, 27 ulike restauranter og spisemuligheter, utallige barer og lounger og underholdning i verdensklasse.

Skipet har en rekke lugartyper du kan velge mellom – så det er bare å finne det som passer deg best.

Her kan du se nærmere på seilingsrute og skipet.
OBS – prisen som kommer frem, viser ikke rabatter og kampanjer. Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip om bord i skipet

Gjemt på toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotte boenhetene.
I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

For deg som reiser alene

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygde egne studiolugarer og fellesarealer spesifikt for de som reiser alene eller ønsker en lugar for seg selv. Studiolugarene er perfekte for soloreising, og Studio Loungen er en flott måte å møte andre singlecruisere.
Norwegian Cruise Line tilbyr også reduserte tillegg for singelcruisere i vanlige lugarer på utvalgte cruise (noe som betyr at du betaler mindre enn det dobbelte av cruiseprisen)!

 

cruise fra Barcelona med Norwegian , cruise alene, kort-cruise fra Roma til Barcelona med Norwegian Epic, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise fra Barcelona med Norwegian Epic

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)

3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person

Prøv et cruise i Karibien med Norwegian Encore

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,