GO UP

Cruise i Karibien med Harmony of the Seas

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Et herlig cruise i Karibien med Harmony of the Seas!
Her er det spennende havner, aktiviteter for store og små, nydelig mat og uendelig mange fasiliteter.
Kort sagt – her har du alt! Dette er en flytende by!

Ta gjerne noen dager i forkant og opplev en av Orlandos fantastiske fornøyelsesparker før du går om bord i fantastiske Harmony of the Seas til vestlige eller østlige Karibien!  Shopping kan du ta på Florida Mall før hjemreise fra Orlando.

Du kommer til havner som St Marten, St Thomas, Nassau på Bahamas, Jamaica, Haiti og Cococay – for å nevne noen.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Med på kjøpet er en fantastisk strand dag på «Perfect Day at Cococay» på Bahamas med vannsportaktiviteter, lekre streder og selvsagt deilige måltider som er inkludert. Her finner du også Nord-Amerikas høyeste vannsklie, Daredevil’s peak i Thrill Waterpark + Zipline og Heliumballong! Utrolig mange spennende opplevelser for store og små!

Prisene i søkemotoren under gir deg pris for person nummer en i lugaren. Når du sender forespørselen til oss, vil du få totalpris fratrukket samtlige rabatter som gjelder!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Harmony of the Seas

er en nytelse og en fantastisk opplevelse for store og små!  Harmony of the Seas er det første skipet i Royal Caribbeans flåte med sklier som går over flere dekk, og en mengde vannsklier. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på  Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.

 

Royal Caribbean cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Harmony of the Seas

 

Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord. Klubber, badeland og utrolige vannsklier. I tillegg kan du prøve sklien Ultimate Abyss. Den går fra dekk 16 til dekk 6. Det finnes også klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.

Lugarene er lekre, med god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Skipet tilbyr spennende musikaler som Grease, Hairspray og Mamma Mia. Det er også AquaTheater, treningssenter, dykkekurs, lekker Spaavdeling med en stor meny å velge fra, fire svømmebasseng, 10 boblebad og selvsagt mange herlige restauranter og barer.

 

Royal Caribbean cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Harmony of the Seas
Spisesteder

Det er hele 20 spisesteder og du kan velge om du vil ha «My Time Dining» som er fleksibelt og hvor du må reservere bord for hver kveld eller ha fast bordsetting. I tillegg er det spesialrestauranter med Cover Charge, buffetrestauranter, snack-barer og mange hyggelige steder.

For barn er det barneprogram fra seks måneder og oppover, i tillegg til et utmerket program for ungdom. DreamWorks Experience med Shrek og Kung Fu Panda møter du om bord.

Nyt Central Park hvor fuglene synger på dagen og zirissene spiller om kvelden. Her kan du kose deg med god drikke under stjernehimmelen.
Prøv også Zip Line, H20 Zone, FlowRider, skøytebane, klatrevegg, minigolf, boksering og rollerblades. Skipet tilbyr spennende musikaler som Grease, Hairspray og Mamma Mia. Det er også AquaTheater, treningssenter, dykkekurs, Lekker VitalitySM Spa med en stor meny å velge fra, fire svømmebasseng, 10 boblebad og selvsagt mange herlige restauranter og barer.

Se andre cruise med Royal Caribbean i Karibien

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Et cruise i Karibien med Harmony of the Seas gir deg den perfekte reise!

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,