Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise i Asia med Celebrity Millennium januar 2020

Dette er en unik mulig til å få oppleve Kota Kinabalu i Malaysia, strandparadiset Boracay og fascinerende Manila.

Tid: 16. januar – 2. februar 2020
Pris: På forespørsel

Nå kan du bli med på et cruise i Asia med Celebrity Millennium, som tar deg med til Singapore, Malaysia, Filippinene, Hong Kong og Vietnam. Cruise som inkluderer både Malaysia og Filippinene er det få av. Med to dager i Hong Kong blir det også mange inntrykk herfra før dager i Vietnam som alltid er sjarmerende og interessant å besøke.
Flotte Singapore, hvor reisen starter, er en herlig blanding av kulturer, religioner, gamle skatter med britisk kolonipreg, som gir en unik singaporsk identitet. Den kulturelle fusjonen er kanskje best uttrykt i Singapores uoffisielle språk, Singlish, en unik blanding av engelsk, kinesisk og malaysisk. I Singapore har vi en natt på hotell før ombordstigning. Skipet ligger over natten i Singapore så du kan nyte byen i to dager. Etter at skipet returnerer til Singapore er returreisen ved midtnatt. Dagen kan du nyte i denne flotte byen mens vi tar vare på din bagasje. Transport fra skipet til sentrum og fra sentrum til flyplassen inkludert. Om du ønsker dagrom i Singapore tilbyr vi også det til en gunstig pris.

Om noen av stedene

Kota Kinabalu, også kalt K.K., er et vakkert sted med fantastiske parker, førsteklasses shoppingområder og arkitektoniske underverk. Et meget populært reisemål i Malaysia.

Boracay – Filippinens troféstrand. En herlig blanding av sol, sand og moro med hoteller, restauranter og butikker er spredt langs stranden. Hvis du vil, kan du nyte den hvite stranden eller dra til Bulabog Beach, en windsurfingstrand som er mer uberørt. Den rolige Puka-stranden i nord er også et godt valg.

Manila er kjent som Orientens perle. Utforsk markeder og bakgater i Quiapo og Chinatown. Den spanske festningen er den eldste delen av byen. På Manila Bay, som ligger på halvøy, bodde den opprinnelige muslimske bosetningen, og det var her spanjolene bygget sin isolerte utpost. Makati – det moderne Manila, er den rake motsetningen. Her kan du spise, shoppe og kose deg av hjertets lyst. Avslutt dagen med en av de legendariske solnedgangene over Manila Bay.

Neonskilt i massevis, dim sum og fantastiske templer – det er noen av opplevelsene i Hong Kong. Ta inn så mye du kan i denne spennende byen med sin endeløse shopping og høye skyskrapere. Besøk Victoria Peak, Man Mo Temple og Sheung Wan DriedFood and Herbal Market. Vær sikker på å ha ekstra plass i kofferten!

Nha Trang er vakker, omgitt av fjell og med en nydelig strand. Her kan du prøve oppleve lokal kultur på markedet, ta en tur til en av øyene utenfor byen, båtturer og dykking, gjørme bad og besøke historiske steder.

Ho Chi Minh (Puh My) ligger i utkanten av Mekong-deltaet. Her er det en fin blanding av fransk koloni-arkitektur med moderne asiatiske påvirkning. Det vrimler av motorsykler, scootere, pagoder og gatemarkeder. Ta en vandring i de brede boulevardene og besøk det historiske museet, som huser gjenstander fra to tusen år med vietnamesisk historie. Fra havnen er det ca 1,5 timer å kjøre til Ho Chi Minh og her vil vi komme med alternativer til utflukter.

Celebrity Millennium er et førsteklasses og klassisk skip. Skipet tar ca 2000 passasjerer og har mange aktivitets tilbud. Skipet er nyoppusset i februar 2019. Det er flere hyggelige barområder og på dekk finner du deilig basseng, boblebad og fine fellesområder. Lekker spa og treningsrom tilbys også. I løpet av cruiset holdes flere foredrag om kultur og stedene som besøkes.

Vil du være med på cruise i Asia med Celebrity Millennium?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
16. januar Norge – Singapore
17. januar Singapore med sightseeing og hotell
18. januar Singapore – ombordstigning på skip
19. januar Singapore 13:00
20. januar I sjøen
21. januar Kota Kinabalu, Malaysia 10:00 19:00
22. januar I sjøen
23. januar Boracay, Filippinene 08:00 17:00
24. januar Manila, Filippinene 08:00 18:00
25. januar I sjøen
26. januar Hong Kong 10:00
27. januar Hong Kong 16:00
28. januar I sjøen
29. januar Nha Trang, Vietnam 07:00 16:00
30. januar Phu My (Ho Chi Minh), Vietnam 07:30 17:30
31. januar På sjøen
1. februar Singapore, hjemreise  07:00
2. februar Ankomst Norge

Tidene kan endres!

UTFLUKTER, prisene kan endre seg. På alle turene er det engelsktalende guide og vår reiseleder vil delta på turene.

 

Puh My, dagstur Ho Chi Minh City ( 8 timer )

Havnen ligger ca to timer fra Ho Chi Minh City.

Turen går til Ho Chi Minh City, tidligere kjent som Saigon. Lokalbefolkningen bruker gjerne Saigon i daglig tale. Byen syder av liv, og et ubeskrivelig antall mopeder svirrer forbi med alt fra en til fem passasjerer eller et lass av varer bakpå.

Turen besøker en av de viktigste bygningene i Ho Chi Minh, Gjenforeningspalasset (Reunification Palace). Her ble krigen som Vietnameserne kalte «Amerikakrigen» offisielt avsluttet da stridsvogn 843 kjørte gjennom portene som den gang var presidentpalasset i Vietnam-republikken. Videre besøkes Notre Dame katedralen som ble bygget av de franske kolonistene på slutten av 1880 årene og er en av de få katolske kirkene i Vietnam. Hovedpostkontoret ble bygget som en del av fransk Indokina med imponerende arkitektur. Folkelivet  i byen oppleves også.
Inkludert lunsj på en lokal restaurant med vietnamesisk mat. Drikke kommer i tillegg.

Pris per person 980,- v/ min 15 påmeldte

 

Manila , heldagstur

Manila er Filippinenes hovedstad hvor det syder av liv. På turen får dere sett historiske steder, landemerker og shoppingområdet.

Turen starter i Rizal parken som også er kjent som Luneta, en historisk og urban park som ligger ved Roxas Boulevard ,ved siden av Intramuros- den gamle bymuren rundt Manila. Filippinene var en spansk koloni i sin tid og Manila har siden vært hovedstad.  Levemåten innenfor Intramuros (The Walled City ) ble den vanlige måten å leve på i hele landet, hvor bl.a. katolisismen står sterkt. Fort Santiago, bygget av konkvistadoren Miguel Lopez de Legazpi besøkes også.  Vi stopper også ved San Augustin- kirken og Manila- katedralen som er setet for erkebiskopen i Manila og en av Manilas eldste kirker. Begge ligger innenfor Intramuros.

Lunsj inntas på Barbara’s Heritage restaurant og er inkludert. Drikke kommer i tillegg.

Pris per person nok 500,- v/ min 20 påmeldte

 

Kota Kinabalu

Kinabalu- fjellet og Poring-regnskogen

Kinabalufjellet rager 4095 meter over havet og er et landemerke som sees ved innseilingen til Kota Kinabalu. Det flotte fjellet har spisse fjelltopper og tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Turen går til Kinabalu parken som er en nydelig park med en praktfull flora- og nominert av Unescos verdensarvliste. Unike eiketrær ved inngangen til parken er i sterk kontrast til Poring regnskogen som grenser til parken. En lett fottur i regnskogen mens vi ser på dyrelivet og går langs broer i trærne, 28 meter over bakken på «Canopy Walkway». (Om den er stengt vil det bli besøk i Poring botaniske hage).

Pris per person v/ min 20 påmeldte nok 810,-  Drikke kommer i tillegg.

 

Kai Tak port, Hong Kong ( 6 timer )

Hong Kong vokser så fort at det er vanskelig å følge med. De som har vært der før får nye opplevelser samtidig som de kan hygge seg med gode minner. Dagen starter med tur til Hong Kong øya og Victoria Peak med Peak Tram (taubanen). Fra fjellet kan du beundre utsikten over Hong Kong, øyene og landskapet. På vei til Stanley marked ser du forskjellen på øyas rolige sør side og den travle nordsiden som nesten tar pusten fra en. Turen besøker fiskelandsbyen Aberdeen hvor familier fortsatt lever og driver fangst fra sine sampan båter. Etter Stanley marked har vi et stopp på en smykkefabrikk hvor du får tatt arbeidet med å lage smykker i øyensyn.

Inkludert kinesisk lunsj serveres på kjente Jumbo floating restaurant  på tradisjonelt Dim Sum vis. Drikke kommer i tillegg.

Pris per person nok 1050,- v/ min 15 pers

 

 

Priser og betingelser:

Priser på forespørsel.


Vår ref: A/5850211


Inkluderer


 • 5* hotell en natt i Singapore
 • Transport og sightseeing i Singapore
 • 14 netters cruise med alle måltider
 • Classic ubegrenset drikkepakke med vin, øl, drinker, mineralvann, spesialkaffe
 • Tips
 • Etter cruiset transport til sentrum, oppbevaring av bagasje hele dagen og transport til flyplassen.
 • Fly fra Oslo

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
Reisemål Cruise i Asia
Pris Fra 36 365,-
Tid 16-01-2020 - 02-02-2020
Varighet 18 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic