Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Japan med Celebrity Millennium

Skipet Celebrity Millennium seiler på et 14 netters cruise rundt Japan fra Yokohama utenfor Tokyo.

Tidsrom 13 – 27. april 2019
Pris fra: 31 900,- pr person i dobbel lugar

På 14 netters cruise i Japan med Celebrity Millennium , kan du oppleve denne delen av Asia på en fantastisk måte. I april kan du oppleve mandelblomstringen i Japan. Det er en av de beste tidene å reise dit.

Den spennende reisen starter i Yokohama – Tokyos havneby. Vi anbefaler minimum en natt i Tokyo før cruiset og skreddersyr fly & hotell i tilknytning til cruiset. Fra Yokohama seiler skipet sørover til Kobe og Mt. Fuji før det har to stopp i Sør-Korea . Cruiseruten tar deg til Hokkaido-øya og seiler også rundt Shiretoko-halvøya.

Celebrity Millennium ligger i tørrdokk januar-februar, så det er nokså nyoppusset når du skal om bord. Skipet tar ca 2 000 gjester. Det er mange hyggelige samlingssteder og nordmenn trives spesielt godt på skipets akterkafe og bar. Deilig utendørs og innendørsbasseng og selvsagt spa-avdeling og flott treningsrom. Flere restauranter. Hovedrestauranten og buffetrestauranten er inkludert i prisen i tillegg til grillkafe på dekk og en frokost/lunsj kafe ved solariet. På skipet er tips inkludert i prisen i tillegg til Classic drikkepakke som inkluderer øl, vin, drinker opp til $9 pr enhet pluss smoothies og spesialkaffe.

Vi kan også tilby landarrangement i forbindelse med cruisene og skreddersyr dette med fly og program.

Vil du være med på cruise i Japan med Celebrity Millennium?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
13. april Yokohama, Japan 17:00
14. april Mt Fuji (Shimizu), Japan 07:00 15:00
15. april Kobe, Japan 11:00
16. april Kobe, Japan 18:00
17. april Kochi, Japan 09:00 18:00
18. april Hiroshima, Japan 0900 18:00
19. april I sjøen
20. april Jeju Island, Sør Korea 07:00 18:00
21. april Pusan, Sør-Korea 07:00 16:00
22. april I sjøen
23. april Hakodate, Japan 09:00 21:00
24. april Aomori, Japan 07:00 18:00
25. april I sjøen
26. april Yokohama, Japan 08:30
27. april Yokohama

 

Litt om stedene: 

Shimizu (Mt. Fuji)
Når vi ankommer Shimizu ligger Mt Fuji i bakrunnen og skal være en av de flotteste havnene å komme til. Byen er rik på historie og det er mye å se,.I tillegg så er byen kjent for sin sjømat og med tunfisk som nummer 1. Sakura reker (små reker fra området) og små sardiner kalt shirasu er noen av spesialitetene.

 Jeju
Jeju er en provins i Sør-Korea, selvstyrt og utgjør øya med samme navn og ligger helt sør i landet. Jejus fulle navn er Jeju Teukbyeol Jachido.. Øya ligger i Koreastredet sørvest for provinsen Sør-Jeolla på Koreahalvøya. Øya ser ut som en øde øy men er fylt med gamle skikker og tradisjoner, natur og mangfold av kultur.

Kobe
Kobe er kjent for sin Kobe biff og Arima Onsen (varme kilder). Flere nydelige og unike bygg og om kvelden kan du se ut over byen fra fjellene Rokko og Maya. Kobe har en eksotisk atmosfære til Japan å være og det skyldes nok at byen er en viktig havneby. Kobe var en av få byer som beholdt handel med resten av verden fra midten av 1600-tallet da landet ble stengt for utenlandshandel. Byen har derfor påvirkning fra mange kulturer. I 1995 ble mye av byens havneparti ødelagt av et jordskjelv. Kobe er en viktig havneby i Japan og er kun vel en time med tog fra Kyoto. De som ønsker har derfor også mulighet til å være over i Kyoto eller ta en dagstur til denne flotte byen.

Busan, Sør-Korea
Sør-Koreas viktigste havneby myldrer av liv og røre. Oppsøk fiskemarkedet hvor det går livlig for seg og nyt et bedre koreansk måltid i en av hovedgatene. Ta rulletrapp opp i parken eller besøk noen av de hellige stedene utenfor byen.

Kochi
Cochi Castle er fra 1600-tallet og en av de viktigste attraksjonene. Kochi har et tropisk klima og gjennomsnittstemperatur i mai er på ca 20 grader. Her er det også strender å boltre seg på.

Hakodate
Byen ligger i samme område av Japan som Sapporo. Klimaet er kjøligere – det er lenger nord, gjennomsnitt i april ca 7 grader. Fjellet Hakodate kan nås på tur eller med Cable Car og er kjent for sin flotte utsikt. Her er det bare å nyte landskapet.

Aomori
Byen har ca 270 000 innbyggere og her har de i gjennomsnitt ca 9 grader i april – vi er der mot slutten så det kan nok bli varmere. Men det er en av de snørikeste byene i verden. Byen er omringet av Hakkoda fjellene og her er det turer med varme kilder (onsen) som er populært.

Priser og betingelser:

Pris pr person i dobbel lugar


Utvendig lugar 31 900,-
Balkonglugar 38 910,-


Prisene kan endre seg på kort varsel.


For nye bestillinger så betales kr 3 000,- pr person som ikke er refunderbart. Restbetaling 65 dager før avreise.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • Drikkepakke
Reisemål Cruise i Asia
Pris Fra 31 900,-
Tid 13-04-2019 - 27-04-2019
Varighet 15 dager
Bestill

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic