Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Asia med Costa Fortuna

Vil du oppleve spennende havner og byer i Asia? Da bør du bli med på dette cruiset med Costa
Dato:Januar – februar 2020
Pris: Fra 16 250,- med balkong lugar.

Cruise i Asia med Costa Fortuna tar deg fra Singapore til ulike havner i Thailand, Kambodsja og Malaysia.
Cruiset starter i energiske Singapore. Singapore er en spennende blanding av ulike kulturer, tradisjoner og religion. Etter en deilig dag til sjøs, kommer du til flotte Koh Samui. Øya er blitt bygget en del ut, men du kan fremdeles finne avsidesliggende strender og hyggelige serveringssteder. Besøk Big Buddha, lekre Chaweng Beach eller lei en moped og kjør rundt på øya.
Havnen Laem Chabang, som er Thailands største havn, ligger rett nord for Pattaya. Rundt i området finnes de vakreste strendene, men også et yrende natteliv. Herfra er det ca to timer med bil til hovedstaden Bangkok, om du vil utforske den.
I Sihanoukville kan du utforske flotte og spennende markeder og hilse på den blide befolkningen. Du kan også velge å ta en utflukt til Killing Fields og få et innblikk i den tragiske historien.. Det er mange fine strender rundt byen, om du vil nyte sol og bad.

Phuket er en av de største øyene i Thailand, og henger sammen med fastlandet med en bro. Her kan du utforske de flotte strendene, gå på spennende markeder, handle i de travle gatene i Phuket by, eller hvorfor ikke besøke noen av de tilbaketrukne fantastiske spa og retreatanleggene.
I Malaysia, på Penang, anbefaler vi en vandring i byen Georgetown og besøk på noen av de spennende markedene. Klang er en spennende havneby med en lang historie, helt tilbake til bronsealderen. Her kan du ta en tur til Istana Alam Shah – sultanens residens eller besøke fortet i byen.
Vel tilbake i Singapore, kan vi skreddersy om du ønsker å reise videre i Asia eller bli i byen noen dager ekstra.

Bli med på et eksotisk cruise i Asia med Costa Fortuna.
Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

Dag Havn  Ankomst Avreise
1 Singapore 20:00
2 I sjøen
3 Koh Samui, Thailand 09:00 18:00
4 Laem Chabang, Thailand 07:00
5 Laem Chabang, Thailand 18:00
6 Sihanoukville, Kambodsja 09:00 18:00
7 I sjøen
8 Singapore 09:00 20:00
9 I sjøen
10 Langkawi, Malaysia 08:00 19:00
11 Phuket, Thailand 07:00
12 Phuket, Thailand 18:00
13 Penang, Malaysia 08:00 18:00
14 Klang 08:00 18:00
15 Singapore 09:00

 

Om Costa Fortuna

Costa Fortuna er en hyllest til de flotte skipene fra svunnen tid og søsterskip til Costa Magica. Det er et elegant skip med et lekkert interiør. Her kan du velge mellom en mengde barer og restauranter, hammam og spa, kasino, teater, treningssenter, flere boblebad og svømmebasseng.

Priser og betingelser:

Priseksempel i januar 2020:


Basicinnvendig lugar fra 11 060,-
Total Comfort Classic balkong lugar fra 16 250,-
Total Comfort Premium balkong fra 18 990,-


Basic: Cruise og tips er inkludert. På gruppereiser er prisene alltid Basic, tilleggspakker kan kjøpes på forhånd.
Total Comfort for Classic lugar: *inkluderer utvalgte viner, øl og mineralvann til lunsj og middag. wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise)
Total Comfort Premium lugar: * inkluderer premium utvalgte viner, øl og mineralvann, drinker, frosne drinker og wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise). 24 timer gratis roomservice. Valgfri bordsetting til middag.


Deluxe suiter inkluderer: ubegrenset Intenditore drikkepakke med champagne og eksklusive drinker opp til €9 pr enhet. Inkluderer også drikkevarer på lugaren (Intenditore) og wifi. (begrenset til 250MB pr person pr cruise).
Velger du en suite får du tilgang til VIP rom ved innsjekking, personlig service på lugaren, en fruktkurv daglig, en flaske Ferrari musserende vin, minibar med utvalg av drikke (gjelder ikke jorden rundt cruise), badekåper og toalettartikler på suiten, egen restaurant reservert for suite gjester og end dag i spaen om bord og reserverte plasser i teateret.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
Reisemål Cruise i Asia
Pris Fra 16 250,-
Tid 04-01-2020 - 01-03-2020
Varighet 58 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic