Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Antarktis med MS Midnatsol inkludert dager i Iguazu i 2019

Bli med på et fantastisk cruiseeventyr til Antarktis med cruisereiser og Hurtigruten. Du får også med deg noen dager i Buenos Aires og Iguazu på denne flotte reisen.

Bli med Cruisereiser på et fantastisk cruise i Antarktis med MS Midnatsol. Opplev tidenes eventyr. Skipet seiler fra Ushuaia, krysser Drakestredet og inn i Antarktis.
På denne unike reisen opplever du forskjellige kulturer i Argentina og får se den enormt varierende naturen. Fra jungel og enorme fosser i Iguacu til store opplevelser i storbyen Buenos Aires.

Så går du om bord i skipet MS Midnatsol i Argentinas sørligste by Ushuaia og cruise-eventyret i Antarktis venter! Kajakkturer, ekspedisjoner, dyreliv, forelesninger, isfjell – og så uendelig mye mer! Stol på oss når vi sier at det som ligger foran deg er overveldende! MS Midnatsol er spesialdesignet for å gi både barn og voksne den ultimate ekspedisjonsopplevelsen.

 • Du opplever isbreer, natur og dyreliv
 • Du kan hilse på pingviner
 • Du kan delta på spennende forelesninger om bord
 • Du kan bli med på unike utflukter

Antarktis – høydepunktene på det frosne kontinentet!

Vil du være med på cruise i Antarktis med MS Midnatsol?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Dag til dag:

Dag 1

Avreise fra Norge

Dag 2

Ankomst Buenos Aires
Denne dagen er åpen for egne aktiviteter.

Dag 3

Cruisereiser, cruise, sør amerika, nordmannsreiser, Antarktis, HurtigrutenBuenos Aires – Ushuaia 
Du flyr til Ushuaia, hvor MS Midnatsol venter.
Velkomstmiddag.

Dag 4

Drakestredet
Forbered deg på Antarktis når skipet krysser det beryktede Drakestredet. Stol på oss når vi sier at det som ligger foran deg er overveldende! MS Midnatsol er spesialdesignet for å gi både barn og voksne den ultimate ekspedisjonsopplevelsen.

Dag 5

Det tilbys spennende forelesninger om omgivelsene skipet seiler i. Det blir filmer om Antarktis og spennende aktiviteter i Explorer-rommet. Sistnevnte blir hovedbasen om bord – med forelesninger, oppsummeringer, spontane arrangementer og et sted du kan mingle og dele opplevelsene dine med andre eventyrere.

Dag 6

Antarktis … en annen verden!
Du befinner deg nå i et av verdens mest øde områder. Det har vært utallige muligheter for å ta flotte bilder underveis, men Antarktis er likevel noe helt for seg selv. Bli med i land for å utforske det utrolige landskapet og se pingviner og seler på nært hold. Du vil føle deg som en ekte oppdager fra første stund. Fra dekk kan du se hvaler, og cruiset tar deg med tett på dyreliv, isbreer og gamle hvalfangststasjoner.Cruisereiser, cruise, sør amerika, nordmannsreiser, Antarktis, Hurtigruten, Cruise i Antarktis med Hurtigruten

 

Dag 7

Hvert sekund av reisen byr på nye, spennende inntrykk. Et av høydepunktene på Sør-Shetlandsøyene er Deception Island. Når MS Midnatsol seiler inn i den naturlige havnen på denne vulkanøya, får du se den forlatte hvalfangststasjonen Hektor og en gammel britisk militærbase. Half Moon Island byr på noe av den vakreste naturen i Antarktis, og Yankee Harbour har store kolonier med Gentoo-pingviner – rundt 4000 par. Cuverville Island har også store kolonier Gentoo-pingviner.

Dag 8

Neko Harbour ligger innerst i Andvord-bukta. Paradise Harbour fikk sitt navn fra hvalfangere i det forrige århundre. Wilhelmina Bay har også et fantastisk landskap, og blir ofte kalt ”Whale-mina Bay” på grunn av de mange knølhvalene som kan ses i området.

Dag 9

Hurtigruten uten enkeltromstillegg, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise,Det er en rekke aktiviteter for å gi deg den beste opplevelsen av Antarktis.Gå i land for å se pingviner og høre de unike lydene fra isbreer som braker, eller å cruise gjennom et hav av is på utkikk etter leopardsel. Kanskje er en kajakktur eller en lengre fottur noe for deg. Om bord blir det også aktiviteter i Explorer-rommet, tilpasset ulike interesser. Fotografen om bord vil dessuten gi grunnleggende innføring i kunsten å ta gode ekspedisjonsbilder.

Dag 10

Bli med på samlinger hvor ekspedisjonsteamet oppsummerer dagens aktiviteter, holder presentasjoner og diskuterer morgendagens plan. For de yngre eventyrerne har vi Young Explorer-programmet, som gir en vitenskapelig introduksjon i biologi, historie, dyreliv og kunnskap om navigasjon.

Dag 11

I programmet ligger også spennende aktiviteter og besøk til vitenskapssenteret. Ingen dager på MS Midnatsol i Antarktis er like – eller kjedelige!

Dag 12

Cruisereiser, cruise, sør amerika, nordmannsreiser, ushuaia, Cruise fra Buenos Aires til Antarktis med Celebrity EclipseTilbake til siviliasjonen
Etter å ha utforsket dette utrolige kontinentet, settes kursen tilbake mot sivilisasjonen.

Dag 13

Det blir dager til sjøs hvor du kan oppsummere opplevelsene dine, tilbringe tid i Explorer-rommet eller bare slappe av på dekk.

Dag 14

Fly til Buenos Aires
Denne dagen er åpen for egne aktiviteter.

Dag 15

Buenos Aires – IguacuArgentina,nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, Cruise rundt Sør-Amerika og Kapp Horn
Dagen byr på mange inntrykk. Iguacu-fossene ligger på grensen mellom Paraguay, Brasil og Argentina. Fantastisk grønt og frodig jungelområde. Det blir et besøk til disse berømte brasilianske fossene som vil imponere deg. Et vell av stier og broer er bygget, slik at du skal få best mulig utsikt. Som flere av gjester sier: Iguacu var toppen av alt vi opplevde i Sør-Amerika!

Dag 16

Iguacu 
Naturopplevelsene fortsetter på den argentinske siden av fossene. Det blir også anledning til å ta båt under fossene med påfølgende jungelsafari en av dagene – dette anbefales!

Dag 17

Hjemreise

Priser og betingelser:

 


Dette er inkludert:


 • Flyreise fra Oslo til Buenos Aires og videre til Ushuaia t/r
 • En hotellovernatting i Buenos Aires før og etter reisen
 • Ekspedisjonsreise med fullpensjon
 • Ilandstigninger i småbåter
 • Aktiviteter om bord og på land
 • Forelesninger om bord
 • 3 dagers tur til Iguacu etter seilingen med omvisning og guiding inkludert

Dette er ikke inkludert:


Drikkevarer bortsett fra hvor beskrevet
Valgfrie utflukter
Tips til personalet og guider
Bagasjeservice på cruiset


Om MS Midnatsol
Byggeår 2003
Skipsverft Fosen Mek. Verk. (N)
Passasjerkapasitet 970
Senger 636
Bilkapasitet 22
Bruttotonnasje 16151 t
Lengde 135,75 m
Skipsbjelke 21,5 m
Fart 15 knop


Om bord finner du: 
Ekspedisjonsteam (fra. 1. april 2018)
Toetasjes panoramasalong
Barer
Trådløst nettverk
Kafé
Bibliotek
Restaurant
Separat à la carte-restaurant
Lekerom
Butikk
Boblebad
Treningsrom og badstue
Amfiteater for forelesninger og konferanserom
Eget bildekk


Medisinsk erklæring: 
En medisinsk erklæring må leveres inn av alle passasjerer på reiser til Antarktis, nordøst-Grønland og på Atlanterhavskryssning, da disse stedene er isolerte. Gruppeavdelingen sender erklæringen sammen med første bekreftelse. Legeattesten må ikke fylles ut tidligere enn tre måneder før avreisedato, tas med ombord på skipet og personlig leveres til legen ved ombordstigning. Du kan bli nektet å komme ombord dersom disse legeatteste ikke blir overlevert ved ombordstigning.


Cruisereiser tar forbehold om programendringer grunnet flyruter og uforutsette endringer. Flyruter vil bli klart i løpet av januar.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Transport
 • Sightseeing
Reisemål Cruise til Antarktis

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic