GO UP

Cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Alaska oppleves best med et cruise!
Og nå kan du velge mellom mange cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line. Her finner du ulike reiselengder og mange ulike ruter – i tillegg til en mengde spennende utflukter.

Skipene og seilingene er laget for å gjøre cruiseopplevelsen din uforglemmelig. Med fem cruiseskip som seiler fra fire avgangshavner har du stor valgfrihet. I tillegg til spennende utflukter i land. Skipene er spesialbygd for at du skal kunne se naturen på sitt mest majestetiske – hvaler som bryter overflaten, spektakulære isbreer og alt annet Alaska har å tilby.

 

Cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line

 

Og ønsker du spenning om bord., kan du prøve ut den to-etasjes racerbanen og laser tag, etterfulgt av en spasertur rundt The Waterfront, den revolusjonerende strandpromenaden for et måltid med isbreutsikt. Dette er tilgjengelig om bord på Norwegian Encore og Norwegian Bliss.
Ser du etter en mer intim cruiseskipopplevelse? De nylig oppussete Norwegian Jewel, Norwegian Sun og Norwegian Spirit har flotte nye fellesrom og lugarer. Nyt en cocktail med en spektakulær utsikt fra det koselige stedet Spinnaker Lounge eller ta en dukkert i en av fem luksuriøse boblebadene. Uansett hvilket skip du velger, venter Alaska og ditt livs ferie.

Obs – pris som kommer frem i søkemotoren er for person en i lugaren og viser ikke alltid eventuelle kampanjer.
Eksakt pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Litt om noen av havnene:

I Sitka kan du ta mange spennende utflukter for å oppleve dyrelivet, dra på hvalsafari, sykkelopplevelser, rafting og mer. Du kan også besøke den tidligere russiske hovedstaden Alaska Raptor Center og Sitka National Historical Park. Her kan du se ugler, hauker, ørner og andre rovfugler. Sitka har også en lang historie med kunst og var en gang kjent som «Paris of the Pacific». Besøk gjerne noen kunstgallerier.

 

Cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Skagway var en viktig del av Gold Rush-tiden, og vokste fra et sted med bare noen få små telt til mer enn 20 000 mennesker – alle ute etter å finne gull. Besøk Gold Rush National Historic Park. Og ikke glem å ta en tur på White Pass Railway. Dette er en skikkelig retro jernbane, hvor du lærer noen interessante historiske fakta om Gold Rush og kan nyte vakker utsikt. På Kroschel Wildlife Refuge kan du se lokalt dyreliv. Eller hva med en tur med hundeslede?

Misty Fjords er en av de mest populære utfluktene i Ketchikan. Her kan du nyte dyre- og fuglelivet, lære om fjordene og se vulkansk tårn som stiger opp fra havet. Dette området er også kjent som laksens hovedstad. Nyt for eksempel en Dungeness krabbefest.

 

Cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line

 

Juneau er kjent som Alaskas høydepunkt. Her er det flotte isbreer og isfjell. Du kan velge å se isbreene fra bakken eller båten, eller dra på en rundtur med sjøfly eller helikopterutflukt for å se dem ovenfra. Hvis du vil komme nær Mendenhallbreen, bør du vurdere en helikoptertur. Andre aktiviteter inkluderer hvalsafari, en dagstur til Tracy Arm Fjord, gullvasking eller laksefiske.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

I Seward kan du padle kajakk, terrengsykling, hundekjøring, fiske og mye mer. Seward har også flere isbreer som du kan ta en flytur over. Eller hva med hundekjøring på en isbre? Ønsker du en mer fysisk utfordrende utflukt, ta en vandring på Seward Exit Glacier eller Harding Icefield Trail.

Icy Strait Point tilbyr noe av de beste dyrelivet i Alaska. Tallet på dyr utkonkurrerer antall mennesker. I tillegg finner også verdens største zip-line. Prøv kajakkpadling, kveitefiske, en ATV-tur, eller en hvalsafari.

Ønsker du en bilferie eller opphold før eller etter cruiset, skreddersyr vi det for deg!

Mange av skipene til Norwegian Cruise Line tilbyr egne lugarer for deg som reiser alene – med et eget område hvor det foregår sosiale tilstelninger og aktiviteter for single.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise,
The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip ombord i skipet

Vil du lage en luksusvariant av kort-cruiset? På toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotteste boenhetene. I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)

3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person

 

Vil du være med på cruise i Alaska med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,