GO UP
MED REISELEDER

Cruise fra Venezia til Hellas med Azamara Journey 2022

Herlig cruise med Azamara i Middelhavet!

Tid: 16.8.2022 – 26.8.2022 
Pris: 45 985,- pr person i balkonglugar all inclusive med fly, hotell, sightseeing og reiseleder

Bli med på cruise fra Venezia til Hellas med Azamara Journey, og opplev noe av det fineste Middelhavet har å by på. Azamara Journey er et nydelig skip som kun tar 680 gjester.
Reisen går til noen av de mest spennende stedene i Middelhavet hvor Mykonos, Santorini og Dubrovnik er av de mest populære havnene.
Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserI pakken har vi inkludert opphold i Venezia og i Athen. De andre dagene får du utforske steder i Slovenia, Kroatia, Hellas og Tyrkia med mange hyggelige og historiske opplevelser.
Reisen starter med en natt i Venezia. Her kan du vandre langs de flotte kanalene, og beundre denne byen som opprinnelig besto av små øyer. Sakte og sikkert ble øyene koblet sammen med broer og flere og flere hus ble bygget på påler i lagunen. Til sist ble byen det Venezia vi kjenner i dag. Herlige små restauranter, Markusplassen, kjente broer og mye mer.
Så går du om bord Azamara Journey og legger ut på en praktfull reise. Første havn er Koper, Slovenias største kystby og inngangsporten til en rekke i opplevelser. Dra til Skocjan-hulene som står på UNESCOs verdensarvliste, besøk hovedstaden Ljubljana (virkelig en av Europas hemmelige edelstener), eller utforsk sjarmen i Koper selv, spesielt gamlebyen.

Zadar i Kroatia har også en nydelig gamleby som ligger på en liten halvøy. Sjarmerende med de hvite steingatene, smale smugene og trivelige butikkene, barene og restaurantene. Byen er over 3 000 år gammel og har vært en viktig havn hvor herredømmene har variert gjennom historien.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,seadream middelhavscruise

Dubrovnik er neste besøk. Byen er omgitt av en fantastisk bymur fra 1300-tallet. Start dagen med en spasertur langs de berømte steinmurene. Ta en taubane til toppen av Srd, et fjell like utenfor byen, eller besøk rektorpalasset – et museum fra den gotiske renessansen fra det 14. århundre.
Denne kroatiske byen er utpekt som «Adriaterhavets perle» av dikteren Lord Byron. Romantisk sjarm, vakker natur, glitrende marmorgater, århundre gamle bygninger med oransje tak og nydelige klippestrender.

Dagen i sjøen kan du nyte! På dekk er det god plass, deilig svømmebasseng og hyggelige spisesteder. Skipets spa-avdeling gir deg deilig egenpleie og inne kan du finne kafé og aktiviteter som arrangeres.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Cruise fra Venezia til Hellas med Azamara

I middelalderen, da venetianerne hersket på Kreta, ble Khaniá (Chania) gitt tilnavnet Østens Venezia. Navnets opphav er byens vakre venetianske havn med fyrtårnet som landemerke. Havnebassengets stille vann, bryggene og de gamle hus fasadene danner en enhet som minner om Venezia og Grand Canal. Inne i Chania ligger det spennende markeder, et arkeologisk museum og Janitsjarmoskeen. Rundt gamlebyen ligger de moderne kvartalene med forretningsstrøk, torg og grønne parker. Her ligger også den kjente skinngaten med et rikt utvalg av skinnvarer.
En annen attraksjon i Khaniá er Agora. Det er et overbygd marked i sentrum av byen. Markedet ble åpnet 1913. Her selges det fersk fisk, grønnsaker og kjøtt.

På Santorini kan du beundre de ikoniske hvitkalkede bygningene langs calderaen. Oia og Fira er fantastisk vakre, og det er også her de fleste bilder fra Hellas er tatt. Utforsk bronsealderruinene på Akrotiri eller tilbringer dagen med å sole deg på de svarte sandstrendene. Santorini sies å være restene etter det sunkne Atlantis.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise fra Venezia til Hellas med Azamara

Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, kirker med blå kupler og vindmøller. Legg til flotte strender, så vil du forstå hvorfor Mykonos er den mest populære øya i Kykladene. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Kusadasi i Tyrkia kan nytes med historie og/eller strender. Strendene som strekker seg langs Kusadasis Egeerhavskyst, er like forskjellige i terreng som de er i stemning. Ladies’ Beach, som tidligere var kun for kvinner, er full av nattklubber, souvenirbutikker, restauranter og, naturligvis, solbadere og svømmere. Gressprydede Gold Beach er velpleid og fredelig.
Kusadasi ligger nær historiske Efesos. Ruinene av den gamle havnebyen er svært godt ivaretatt og er i dag en av de viktigste attraksjonene i Tyrkia. Her er det et must å se Artemistempelet med utsikt over Adriaterhavet. Byen har også vært et av de viktigste arnestedene for kristendommen og er et pilegrimsmål for mange.

I Athen kommer du til havnebyen Pireus. Her kan du bli med på sightseeing hvor byens største attraksjoner er del av opplevelsen. Du tar inn på 4* hotell og kan nyte kvelden på en av byens hyggelige utesteder.
Etter frokost blir du kjørt til flyplassen for hjemreise.

Et fantastisk og opplevelsesrikt cruise fra Venezia til Hellas med Azamara er over for denne gang.

Azamara Club Cruises, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Om skipet og lugarene:

Med kun 685 gjester er Azamara Journey et svært hyggelig bekjentskap. Om bord er det intimt og med klassisk stil, flere spisesteder og deilig basseng og soldekk. Inkludert er også en AzAmazing Evening i en av havnene hvor gjestene får en spesiell opplevelse i land.
En av kveldene om bord arrangeres «White Night» med oppdekking og fest på dekk. Så ta med deg et hvitt antrekk for kvelden!

Vil du være med på cruise fra Venezia til Hellas med Azamara?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
16.aug.22 Fly Norge – Venezia
17.aug.22 Venezia 17:00
18.aug.22 Koper, Slovenia 08:00 22:00
19.aug.22 Zadar, Kroatia 11:00 18:00
20.aug.22 Dubrovnik, Kroatia 08:00 20:00
21.aug.22 I sjøen
22.aug.22 Chania, Kreta 09:00 20:00
23.aug.22 Santorini, Hellas 08:00 18:00
24.aug.22 Kusadasi (Efesos), Tyrkia 08:00 22:00
25.aug.22 Mykonos, Hellas 08:00 18:00
26.aug.22 Athen (Pireus), Hellas, sightseeing og hotell 05:00
27.aug.22 Athen, Fly Athen – Norge

Priser og betingelser:

Priser pr person:
Dobbeltrom: 45 985,-
Enkeltrom: 70 515,-


Prisen inkluderer:


 • Fly Oslo – Venezia/Athen – Oslo. Spør oss om pris fra andre byer.
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 4* hotell i Venezia en natt
 • 4* hotell i Athen en natt
 • Sightseeing og middag i Athen
 • 9 netters cruise med Azamara Journey i balkong lugar
  • AzAmazing Evening
  • Alle måltider om bord
  • Husets drikkevarer
  • Tips til personalet
  • White Night
 • Reiseleder fra Cruisereiser
Reisemål Cruise fra Venezia Cruise i Middelhavet
Tid 16-08-2022 - 26-08-2022
Varighet 11 dager
Bestill

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic