Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Karibien med Costa Pacifica og en uke på den Dominikanske Republikk

Vi har laget et reiseforslag hvor du får en herlig uke i Punta Cana på en av Karibiens flotteste strender!
Dato: Hele vinterhalvåret
Pris: Fra 21 780,- inkludert flyreise og hotellopphold

Kombiner et cruise i Karibien med Costa Pacifica og en uke på den Dominikanske Republikk. På cruiset kan du oppleve noen av de fineste øyene i sørlige Karibien med engelsk, fransk og spansk historie. Naturen varierer fra tropiske skoger og vulkanske fjell til koralløyer og lekre strender.  Her er det noe å oppleve for enhver.
La Romana er en turistresort på den Dominikanske Republikk. Her kan du dra på spennende utflukter og vandre langs de milelange strendene. Catalina Island står på UNESCOs liste og er en relativt urørt øy med lite fastboende. Her kan du oppdage fantastiske korallrev og undervannsliv.
På St Kitts kan du la deg fascinere av den vakre naturen. Øyas senter er Mount Liamuiga, en vulkan dekket av tropisk skog.
Antigua er en av de øyene i Karibien som har mest historie å by på. Og hele 365 strender!

Deretter kommer du til Martinique – her må du få med deg Salines-stranden og de fargerike fiskene.
Vakre Guadeloupe ser ut som en vakker sommerfugl som hviler i et blått hav når du ser den fra oven. Her kan du slappe av under et palmetre på en av de flotte strendene.
Siste stopp før du er tilbake på den Dominikanske Republikk er den karibiske øya St Maarten. Her finner du en flott blanding av fransk og hollandsk stil og kultur, sammenblandet med mye annet. Her er det mye å oppleve, både til lands og til vanns.

På Dreams Punta Cana Resort kan du nyte deilige dager på et fint hotell med mange fasiliteter, nydelig bassengområde og rett på stranden. Vil du bo på hotell kun for voksne tilbyr vi også det. Du kan selv bestemme om du ønsker oppholdet før eller etter cruiset. Den Dominikanske Republikk kan by på fantastiske strender, blide mennesker og nydelig mat.

Bli med på et eksotisk cruise i Karibien med Costa Pacifica i kombinasjon med en uke på den Dominikanske Republikk.
Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
1 La Romana (Dominican Republic)
2 La Romana (Dominican Republic) 07:00
2 Catalina Island (Dominican Republic) 09:00 17:00
3 St. Kitts (Antilles) 13:00 21:00
4 Antigua (Antilles) 07:00 18:00
5 Martinique (Antilles) 09:00 21:00
6 Guadeloupe (Antilles) 08:00 23:00
7 St. Maarten (Antilles) 13:00 18:00
8 La Romana (Dominican Republic) 13:30

 

Om Costa Pacifica

Costa Pacifica har en fargerik og fin atmosfære ombord. Skipet er inspirert av musikken og kan tilby alle fasiliteter for at du skal ha en fin ferie. Her er det flere barer og restauranter, spa og hammam, treningsrom, bassengområder og store lekeområder for barn. Skipet har også et stort utendørs dekk hvor du kan se en film eller kose deg under åpen karibisk himmel.

Priser og betingelser:

Basic utvendig lugar fra 21 780,-
Total Comfort utvendig lugar fra 22 940,-
Basic balkong  lugar fra 22 940,-
Total Comfort balkong lugar fra  24 100,-


Vår ref: 693468


Inkluderer:


  • Fly Oslo – Punta Cana t/r
  • Cruise i 7 netter med alle måltider, aktiviteter og underholdning
  • All inclusive Dreams Punta Cana Resort & Spa hotell 6 netter

Basic: Cruise og tips er inkludert. På gruppereiser er prisene alltid Basic, tilleggspakker kan kjøpes på forhånd.
Total Comfort for Classic lugar: *inkluderer utvalgte viner, øl og mineralvann til lunsj og middag. wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise)
Total Comfort Premium lugar: * inkluderer premium utvalgte viner, øl og mineralvann, drinker, frosne drinker og wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise). 24 timer gratis roomservice. Valgfri bordsetting til middag.


Deluxe suiter inkluderer: ubegrenset Intenditore drikkepakke med champagne og eksklusive drinker opp til €9 pr enhet. Inkluderer også drikkevarer på lugaren (Intenditore) og wifi. (begrenset til 250MB pr person pr cruise).
Velger du en suite får du tilgang til VIP rom ved innsjekking, personlig service på lugaren, en fruktkurv daglig, en flaske Ferrari musserende vin, minibar med utvalg av drikke (gjelder ikke jorden rundt cruise), badekåper og toalettartikler på suiten, egen restaurant reservert for suite gjester og end dag i spaen om bord og reserverte plasser i teateret.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • Cruise
  • Måltider
Reisemål Cruise i Karibien
Pris Fra 21 780,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic