GO UP

Cruise i Karibien med Celebrity Reflection

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Tre til åtte netter – fra 4 814,- per person
Flyreise tilkommer.

Bli med på et flott cruise i Karibien med Celebrity Reflection. Opplev nydelige øyer, sol og varme. Reisen med Celebrity Reflection er et av de mest populære cruise i Karibien. Cruiset går fra Fort Lauderdale.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Celebrity Reflection

 

Velg mellom østlig eller vestlig rute. I løpet av de syv dagene cruiset varer, kommer du til spennende reisemål som Puerto Plata, Dominikanske Republikk, St. Thomas, San Juan, Puerto Rico, Nassau på Bahamas, Key West, Cozumel, Grand Cayman og Jamaica – for å nevne noen eksotiske navn.

Celebrity Reflection er et flott skip med nydelige uteområder. The Lawn Club har gress på dekk hvor du kan prøve deg på golf, boccia eller slappe av med et glass vin. Nyt herlige måltider i noen av de 20 ulike spisestedene. Prøv en grillmiddag på Lawn Club Grill. Skipet tar 3 000 passasjerer.

 

Finn din seiling her. Obs – pris gjenspeiler person nummer en i lugaren, og viser ikke eventuelle kampanjer og rabatter.
Dagens pris får du av oss.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Celebrity Reflection®

Bli med om bord på Celebrity Reflection® og opplev en luksuriøs ferie som bringer deg til noen av de mest fantastiske reisemålene i verden. Slapp av i stilig innkvartering og nyt alle de prisbelønte opplevelsene om bord, som gjør et cruise med Celebrity uforglemmelig.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med Celebrity Reflection

 

The Retreat® inkluderer privat restaurantrestaurant og døgnåpen salong. Kos deg på noen av de særegne restaurantene med menyer laget av kokker med Michelin-stjerne. I tillegg kan du nyte vin fra en av de mest prisbelønte vinsamlingen til sjøs.
Kos deg med mat utendørs på Lawn Club Grill. Handle i luksuriøse butikker. Og oppfrisk sansene dine på The Spa.

Les mer om noen av havnene i Karibien

Unn deg noen flere dager i Florida om du har tid! Vi skreddersyr dette for deg.

Vil du være med på cruise i Karibien med Celebrity Reflection?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,