Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Asia med Celebrity Millennium januar 2020

Dette er en unik mulig til å få oppleve Kota Kinabalu i Malaysia, strandparadiset Boracay og fascinerende Manila.

Tid: 16. januar – 2. februar 2020
Pris: Fra 36 365,- i balkonglugar med måltider og classic drikkepakke inkludert fly med Emirates, hotell, transport og sightseeing

Nå kan du bli med på et cruise i Asia med Celebrity Millennium, som tar deg med til Singapore, Malaysia, Filippinene, Hong Kong og Vietnam. Cruise som inkluderer både Malaysia og Filippinene er det få av. Med to dager i Hong Kong blir det også mange inntrykk herfra før dager i Vietnam som alltid er sjarmerende og interessant å besøke.
Flotte Singapore, hvor reisen starter, er en herlig blanding av kulturer, religioner, gamle skatter med britisk kolonipreg, som gir en unik singaporsk identitet. Den kulturelle fusjonen er kanskje best uttrykt i Singapores uoffisielle språk, Singlish, en unik blanding av engelsk, kinesisk og malaysisk. I Singapore har vi en natt på hotell før ombordstigning. Skipet ligger over natten i Singapore så du kan nyte byen i to dager. Etter at skipet returnerer til Singapore er returreisen ved midtnatt. Dagen kan du nyte i denne flotte byen mens vi tar vare på din bagasje. Transport fra skipet til sentrum og fra sentrum til flyplassen inkludert. Om du ønsker dagrom i Singapore tilbyr vi også det til en gunstig pris.

Om noen av stedene

Kota Kinabalu, også kalt K.K., er et vakkert sted med fantastiske parker, førsteklasses shoppingområder og arkitektoniske underverk. Et meget populært reisemål i Malaysia.

Boracay – Filippinens troféstrand. En herlig blanding av sol, sand og moro med hoteller, restauranter og butikker er spredt langs stranden. Hvis du vil, kan du nyte den hvite stranden eller dra til Bulabog Beach, en windsurfingstrand som er mer uberørt. Den rolige Puka-stranden i nord er også et godt valg.

Manila er kjent som Orientens perle. Utforsk markeder og bakgater i Quiapo og Chinatown. Den spanske festningen er den eldste delen av byen. På Manila Bay, som ligger på halvøy, bodde den opprinnelige muslimske bosetningen, og det var her spanjolene bygget sin isolerte utpost. Makati – det moderne Manila, er den rake motsetningen. Her kan du spise, shoppe og kose deg av hjertets lyst. Avslutt dagen med en av de legendariske solnedgangene over Manila Bay.

Neonskilt i massevis, dim sum og fantastiske templer – det er noen av opplevelsene i Hong Kong. Ta inn så mye du kan i denne spennende byen med sin endeløse shopping og høye skyskrapere. Besøk Victoria Peak, Man Mo Temple og Sheung Wan DriedFood and Herbal Market. Vær sikker på å ha ekstra plass i kofferten!

Nha Trang er vakker, omgitt av fjell og med en nydelig strand. Her kan du prøve oppleve lokal kultur på markedet, ta en tur til en av øyene utenfor byen, båtturer og dykking, gjørme bad og besøke historiske steder.

Ho Chi Minh (Puh My) ligger i utkanten av Mekong-deltaet. Her er det en fin blanding av fransk koloni-arkitektur med moderne asiatiske påvirkning. Det vrimler av motorsykler, scootere, pagoder og gatemarkeder. Ta en vandring i de brede boulevardene og besøk det historiske museet, som huser gjenstander fra to tusen år med vietnamesisk historie. Fra havnen er det ca 1,5 timer å kjøre til Ho Chi Minh og her vil vi komme med alternativer til utflukter.

 

Celebrity Millennium er et førsteklasses og klassisk skip hvor nordmenn trives godt om bord. Skipet tar ca 2000 passasjerer og har mange aktivitets tilbud. Skipet er nyoppusset i februar 2019. Det er flere hyggelige barområder og på dekk finner du deilig basseng, boblebad og fine fellesområder. Lekker spa og treningsrom tilbys også. I løpet av cruiset holdes flere foredrag om kultur og stedene som besøkes.

Vil du være med på cruise i Asia med Celebrity Millennium?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
16. januar Norge – Singapore
17. januar Singapore med sightseeing og hotell
18. januar Singapore – ombordstigning på skip
19. januar Singapore 13:00
20. januar I sjøen
21. januar Kota Kinabalu, Malaysia 10:00 19:00
22. januar I sjøen
23. januar Boracay, Filippinene 08:00 17:00
24. januar Manila, Filippinene 08:00 18:00
25. januar I sjøen
26. januar Hong Kong 10:00
27. januar Hong Kong 16:00
28. januar I sjøen
29. januar Nha Trang, Vietnam 07:00 16:00
30. januar Phu My (Ho Chi Minh), Vietnam 08:00 17:00
31. januar På sjøen
1. februar Singapore, hjemreise  07:00
2. februar Ankomst Norge

Tidene kan endres!

UTFLUKTER, prisene kan endre seg, flere utfluktsmuligheter blir oppdatert etterhvert.

 

Puh My, dagstur til Cu Chi-tunellene og Ho Chi Minh City

Havnen ligger ca to timer fra Ho Chi Minh. Cruisereiser har satt opp en utflukt kun for deg som reiser med oss, med lokal engelsktalende guide. Vi håper og tror at du får en usedvanlig opplevelse.

Et besøk til Cu Chi tunellene hvor Viet Cong armeen gjemte seg under Vietnamkrigen, gjør inntrykk. Mer enn 200 kilometer med tunneler hvor smale og trange gangveier, kjøkken, kommandosentre og sykehus ble bygget.
Her blir det omvisning og det er også anledning til å krype ned i gangene om du ønsker.

Etter besøket her går turen til Ho Chi Minh. Det blir lunsj på en lokal restaurant. Deretter besøkes en av de viktigste bygningene i Ho Chi Ming, Gjenforeningspalasset (Reunification Palace). Her ble krigen som Vietnameserne kalte «Amerikakrigen» offisielt avsluttet da stridsvogn 843 kjørte gjennom portene som den gang var presidentpalasset i Vietnam-republikken.
Ho Chi Minhs trafikkaos vil du oppleve hele tiden på veiene, og det er imponerende hvordan trafikanter med scootere kan ha fem passasjerer og frakte alt fra kjøleskap til trær.

Pris kr 950,- pr person

Det er buss med aircondition, vann ombord i bussen, lunsj i lokal restaurant og erfaren lokal reiseleder på turen.

 

 

Priser og betingelser:

Balkonglugar fra 36 365,-
Enkel balkong lugar fra 59 295,-


Tillegg for businessckass på fly fra 16 530,- pr person.


Ønsker du dagrom etter cruiset før flyavgang tilbyr vi Grand Hotel Copthorne til kr 1500,- for et dobbeltrom.
Priser per person, øvrige lugarer på forespørsel.


Vår ref: A/5850211


Inkluderer


 • 5* hotell en natt i Singapore
 • Transport og sightseeing i Singapore
 • 14 netters cruise med alle måltider
 • Classic ubegrenset drikkepakke med vin, øl, drinker, mineralvann, spesialkaffe
 • Tips
 • Etter cruiset transport til sentrum, oppbevaring av bagasje hele dagen og transport til flyplassen.
 • Fly fra Oslo

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
Reisemål Cruise i Asia
Pris Fra 36 365,-
Tid 16-01-2020 - 02-02-2020
Varighet 18 dager
Bestill

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic