GO UP

Cruise fra Mauritius til Maldivene med Norwegian Sky

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 20. desember 2024 – 6. januar 2025
Pris:
Per person i utvendig lugar fra 57 050,-

Prisen inkluderer:
Utvendig lugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Tenk å feire jul og nyttår flytende på det Indiske hav – med alt inkludert!
Dette er et fantastisk 17 dagers cruise fra Mauritius til Maldivene med Norwegian Sky. Underveis kommer du innom spennende og eksotiske reisemål som Madagaskar, Seychellene, Sri Lanka, Thailand og Malaysia – før skipet ender i Singapore.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Oppdag det beste fra Sørøst-Asia. På Mauritius kan du besøke den berømte Caudan Waterfront for å oppdage de unike butikkene, restaurantene og den berømte kinesiske pagoden.
Phuket har historiske buddhistiske templer, nydelige strender og fantastisk snorkling. Utforsk deretter Penang, Malaysia hvor du kan slappe av omgitt av fjell, fosser og idylliske sandstrender.

Her finner du mer informasjon om cruiset.
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Havner du besøker på cruiset

Port Louis, Mauritius
Den mauritiske hovedstaden Port Louis er oppkalt etter en tidligere fransk keiser og var et viktig passasjepunkt for skip som seilte rundt Kapp det gode håp. Besøk den berømte racerbanen Champs de Mars. Lær om den lokale historien og kulturen på Blue Penny Museum. Gå under nydelige løvtrær i Les Jardins De La Compagnie. Spaser deretter langs Caudan Waterfront for å se i butikkene, ta et restaurantbesøk og beskue den berømte kinesiske pagoden.

Nosy Be, Madagaskar
Nosy Be er Madasgascars største og mest populære reisemål. Denne øya utenfor nordvestkysten er kjent for sin naturlige prakt og Ylang Ylang-trær som utgjør en stor del av den lokale økonomien. Tilbring dagen med å henge med lemurer og kameleoner ved Lokobe-reservatet. Unn deg lokal mat som de varierte og deilige variantene av Laoka. Ta en tur mot den høyeste toppen på øya ved Mont Lokobe eller slapp av på strendene i Befotaka Bay.

 

Cruise fra Mauritius til Maldivene med Norwegian Sky

Port Victoria, Seychellene
Seychellenes hovedstad Victoria ligger på Mahé Island i Det indiske hav, og er kjent for sin eksport av vanilje og kokosolje. Ta en spasertur gjennom Seychelles botaniske hage full av flora, fauna og fruktflaggermus. Stopp innom Selwyn-Clarke Market for litt gateshopping. Prøv noen lokale Ladob, en rett som kan serveres enten søtt eller salt. Deretter kan du slå deg ned for litt sol på Beau Vallon-stranden eller besøke hindutempelet Navasakthi Vinayagar.

La Digue, Seychellene
La Digue er Seychellenes tredje mest bebodde øy, men føles som et paradis uberørt av tiden. Mye av øya er ubebygd, og både besøkende og lokalbefolkningen sykler ofte mellom severdigheter – og det er mange av dem. Stille bukter, spektakulært vakre strender, store granittsteiner som reiser seg fra asurblått vann og en kupert jungel.

Malé, Maldivene
Malé, hovedstaden i øynasjonen Maldivene, er kjent for sine fargerike bygninger og er en av de tettest befolkede byene i verden. Besøk Fredagsmoskeen Malé, bygget i 1658, for å oppleve den utsmykkede arkitekturen. Dykk blant de mange atollene som omgir hovedstaden. Stopp ved de mange restaurantene og butikkene langs Majeedhee Magu. Havnen huser et fiske- og råvaremarked hvor du kan smake på den daglige fangsten eller prøve den lokale frukten.

Colombo, Sri Lanka
Sri Lankas hovedstad tilbyr spennende kontraster av vakre herskapshus, hager og butikker og fantastisk hektiske veier og gatemarkeder. Utforsk museene og templene eller dra til Galle Face Green for en cricketkamp. Hvis tempoet i byen blir for høyt, kan du nyte high tea med utsikt over Det indiske hav. Kryss av hele gavelisten din med et besøk til Pettah basardistriktet – her finner du alt du kan tenke deg. Bare få plass i bagasjen, eller finn en ny koffert på basaren.

Phuket, Thailand
Opplev de mange fasettene til Phuket, fra de vakre strendene, til den kinesiske og vestlige arkitekturen fra 1800-tallet og de fantastiske buddhistiske templene. Wat Chalong med sin vakre pagode, og Wat Phra Thong, æret for sin enorme gyldne Buddha-statue, er et must. Utforsk den vakre Phang Nga nasjonalpark, gjort berømt av James Bond-filmen The Man with the Golden Gun.

Penang, Malaysia
Denne øyas regnskog og fossekledde fjell er kjent som Orientens perle, og danner bakteppet til de vakre sandstrendene. Hovedstadens George Town Historic District er en herlig blanding av forseggjorte kolonihjem, kinesiske kulturarvsbygninger og templer og står på UNESCOs verdensarvliste. Det vidstrakte Kek Lok Si-tempelet, med en 100 fot lang pagode og hager, har utsikt over George Town. Penangs rike gatemat vil friste matelskere.

Kuala Lumpur (Port Klang), Malaysia
Den mangfoldige hovedstaden i Malaysia blander kolonial, islamsk og moderne arkitektur, fra de skyhøye Petronas-tårnene til den vakre Masjid Jamek, en gang Kuala Lumpurs hovedmoske. Få et fugleperspektiv av byen fra det friluftsobservasjonsdekket til Kuala Lumpur Tower, det høyeste punktet i byen som er åpent for publikum. Gå til det luftkondisjonerte Central Market for å kikke gjennom boder og butikker for alle slags souvenirer.

Singapore, Singapore
Utforsk en kompakt, fascinerende bystat som virkelig er global. Dette var en gang britisk handelspost, dens mangfoldige fortid gjenspeiles overalt, fra det gamle kinesiske kvarteret og fargerike hinduistiske templer til moderne skyskrapere og det vanlige språket, engelsk. Ta et kort cruise langs Singapore-elven eller en pedicab-tur gjennom byen, eller nyt stillheten ved National Orchid Garden. Interessert i asiatisk medisin? En spesiell medisinsk restaurant kan foreskrive menyen for å hjelpe deg med å føle deg best mulig.

 

cruisereiser i Karibien

Norwegian Sky

Fra det øyeblikket du går om bord, vil du se at Norwegian Sky som ble pusset opp i 2022, tilbyr noe for enhver smak. Her er det over 10 spisesteder, et bredt utvalg av barer og lounger, et spa og casino. Norwegian Sky er et elegant skip. Her finner du to store basseng ute. Barneklubber, show og liveband.
Du kan også bruke det flotte treningssenteret. Skipet har mange spisemuligheter, både restauranter og kafeer.

Skipet tar ca 2 000 gjester.

 

Vil du prøve et cruise fra Mauritius til Maldivene med Norwegian Sky?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,