Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Papeete til Sydney med Norwegian Jewel 2020

Et unikt og herlig cruise til øyer du bare har drømt om. Og Australia som siste stopp!
Tid: 6. november – 22. november 2020
Pris: Fra 55 285,- i utvendig lugar, inkludert fly, to netter på Tahiti og to netter i Sydney på 4* hotell, tips, alle måltider om bord.
Mot kun 2 200,- ekstra får du Free at Sea pakken med premium drikkepakke, wifi eller spesialrestauranter inkludert. 

Hva med å bryte av høsten og vinteren med et eksotisk cruise fra Papeete til Sydney med Norwegian Jewel? Underveis besøker du flere eksotiske øyer i Fransk Polynesia, amerikanske Samoa, Fiji, Vanuatu og Ny Caledonia.

Tahiti har blitt kronet med kallenavnet, «Queen of the Pacific». Fransk Polynesias hovedstad Papeete er et flerkulturelt senter som tilbyr en kosmopolitisk atmosfære. Ta en tur til markedet og se etter unike håndverksvarer eller besøk Rober Wan Pearl Museum for å lære om tahitiske sorte perler. Prøv en surfetime eller jeepsafari, nyt et tradisjonelt tahitisk danseshow.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,På Bora Bora kan du snorkle og svømme i turkis vann nær den dramatiske Mount Otemanu. På den nest største øya i Fransk Polynesia er det ikke uvanlig å se lokalbefolkningen passere gjennom byen på hesteryggen. Gamle ruiner av boliger er spredt rundt i den frodige skogen, og utendørs samlingssteder (tohua) og hellige statuer (tiki) finnes over alt på øya. Bratte klipper stiger fra havet. Oppdag det fantastiske landskapet på hesteryggen eller til fots langs minneverdige turstier. Prøv også en hvalsafari eller delfintur. Bora Bora er et verdensberømt romantisk reisemål. Fantastiske blå laguner og grønt landskap gjør dette til en perle.

Uberørte Pago Pago er grønn og fantastisk vakker. Besøk en av de mange tunfiskboksprodusentene eller snorkle i det krystallklare vannet i en av de beskyttede lagunene.

Lautoka er kjent som sukkerbyen, og er innrammet av Stillehavet i vest og sukkerrørfelt og furuskog i øst. Dagen ville ikke være fullstendig uten å oppdage Fijis verdensberømte strender og titte i gjennom håndlagde varer på lokale markeder og butikker. Ikke gå glipp av muligheten til å se de praktfulle orkideene og det vakre landskapet ved Garden of the Sleeping Giant. Eller ta en tur til Koroyanitu National Heritage Park.

Fiji hovedstad Suva, er et moderne flerkulturelt senter med kolonitidsbygninger, og mange parker og hager. Kulturelle aktiviteter, deilig mat og rikelig shopping. Naturlige basseng og dramatiske fossefall er noe av det du kan oppleve i regnskogen. Prøv også en dag på den varme sanden på en av Fijis verdensberømte strender.

Luganville (kjent som «Santo» av lokalbefolkningen) er den nest største byen i Vanuatu. Vakre strender, høye fjell, naturlige blå vannhull og fascinerende verdenskrigshistorie. En av de beste dykkestedene i verden er bare noen få hundre meter ut. Her finner du SS President Coolidge, et skip som ble senket i 1942. Vanuatu oppleves best på Cultural Activity Park gjennom dans, musikk, treskjæring og andre oppvisninger. Prøv Vanuatus biff, den er ekstra mør. Fersk sjømat er også et must – alt fra reker til pouletfisk.

Start dagen i pittoresk Vila på Vanunatu, og kjøp lokale håndverksprodukter. Prøv en nydelig ny matrett eller utforsk de omkringliggende blå lagunene og herlige strendene – både hvit sand og svart sand. Utforsk Mele Cascades, en rekke naturlige basseng i terrasse i en åsside.

Lifou, Ny-Caledonia er et bortgjemt paradis. Gå på stier opp til storslått utsikt over det endeløse Stillehavet. På Baie de Jenik er det fantastiske korallrev med et yrende liv – perfekt for snorkling. Ved Luengoni Beach kan du se skilpadder og fargerik fisk. Kalksteinshulene på vestsiden er ganske enkelt fantastiske – Lys med lommelykt på vannet og se de dype steinbassengene skinne skinnende smaragdgrønne.

Maré, Ny-Caledonia er et vakkert øyparadis. Yejele Beach er en av de mange stedene du bør besøke. Tilbring dagen med å slappe av på den solfylte sanden eller snorkle i det krystallklare vannet. Inne på øya finner du den utrolige Aquarium Naturel, store naturlige kulper med en mengde fisk. Besøk også Centre Culturel Yeiwene Yeiwene eller La Monique-monumentet.

Til slutt ankommer du Sydney – Australia. Besøk det ikoniske operahuset. Kryss Sydney Harbour Bridge eller se surfing på den verdensberømte Bondi Beach. The Rocks District er en shoppers mekka – her finner du et bredt utvalg av varer, fra woodcrafts og unik kunst til mote.

Dette er bare noe av det du opplever på cruise fra Tahiti til Sydney med Norwegian Jewel!

Her finner du noen av utfluktene som tilbys

Haven Suite
Vil du ha en unik opplevelse? Prøv Haven Suite!
En egen avdeling gir deg ro og du bor i deilige suiter, får daglige småting på lugaren, har egen butler og eget bassengområde og restaurant. Enkelte av suitene tar inntil seks personer.

Vil du være med på et fantastisk eksotisk cruise fra Papeete til Sydney med Norwegian Jewel?  Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

 

Dag Havner Ankomst Avreise
6. november Papeete, Tahiti 22:00
7. november Bora Bora, Fransk Polynesia 08:00 18:00
8. november I sjøen
9. november i sjøen
10. november Pago Pago, Amerikanske Samoa 08:00 16:00
11. november I sjøen
12. november I sjøen, krysser internasjonal datolinje
13. november Lautoka, Fiji 09:00 19:00
14. november Suva, Fiji 08:00 18:00
15. november I sjøen
16. november Luganville 08:00 18:00
17. november Port Vila, Vanuatu
18. november Lifou, Ny Caledonia 08:00 18:00
19. november Mare, Ny Caledonia 08:00 18:00
20. november I sjøen
21. november I sjøen
22. november Sydney, Australia 07:00

 

Priser og betingelser:

Visum:


Du må ha visum til Australia. Det ordner vi mot kr 300,- pr person.


På denne reisen må du søke ESTA da fly er via USA og Amerikanske Samoa besøkes. Her kan du finne mulige utflukter og informasjon om visum til Samoa – det er ikke nødvendig men dere må søke ESTA slik jeg forstår det.
https://www.americansamoa.gov/immigration-info.


 


Pris ved bestilling senest 3. februar 2020. Prisene kan endre seg på kort varsel.
Utvendig lugar fra 55 285,-
Balkong lugar fra 61 190,-
Minisuite fra 65 920,-
Enkel lugar på forespørsel.


Vår ref: A/5939817/317382


Prisene inkluderer:


 • Fly Oslo – Papeete med retur fra Sydney inkludert 1 kolli bagasje
 • 2 netter på 4* hotell på Tahiti
 • 2 netter på 4* hotell i Singapore
 • Cruise i 15 netter med alle måltider, underholdning, aktiviteter og tips inkludert

Free At Sea med Norwegian Cruise Line


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten. Vi inkluderer også tips om bord i prisene – gi oss beskjed om du ikke ønsker dette.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


 • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
 • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
 • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
 • Barne- og ungdoms-program
Oppgrader ferien din for kr 2 200,- pr person i dobbel lugar og velg to av fem alternativ på listen under.

Du kan velge mellom:


 • Premium drikkepakke
 • 5 måltider på spesialrestauranter
 • Internettpakke 250 minutter gratis pr lugar
 • Utfluktspakke, $50 pr lugar pr havn
 • 4. person i lugaren betaler kun skatter (gjelder kun utvalgte seilinger)

Av erfaring ser vi at våre gjester helst vil ha drikkepakke og internett inkludert, men ønsker du  et annet alternativ kan vi selvsagt tilby det også.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • Tips
Reisemål Cruise i Polynesia Cruise til Australia/New Zealand
Pris Fra 55 285,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic