Fristelser på havet

GO UP

Cruise gjennom Panamakanalen med Coral Princess

Et fantastisk cruise med Coral Princess gjennom Panamakanalen. Underveis vil du se flotte havner som Puerto Vallarta og Huatulco i Mexico. Skipet seiler til Nicaragua, to steder i Costa Rica og Colombia. Og Panamakanalen er selvsagt høydepunktet på turen!

15 netter fra 13 614,- i rimeligste innvendige lugar. Flyreise kommer i tillegg.

 

Bli med på en spennende reise hvor høydepunktet er cruise gjennom Panamakanalen med Coral Princess. Den flotte reisen starter i Los Angeles. Så går du  om bord i Coral Princess som seiler i 15 netter til Fort Lauderdale.

Du kan selvsagt velge om du vi ha noen flere dager før eller etter cruiset. Det skreddersyr vi!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Skipet er førsteklasses med mange fasiliteter, flotte uteområder og hyggelige samlingssteder. Coral Princess er ett av to skip i Princess-flåten som er spesialbygd for å seile gjennom Panamakanalen og tar ca 2 200 passasjerer. Skipet seiler i den gamle kanalen.

Coral Princess er luksuriøs og du kommer langt unna hverdagen. Skipet ble bygd i 2003, nyoppusset i 2016 og har i tillegg til de flotte spisesalene spesialrestauranter som Sabatini’s Italian Trattoria og Bayou Café & Steakhouse. Skipet har et kasino i europeisk stil, en sigarsalong og en retro martinibar. Det er to basseng og flere jacuzzi på dekk.

Vil du være med på cruise gjennom Panamakanalen med Coral Princess?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Cruise
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Fort Lauderdale Cruise gjennom Panamakanalen Cruise i Sør-Amerika
Pris Fra 13 614,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic