Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Karibien med Costa fra den Dominikanske Republikk

Eksotisk og herlig cruise
Dato: Desember 2020
Pris: Fra KUN 6 349,- i rimeligste innvendige lugar. Flyreise tilkommer.

Prøv et cruise i Karibien med Costa fra den Dominikanske Republikk. På cruiset kan du oppleve noen av de fineste øyene i sørlige Karibien med engelsk, fransk og spansk historie. Naturen varierer fra tropiske skoger og vulkanske fjell til koralløyer og lekre strender.  Her er det noe å oppleve for enhver. La Romana er en turistresort på den Dominikanske Republikk. Her kan du dra på spennende utflukter og vandre langs de milelange strendene. Catalina Island står på UNESCOs liste og er en relativt urørt øy med lite fastboende. Her kan du oppdage fantastiske korallrev og undervannsliv.
På St Kitts kan du la deg fascinere av den vakre naturen. Øyas senter er Mount Liamuiga, en vulkan dekket av tropisk skog.
Antigua er en av de øyene i Karibien som har mest historie å by på. Og hele 365 strender!

Deretter kommer du til Martinique – her må du få med deg Salines-stranden og de fargerike fiskene.
Vakre Guadeloupe ser ut som en vakker sommerfugl som hviler i et blått hav når du ser den fra oven. Her kan du slappe av under et palmetre på en av de flotte strendene.
Siste stopp før du er tilbake på den Dominikanske Republikk er den karibiske øya St Maarten. Her finner du en flott blanding av fransk og hollandsk stil og kultur, sammenblandet med mye annet. Her er det mye å oppleve, både til lands og til vanns.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

På Dreams Punta Cana Resort kan du nyte deilige dager på et fint hotell med mange fasiliteter, nydelig bassengområde og rett på stranden. Dette kan vi skreddersy for deg! Kontakt oss for pris. Vil du bo på hotell kun for voksne tilbyr vi også det. Du kan selv bestemme om du ønsker oppholdet før eller etter cruiset. Den Dominikanske Republikk kan by på fantastiske strender, blide mennesker og nydelig mat.

Bli med på et eksotisk cruise i Karibien med Costa fra den Dominikanske Republikk.
Kontakt Cruisereiser

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
Reisemål Cruise i Karibien


    Transportform:

    © 2020 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic