Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Maldivene til Sri Lanka og India med Costa Victoria

På dette flotte cruiset med Costa Victoria kommer du til spennende havner som Colombo på Sri Lanka, Marmugao, Cochin og Bombay i India i tillegg til vakre Maldivene.

Dato: Fra november 2019 – mars 2020
Pris: Fra 11 810,-  for 14 dagers cruise

Dette er et herlig cruise fra Maldivene til Sri Lanka og India med Costa Victoria.  Cruiset går fra Male hver annen uke og fra Mumbay hver annen uke. Du kan velge om du blir med på en ukes seiling, eller kombinerer begge ukene.

Male på Maldivene er en nydelig liten øy. Den unike hovedstaden byr på flotte markeder og moskeer. Den eldste er moskeen Hukuru Miskiiy, berømt for sine uthugninger i stein.
Colombo er den travle hovedstaden i Sri Lanka, en havneby og viktig handelssenter helt fra oldtiden. Den britiske innflytelsen merkes fremdeles meget tydelig.Mormugao Den gamle hovedstaden til Portugisisk India er et legendarisk veiskille mellom åndelighet og verdslighet, men har også minneverdige strender.
Mumbai ligger på Indias vestkyst ved det Arabiske Hav og er berømt for filmbyen Bollywood, cricket på maidanen, Chowpatty-stranden og dens røde toetasjers busser.
Havnebyen Cochin ligger på en gruppe øyer og halvøyer. Den eldste delen er en blanding av middelalderens Portugal, Nederland og små rustikke engelske byer, plassert på den tropiske Malabarkysten.

Costa Victoria er et elegant og moderne skip med fine kunstverk og detaljer. Besøk gjerne Concorde Plaza med sine panoramavinduer. Om bord finner du en mengde restauranter og barer, diskotek, kasino, shoppingområde og barneklubber.

Bli med på cruise fra Maldivene til Sri Lanka og India med Costa Victoria! Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

Malé Maldivene
Malé Maldivene 20:00
I sjøen I sjøen
Colombo Sri Lanka 07:00 17:30
I sjøen I sjøen
Marmugao (Marmagao) India 08:00 17:00
Mumbai (ex Bombay) India 08:00
Mumbai (ex Bombay) India
Mumbai (ex Bombay) India 21:00
I sjøen I sjøen
New Mangalore India 08:00 18:00
Cochin India 08:00 18:00
I sjøen I sjøen
Malé Maldivene 07:00
Malé Maldivene

 

Priser og betingelser:

Innvendig Classic fra 11 810,-
Balkong lugar Classic fra 19 370,-
Balkong lugar Premium fra 20 880,-


Basic: Cruise og tips er inkludert. På gruppereiser er prisene alltid Basic, tilleggspakker kan kjøpes på forhånd.
Total Comfort for Classic lugar: *inkluderer utvalgte viner, øl og mineralvann til lunsj og middag. wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise)
Total Comfort Premium lugar: * inkluderer premium utvalgte viner, øl og mineralvann, drinker, frosne drinker og wifi (begrenset til 250MB pr person pr cruise). 24 timer gratis roomservice. Valgfri bordsetting til middag.
Deluxe suiter inkluderer: ubegrenset Intenditore drikkepakke med champagne og eksklusive drinker opp til €9 pr enhet. Inkluderer også drikkevarer på lugaren (Intenditore) og wifi. (begrenset til 250MB pr person pr cruise).
Velger du en suite får du tilgang til VIP rom ved innsjekking, personlig service på lugaren, en fruktkurv daglig, en flaske Ferrari musserende vin, minibar med utvalg av drikke (gjelder ikke jorden rundt cruise), badekåper og toalettartikler på suiten, egen restaurant reservert for suite gjester og end dag i spa om bord og reserverte plasser i teateret.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
Reisemål Cruise i Det Indiske Hav
Pris Fra 11 810,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic