Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Alaska med ekspedisjonsskip – Glacier Bay Nasjonalpark

Her bor du ombord på det lille ekspedisjonsskipet Wilderness Adventurer eller Wilderness Explorer i syv spennende netter.

Pris fra 30 865,-
Dato: April – september

Dette er et fantastisk spennende og unikt cruise i Alaska med ekspedisjonsskip – kun plass til opp til 74 passasjerer.

Ombord er alt inkludert: måltider, alle typer drikke, alle aktiviteter fra skipet og inngang til nasjonalparkene.
Tips er ikke inkludert i prisen (anbefalt  $25-35 per person/dag)

Dag til dag-programmet kan endres underveis. Det er lurt å bestille minst en natt før cruiset i Juneau, da flyene kan bli kansellert eller forsinket på grunn av værendringer.
Wilderness Adventurer tar 60 gjester, 30 lugarer.
Wilderness Explorer tar 74 guests, 37 lugarer.
Ombord finner du kajakker, paddle boards, vandrestaver, yogamatter, hydrophones/undervannskamera for å dele lyder og syn under vann.
Det er også en badestamp og treningsutstyr ombord.

Vil du oppleve et unikt og spennende cruise i Alaska med ekspedisjonsskip?

Kontakt Cruisereiser for mer informasjon

Dag til dag:

Dag 1

Juneau
På ettermiddagen transport fra flyplassen eller hotellet, innsjekk på skipet
(Flyankomst må ikke være senere enn 1430)

Dag 2

Icy Strait / Cross Sound
Let etter knølhval, nise, sjøløver og annet dyreliv i de rike farvannene i Icy Strait og Point Adolphus, Alaska’s mest berømte område hvor knølhval spiser.

Dag 3

Glacier Bay National Park
Parken dekker 13 287 km², og det meste er utpekt som villmark. Her får du tre fantastiske dager hvor du kan utforske de spennende buktene, det rikelige dyrelivet og de flotte isbreene. På denne første dagen i nasjonalparken, kan du se Taylor Bays røffe klippekyst som innbyr til spennende eventyr. Ta en vandretur langs isbreene som slynger seg nedover Fairweather Mountain Range. Når du kommer til Dundas Bay, må du holde øynene oppe for bjørn, hvaler og kanskje ulver om du er heldig.

Dag 4

I dag kommer en ranger fra nasjonalparken ombord. Han vil seile med skipet og du vil nå utforske et nytt område og nytt dyreliv. South Marble Island er hjem for sjeldne sjøfugler, den oransjenebbete lundefuglen og en stor koloni hese sjøløver. Stå på dekk med rangeren og sug alt til deg.

Dag 5

Den siste dagen i Glacier Bay tilbyr enda mer eventyr. Nå kan du følge etter seler og fugler med kajakk. Eller ta på deg vandrestøvlene for en tur over den gjørmete kvikksanden som går over en ismorene. Gå til toppen. Det er en fantastisk utsikt. Tilbake på skipet kan du ta et stup i det kalde vannet, og deretter kose deg i den varme badestampen ombord.

Dag 6

Captain’s Choice
Været endrer seg raskt i disse farvannene, så det er uvisst om det blir Lynn Canal eller Chatham Strait eller en bortgjemt grotte. Kapteinen bestemmer hva som vil bli det beste stedet denne dagen. Bli med på paddelboarding, kajakk eller vandring i skogen med din guide.

Dag 7

Haines
Tidligere var denne lille landsbyen i Alaska en handelspost for Chilkat Tlingit-indianerne, nå er denne byen perfekt utgangspunkt for opplevelser. Her kan du gå på opplevelsesturer, utforske per sykkel, observere fuglelivet og lære om historien. Stiene er av ulike vanskelighetsgrader. Men du kan også velge å bare sitte og nyte synet av de snødekkede fjelltoppene.

Dag 8

Juneau
Avstigning kl. 9:00. Transport til flyplassen. (Flyet må ikke ha avgangstid tidligere enn 11:30)

Priser og betingelser:

Seilingsdatoer: April til september 2019
Pris fra 30 865,- i lavsesong (apr – mai og sep)
Fra 48 850,- i høysesong (juni – aug)


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • All inclusive
  • Transport
  • Sightseeing
  • Reiseleder
Reisemål Cruise i Alaska
Pris Fra 30 865,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic