GO UP

Cruise i Karibien i påsken med Celebrity 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 12. april 2025
Pris: 9 744,- per person i rimeligste lugar

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bimini, Belize og Cozumel i steden for snø og kuldegrader – høres det forlokkende ut?
Bytt ut hvit snø med hvit sand i 2025 – bli med på cruise i Karibien i påsken med Celebrity Equinox! For at du skal få mest mulig ut av opplevelsen, anbefaler vi at du legger inn netter i Florida før cruiset. Hva med å utforske alt Orlando har å tilby? Vi skreddersyr en pakke for deg med besøk i parker, hotell og cruise.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Havner du kommer til på cruise i Karibien i påsken 2025

Når du seiler til Karibien fra Cape Canaveral, er det verdt å ankomme en dag eller to tidligere for å oppleve alt som er å se og gjøre. Opplev den sjarmerende livsstilen ved Cocoa Beach. Nyt lokal sjømat på de mange rustikke restaurantene som ligger ved vannet. Klatre opp det fire-etasjers Exploration Tower ved havnen for en av de beste utsiktene over havet. I tillegg er intet opphold i Cape Canaveral komplett uten å besøke områdets hovedattraksjon, Kennedy Space Center, hvor du kan møte en astronaut eller til og med se en rakettoppskyting. Og siden du er mindre enn en time unna Orlando, kan du besøke de nærliggende fornøyelsesparkene

Bimini er en liten øy på Bahamas med en mystisk fortid. Øya ble en gang ble anerkjent som stedet for den tapte byen Atlantis og den legendariske ungdomsfontenen. I dag er den en skjult perle med milevis av uberørte strender, mange vannaktiviteter og sportsfiske året rundt.

Det uberørte Belize har satt av en femtedel av området som naturreservat og menneskets historie går 4 000 år tilbake i tid.
I dag finner du en fin sammenblanding av mestizo, kreol, maya, garinagu, mennonittiske, kinesiske og indiske kulturer. Belize City ligger ved Swing Bridge. Når båter trenger å navigere på Haulover Creek, sveiver flere sterkt bevæpnede belizeanere opp broen. Nord for Swing Bridge ligger Museum of Belize, en gang et fengsel. Her kan du se fantastiske keramikk-, jade- og Maya-gjenstander. I sør kan du besøke staselige Government House, et museum med viktorianske gjenstander.
Ta utflukter og se sjøkuer som gresser, krokodiller som soler seg, svarte brøleaper som skriker og fargerike papegøyer. Det enorme Belize Barrier Reef har spektakulær dykking, snorkling og fiske. Du kan ta en båt til Ambergris Caye eller Rendezvous Caye. Ved Lighthouse Reef Atoll stuper det berømte Blue Hole 400 fot dypt.
Du kan også utforske historien til Maya-ruinene. På Altun Ha kan du klatre opp på solgudens tempel, se ned på plazaen og forestill deg seremoniene som fant sted der for 3 000 år siden. Du kan også besøke Xunantunich, nær Guatemala, eller ta en elvesafari til avsidesliggende Lamanai.

Cozumel, Mexico ligger midt i det største korallrevet i det vestlige Karibien. Dette er grunnen til at en mengde sportsfiskere, dykkere og snorklere reiser hit. Drar du på en utflukt med dyphavsfiske, kan du få mahi-mahi, marlin, seilfisk og annet. Krøll deg sammen på stranden i en hengekøye med en kald drikke. Gå på shopping for vakre meksikanske sølv, rav og andre håndverksgaver i San Miguel. Eller hopp på en ferge til sjarmerende Playa del Carmen på fastlandet, og rusle langs la Quinta Avenida for flere innbydende restauranter, barer og butikker. Nedover kysten fra Playa kan du utforske den gamle Maya-byen Tulum, som ligger imponerende til på en klippe, med utsikt over det strålende havet og den pudderaktige stranden nedenfor.
Cozumel-kjøkken betyr fersk sjømat. Nyt dagens fangst servert på et bananblad, eller nyt det marinert i limejuice, koriander, løk og tomat. Selvfølgelig er dette stedet for meksikanske klassikere som taco, guacamole og margaritas.

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox tar ca 2 800 gjester.
Om bord vil du finne nye fasiliteter som ikke er tilgjengelige på noe annet Celebrity-skip. Ti eksepsjonelle spisesteder. Nyt øl og småmat i den nye Craft Social og nipp til forfriskende frosne cocktailer på bassengdekket på Slush. Føl gresset under føttene på den avslappende Lawn Club. The Retreat®, en eksklusiv opplevelse for gjester på The Retreat som inkluderer The Retreat® Sundeck og The Retreat® Lounge. Celebrity Equinox seiler med Starlink – verdens mest avanserte bredbåndssatellittinternett – for å gi deg høyhastighetstilkobling for en bedre opplevelse om bord.

Se andre cruise med Celebrity Equinox
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Cruise i Karibien i påsken med Celebrity 2025

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713357


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,