Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Roma med Holland America Line høsten 2019

Et flott og spennende cruise i Middelhavet med MS Rotterdam og Holland America Line
Tid: 19. oktober – 2. november 2019
Pris: Fra 28 885,- per person

Gå tilbake i tiden på dette flotte 15-dagers cruise fra Roma med Holland America Line høsten 2019. Reis fra kalde nord, og ha nydelige og solfylte dager i spennende byer. Her kan du utforske historiske Hellas og Egypt, og ha en overnatting i Israel. I tillegg kan du utforske alt hva Roma har å by på.

Om noen av havnene:

nordmannsreiser, cruisereiser, cruiseCruiset starter utenfor fantastiske Roma, et utendørs museum. Her kan du gå i fotsporene til keiserne, nyte en kaffe på renessanseplasser og se flott kunst. Besøk Colosseum og Vatikanet, ta en italiensk is, se den grønne oasen Villa Borghese. Ta gjerne noen dager i for- eller etterkant av cruiset. Dette skreddersyr vi for deg.

Katakolon ligger på Peloponnesehalvøya. Her kan du se fantastiske Olympia. I tillegg gir området deg en tydelig gresk velkomst, som nesten ikke kan oppleves andre steder.
Pireus gir deg inngangsporten til Athen med alle sine severdigheter. Her finner du kjente Acropolis vegg i vegg med små spisesteder, smale gater og flotte strender.

Jerusalem er en av verdens mest berømte byer, men en ekstraordinær historie. Her blir du overveldet av følelsen av å være midt i historietimen. Det åndelige hjertet av jødedommen er den vestlige muren – den siste rest av templet i Jerusalem. Du kan besøke fødselskirke i Betlehem, og Getsemanehagen er en uforglemmelig opplevelse. Du vil også oppleve at Jerusalem er en veldig levende levende by i dag.

Haifa, den største byen i Nord-Israel, ligger vakkert til, bygget ved Mount Carmel med utsikt over Middelhavet. Havnen er også en inngangsport til en region med en nesten uvirkelig samling av fengslende historiske steder og natur. Her kan du følge i Jesus fotspor i Nazareth og langs Galileahavet. Dette er en høyst mulitikulturell by, hvor jøder, muslimer og kristne lever side om side.

Solrike Limassol har mye å by på. En vakker strandpromenade, slottet og middelaldermuseet. Besøk også den arkeologiske byen Kourion.

Rhodos er en av Hellas’ mest populære øyer. Rhodos by er en sammenblanding av historie og arkitektur. Ta også en tur til flotte Lindos hvor du kan nyte et godt måltid på en av takterrassene eller ta en vandring til fortet på toppen av åsen.

Souda (Chania) på Kreta har en flott venetiansk havn fra 14.hundre tallet, hvor du kan stoppe på en av små restauranter langs vannet og nyte et glass gresk rødvin eller en boyatsa (kake med vaniljekrem). Nyt solnedgangen ved det 500 år gamle fyrtårnet

Messina på spennende Sicilia er inngangsporten til Etna – fremdeles en levende vulkan. Her finner du også en fin katedral, flere museer og du kan nyte et glass siciliansk vin. Området ble benyttet til filmingen av Gudfaren.
Napoli og Pompeii er kjente steder som bare må besøkes. Napoli – denne fargerike og spennende storbyen, har alt. Og her har du også nærheten til vakre Sorrento og Capri. I tillegg til selvsagt å utforske restene av byen Pompeii.

Vil du være med på cruise fra Roma med Holland America Line?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Hvor Ankomst Avgang
19. oktober Civitavecchia, Roma 19:00
20. oktober I sjøen
21. oktober Katakolon, Hellas 08:00 16:00
22. oktober Pireus, Hellas 08:00 18:00
23. oktober I sjøen
24. oktober Ashdod, Israel 08:00 23:00
25. oktober Haifa, Israel 08:00
26. oktober Haifa, Israel 18:00
27. oktober Limassol. Kypros 08:00 16:00
28. oktober Rhodos, Hellas 09:00 18:00
29. oktober Chania, Hellas 08:00 17:00
30. oktober I sjøen
31. oktober Messina, Italia 08:00 17:00
01. november Napoli, Italia 08:00 18:00
02. november Civitavecchia, Roma, Italia 08:00

Holland America Line – førsteklasses cruise, elegante klassiske skip, høyt servicenivå

Med sin multi-million dollar kunst og antikke samling, brede teakdekk og klassiske linjer, har Rotterdam et flott, nautisk preg, samtidig som skipet har toppmoderne fasiliteter. Mens du er om bord, kan du nyte et matlagingsprogram eller workshop fra America’s Test Kitchen. Tren i det fullt utstyrte treningssenteret. Nyt herlige retter i en av spesialitetsrestauranter.

Priser og betingelser:

Fra  28 885,- pr person for en innvendig lugar, inkludert måltider.
Tips kommer i tillegg.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Roma Cruise i Middelhavet
Pris Fra 28 885,-
Tid 19-10-2019 - 02-11-2019
Varighet 15 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic