Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Venezia til Hellas med Norwegian Dawn

Dette er et flott cruise i Middelhavet, hvor du besøker en mengde greske perler.
Tid: 27.6 – 5.7 2020
Pris: Fra 22 815,- inkludert fly fra Oslo, hotell en natt, syv netters cruise i utvendig lugar med alle måltider og tips 

Nå kan du bli med på et herlig cruise fra Venezia til Hellas med Norwegian Dawn.

Opplev noe av det fineste Middelhavet har å by på med Norwegian Dawn. I 2020 seiler skipet for første gang fra Venezia og reisen passer for voksne og barnefamilier. Det er også et utmerket alternativ for storfamilier. Reisen går til noen av de mest spennende stedene i Middelhavet hvor Mykonos, Santorini og Dubrovnik er av de mest populære havnene. Du kan ta turer på egen hånd eller bli med på utflukter arrangert av skipet.

Cruiset starter i fantastiske Venezia. Her kan du vandre langs de flotte kanalene, og beundre denne byen, opprinnelig små øyer. Sakte og sikkert ble øyene koblet sammen med broer og flere og flere hus bygget på påler i lagunen. Og til sist ble de det Venezia vi kjenner i dag. Herlige små restauranter, Markusplassen, kjente broer og mye mer.

Kotor er omkranset av 65 meter høye beskyttende vegger, som dateres tilbake til den venetianske perioden i det 9. århundre. Byen står på UNESCOs verdensarvliste, og det kan du lett forstå når du vandrer i  labyrinten av brostensbelagte gater med koselige kafeer og håndverksbutikker.

Korfu er en av de frodigste av de greske øyene. Korfu by er en hyggelig opplevelse, med sine små gater og mange boder og kafeer. Rundt på øya finner du mange lekre strender.

På Santorini kan du beundre de ikoniske hvitkalkede bygningene langs calderaen. Oia og Fira er fantastisk vakre, og det er også her de fleste bilder fra Hellas er tatt. Utforsk bronsealderruinene på Akrotiri eller tilbringer dagen med å sole deg på de svarte sandstrendene. Santorini sies å være restene etter det sunkne Atlantis.

Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, kirker med blå kupler og vindmøller. Legg til flotte strender, så vil du forstå hvorfor Mykonos er den mest populære øya i Kykladene. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Ser du på pittoreske Argostoli, kan du nesten ikke skjønne at det var et ødeleggende jordskjelv der i 1953. Byen og omgivelsene er fulle av skatter, inkludert en bysantinsk katedral fra det 12. århundre og vakre fresker fra det 16. århundre. Og den nærliggende underjordiske innsjøen Melissani er rett og slett magisk. Gå inn i hulene for å se gamle stalaktitter. Lyset som stråler gjennom stalaktittene gjør vannet intenst blått.

Start dagen i Kroatia med en spasertur langs de berømte steinmurene som ligger langs kysten av Dubrovnik. Ta en taubane til toppen av Srd, et fjell like utenfor byen eller besøke rektorpalasset, et museum fra det gotiske renessansen fra det 14. århundre.

Dubrovnik er omgitt av en fantastisk bymur fra 1300-tallet. Denne kroatiske byen er utpekt som «Adriaterhavets perle» av dikteren Lord Byron. Romantisk sjarm, vakker natur, glitrende marmorgater, århundre gamle bygninger med oransje tak og nydelige klippestrender.

Norwegian Dawn er et meget hyggelig skip som tar deg mot varmere strøk. Skipet tar ca 2 340 gjester og var nyoppusset i 2016. Med 11 restauranter og en rekke barer er det mange muligheter ombord og flere underholdningssteder.  Fine uteområder på dekk og fine bassengområder. Selvsagt er det spa-avdeling.
Om bord vil du se at det er flotte uteområder med basseng og sklier og du kan nyte alt fra enkle måltider til gourmet. En av de mest ettertraktede spisestedene er spesialrestauranten Tappanyaki. Noen av restaurantene er inkludert. På spesialrestaurantene betaler du cover charge eller a la carte.  Flotte show og underholdning.

Bli med på cruise fra Venezia til Hellas med Norwegian Dawn
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
27. juni Oslo eller Bergen – Venezia t/r. Hotell.
28. juni Venezia 17:00
29. juni Kotor 14:00 18:00
30. juni Korfu 10:00 16:00
1. juli Santorini 14:00 22:00
2. juli Mykonos 08:00 15:00
3. juli Agostoli 09:00 15:00
4. juli Dubrovnik 07:30 13:30
5. juli Venezia, hjemreise 08:00

 

Priser og betingelser:

Priser pr person


Utvendig lugar 22 815,-
Utvendig enkel lugar 38 650,-
Balkonglugar 28 985,-
Enkel Balkonglugar 50 490,-


Prisene inkluderer:


 • Fly fra Oslo til Venezia t/r med ett kolli bagasje + håndbagasje
 • 4* hotell Kette el.l. en natt i Venezia nær Markusplassen
 • Cruise i 7 netter med alle måltider, underholdning, aktiviteter, tips til personalet om bord til en verdi av kr 800. Tillegg fra Bergen kr 1090,-

Bestilling:


Reisen kan bestilles online eller på telefon eller ved å sende oss forespørsel. Er dere mer enn to som reiser sammen må dere ta kontakt med oss.


Ved bestilling betales et depositum på kr  kr 3 500,- pr person og faktura vil bli tilsendt. Restbetaling 75 dager før avreise.


Servicehonorar kr 150,- pr person


Free At Sea med Norwegian Cruise Line

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


 • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
 • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
 • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
 • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader ferien din for kun 990,- pr person i dobbel lugar for en uke og velg to av fem alternativ på listen under.


Du kan velge mellom:


 • Premium drikkepakke
 • Tre spesialrestauranter
 • Internettpakke 250 minutter gratis pr lugar
 • Utfluktspakke, $50 pr lugar pr havn

Av erfaring ser vi at våre gjester helst vil ha drikkepakke og internett inkludert, men ønsker du  et annet alternativ kan vi selvsagt tilby det også.


Velger du å reise i suite eller The Haven suiter er alle fem valg inkludert i din pris!


Prisen inkluderer:

 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Tips
Reisemål Cruise fra Venezia Cruise i Middelhavet
Pris Fra 22 815,-
Tid 27-06-2020 - 05-07-2020
Varighet 9 dager
Bestill

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic