Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Asia med Seabourn

Cruiset tar deg til ukjente og spennende havner som du nesten ikke har hørt om. Hva med Semarang, Probolinggo, Celukan Bawang og Benoa?
Pris: fra 29 980,- per person i verandasuite
Tid: 27. november – 4. desember 2019

Nå kan du bli med på et lekkert og eksklusivt cruise i Asia med Seabourn. Du kan også velge å bli med skipet videre, og bli med hele veien til Sydney i Australia på et 24 dagers luksuscruise.

Cruiset starter i Singapore. Frodige parker, rene gater og et mangfold av kulturer og inntrykk møter deg allerede på vei fra flyplassen. Her er det et tropisk, deilig klima året rundt. Østlige og vestlige kulturer er fint blandet og Opplev spennende skatter og ulikheter fra de mange kulturer og religioner som er godt blandet i byen.Ta shoppingen på Orchard Road, besøk de fantastiske antikvitetsbutikkene i Chinatown, ta en pause i en av de fredelige byparkene og nyt god mat på en av de mange restaurantene. Eller hva med et besøk i Singapore Zoo, som har mer enn 3 200 pattedyr, reptiler, fisk og fugler i den 70 hektar store parken?

Semarang på den indonesiske øya Java er en travel handelsby med en blomstrende økonomi. På 1700-tallet var den kjent for sin betydelige import og eksport av krydder. Det som gjør cruisehavnen til Semarang til et flott reisemål er den spennende kulturen og tradisjonene som skyldes påvirkning fra kolonitiden og den tidligere store kinesisk migrasjonen.

Gedung Lawang Sewu har en imponerende arkitektur fra kolonitiden. Sam Poo Kong-tempelet (Gedung Batu) med sin fantastiske røde farge er verdt et besøk.  Hit kommer ulike religiøse grupper for å be, hovedsakelig buddhister, taoister og muslimer.

Probolinggo er på østkysten av Øst-Java, Indonesias nest mest befolkede provins.Byen livnærte seg tidligere på sukkerforedling og eksport, i dag er sukker fortsatt en viktig eksport, mens fiske har også en omfattende historie. Byen er også kjent for sine søte, grønne mangoer og Probolinggo Bull Race, også kalt «karapan sapi» (en tradisjon som går tilbake til antikken, som feiret en vellykket rishøst).

Oppkalt for sine to fjell (Mount Semeru og Mount Bromo), Besøk Bromo-Tengger-Semeru National Park, oppkalt etter sine to fjell (Mount Semeru og Mount Bromo). Dette er som å gå inn i en annen verden. Her kommer du nære vulkaner og får se flotte fossefall, som Madakaripura-fossen.

Besøk det buddhistiske Jabung-tempelet fra 1400-tallet. Se de utskårne bildene som viser scener fra hinduistiske historier.
Rafting er ekstremt populært i området, og det er mange guider som får deg trygt gjennom strykene. En av de beste er Songa Rafting, lokalisert i byen Probolinggo.

Celukan Bawang (Bali, Indonesia) – opplev en ny del av Bali. Her kan du dra til Lovina Beach (30 min fra Celukan Bawang). Svarte vulkanstrender med nærliggende restauranter og butikker.
Singaraja (en time fra Celukan Bawang) – er rangert som den nest største byen i Bali. Her har kolonitiden satt sine spor. Pula Ulun Danu Bratan tempelet (to timers kjøring fra Celukan Bawang) er et hinduistisk buddhistisk tempelkompleks desikert til Dewi Danu (gudinnen av vann).

Benoa (Bali) er kjent for sine skoger, strender og vulkaner.  Benoa Harbour ligger nær byene Denpasar, Kuta og Seminyak, så du har mange valg når det gjelder sightseeing og aktiviteter.
Prøv den populære stranden Kuta Beach. Her kan du svømme, surfe og dykke/snorkle. Solnedgangen her er spesielt vakker. Her finner du også Bali Bomb Memorial, der gamle Paddy’s Bar pleide å være. Dette er en hyllest til de 202 menneskene som ble drept under Kuta-bombingene i 2002 og et sted for refleksjon.

Bali er overstrødd med templer, og et av de fineste ligger i Pecatu, Uluwatu (Pura Uluwatu). Om du vil dra til en roligere strande enn Kuta, prøv Jimbaran Bay med sine fine, hvite sand og rolige farvann.

Seabourn Encore et flott, nytt skip som tar 600 passasjerer og som har et mannskap på 450. Skipet passer for den kresne, som vil ha det beste på sitt cruise.

Vil du prøve et cruise i Asia med Seabourn? Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Reiserute:

Dato  Ankomst Sted Avreise
27. november 2019 Singapore 23:00
28. november 2019 I sjøen
29. november 2019 I sjøen
30. november 2019 07:00 Semarang, Java, Indonesia 17:00
1. desember 2019 08:00 Surabaya 17:00
2. desember 2019 08:00 Probolinggo 17:00
3. desember 2019 08:00 Celukan Bawang, Bali 18:00
4. desember 2019 07:00 Benoa (Denpasar), Bali 18:00

Priser og betingelser:

Pris fra 29 980,- per person – all inclusive. Flyreise kommer i tillegg.


Prisen inkluderer:

  • All inclusive
Reisemål Cruise i Asia
Pris Fra 29 980,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic