Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise fra Los Angeles til Santiago med Celebrity Eclipse

Dette cruiset fra Los Angeles til Santiago med Celebrity gir deg fantastiske opplevelser, både på land og ombord.

Tid: 18. november – 8. desember 2019
Pris: Fra 34 300,- i utvendig lugar med fly, hotell, transport og 16 netter cruise
Bestill innen 3. juni og få en meget god pris på drikkepakke og onboard credit!

Bli med på et cruise fra Los Angeles til Santiago med Celebrity Eclipse – en stor opplevelse med besøk i hele åtte havner og fem land.
cruise fra Los Angeles til Santiago med Celebrity EclipseReisen inkluderer to netter i Los Angeles før cruiset. Los Angeles er en fascinerende by, spredt ut over et stort område. Hollywood er en av attraksjonene du får oppleve. Ved ankomst San Antonio blir det transport til Santiago og sightseeing. En natt på hotell er lagt inn i programmet. Kombinasjonen av fine dager i land og dager i sjøen er utmerket. Her får du tid til å nyte inntrykkene om bord på et lekkert skip. Med ekte gress på dekk, delikate basseng, utsøkte restauranter og underholdning er Celebrity Eclipse et skip det er lett å trives om bord på.

Etter cruiset er transport, sightseeing og en natt i Santiago, Chiles hovedstad inkludert. Om du ønsker, tilbyr vi en uke i Peru med unike opplevelser etter cruiset, se beskrivelse under.
Prisen inkluderer fly, transport, sightseeing, hotell i tre netter og cruise.

Vil du være med på cruise fra Los Angeles til Santiago med Celebrity Eclipse?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Sted/havn Ankomst Avreise
18. november 2019 Turen starter med to netter i Los Angeles.  Transport til hotell Marriott LAX inkludert ved ankomst.
19. november I Los Angeles er det mye å se og gjøre. Her vil vi tilby sightseeing med bl.a. tur til Hollywood og Santa Monica bl.a og detaljer blir sendt ut senere. (Tillegg) For de om ønsker å oppleve Universal Studios vil vi også tilby dette (Tillegg)
20. november Dere blir hentet på hotellet og kjørt til cruisehavnen i Los Angeles for ombordstigning. 16:00
21. november I sjøen
22. november Cabo San Lucas, Mexico 12:00 19:00
23. november Puerto Vallarta, Mexico 12:00 19:00
24. november I sjøen
25. november Huatulco, Mexico 07:00 16:00
26. november I sjøen
27. november Puntarenas, Costa Rica 10:00 20:00
28. november I sjøen
29. november Manta, Ecuador 09:00 16:00
30. november I sjøen
1. desember Lima, (Callao), Peru 09:00 18:00
2. desember I sjøen
3. desember Arica, Chile 07:00 17:00
4. desember I sjøen
5. desember I sjøen
6. desember Etter ankomst Port San Antonio går turen mot Santiago. På veien vil vi ha sightseeing – program kommer senere – og i Santiago, Chiles hovedstad, vil vi vise dere de forskjellige bydelene og høydepunktene. 06:00
7. desember Fra hotellet er det transport til flyplassen for hjemreise.
8. desember Ankomst Norge. Eller vil du fortsette cruiset rundt Kapp Horn? Det kan vi selvsagt også tilby!

Vi tilbyr også et tilleggsprogram i Peru for deg som ønsker en lengre ferie. Se under priser og betingelser!

Om noen av havnene

Cabo San Lucas
Dette er et hyggelig sted å besøke. Byen var for få år siden en søvnig by, men nå lever de på turisme, hvor havfiske er en stor aktivitet.

Puerto Vallarta
En av de mest populære feriebyene i Mexico. Her finner du to byer i ett – Nuevo Vallarta og Puerto Vallarta – navnet sier sitt om hva som er nytt og gammelt. Gamlebyen er sjarmerende og det er fint å ta en drosje dit fra havnen og nyte inntrykkene. Vil du heller nyte strandlivet? Her er det perfekte strender og deilige vanntemperaturer.

Puntarenas, Costa Rica
Puntarenas på Stillehavskysten av Costa Rica ligger mellom de vulkanske strendene ved Golfo de Nicoya og noen av landets høyeste fjell. Bli med på en utflukt her om du vil se tropisk jungel med et rikt fugleliv. Siden Costa Rica er et vulkansk land er det også mulig å få en kombinert tur med jungel og vulkaner. Disse turene arrangeres av rederiet og kan bestilles på skipet eller vi kan arrangere en privat tur.

Manta, Ecuador
Manta er en viktig havneby i Ecuador og en av de store attraksjonene er å kjøpe Panamahatter – det var her de ble laget for arbeiderne som jobbet med Panamakanalen. På markedsplassen i Manta  er det flotte skjerf/sjal i Alpakka ull samt Panamahatter å kjøpe. Skal man ha det, må det gjøres der og prisene er gode. Utenfor byen kan du oppleve jungel og apekatter om du ønsker!

Lima, Peru
Callao er havnen i Lima og det er et mylder av mennesker. De to dagene dere er her anbefaler vi dere å være med på en utflukt.  Området rundt gamlebyen, palasset og katedralen anbefales og kombinert med en tur til området som heter Miraflores og/eller gullmuseet er dette fine opplevelser. Om det blir flere nordmenn vil vi arrangere en egen tur her.

Arica, Chile
Havnebyen nord i Chile byr på supre bølger for surfere, og historiske kuriositeter for alle andre. Gustaf Eiffel har tegnet det den flotte katedralen fra 1876, og på høyden over byen, Morro Arica, er det en flott utsikt overbyen og landet innover. Et av verdens tørreste områder ligger ved foten av Andesfjellene som reiser seg noen mil lenger inn i landet.

Santiago, Chile
På vei fra havnen i San Antonio til Santiago har vi inkludert sightseeing og i Santiago får du sett byen. En hyggelig kveld hvor vi anbefaler Giratora restaurant som går rundt og har praktfull utsikt over byen. Sky Costanera tårnet rager 300 meter over byen og byr også på fantastisk utsikt. Neste dag blir du kjørt til flyplassen for hjemreise.  Om du ønsker kan du bli lenger.

 

 

 

Priser og betingelser:

Priser pr person:


Utvendig lugar 07 fra  34 300,-
Utvendig enkel 07 lugar fra 49 325,-
Balkong lugar 2B fra 36 640,-
Balkong enkel lugar 2B fra 53 825,-
Concierge Class balkong lugar fra 37 810,-


Kampanje med classic drikkepakke inkludert, prisene kan endre seg på kort varsel:


Utvendig lugar 07 fra 37 995,-
Utvendig enkel lugar fra 52 990,-
Balkong lugar 2B fra 39 550,-
Balkong enkel lugar 56 125,-


Concierge Class balkong lugar fra 40 775,-


Vår ref: A/5836468


Prisene inkluderer:


 • Fly med KLM fra Oslo til Los Angeles med retur fra Santiago, Chile. Tillegg fra øvrige norske byer. Reiserute vil bli klart i februar 2019 og prisen vil kunne justeres noe opp/ned.
 • 4* hotell Marriott airport i Los Angeles i to netter
 • Transport fra flyplassen til hotellet og til cruisehavnen i Los Angeles
 • Cruise i 16 netter som beskrevet med alle måltider, aktiviteter og underholdning, classic drikkepakke hvor spesifisert med ubegrenst mineralvann, vin, øl, drinker mm opp til $9 pr enhet.
 • Transport ved ankomst havnen i San Antonio til Santiago
 • Sightseeing i Santiago
 • 4* hotell Torremeyor Providencia i Santiago en natt med frokost
 • Transport til skipet fra hotellet i Santiago til flyplassen
 • Prisen er avhengig av tilgjengelige flyplasser og lugarer
 • Reiseleder ved minimum 20 reisende

Prisen inkluderer ikke:


 • Drikkevarer utenom kaffe/te vanlig vann (ikke flaskevann) bortsett fra i tilbud som spesifisert.
 • Utflukter
 • Alt som ikke er nevnt over

Pris for tilleggsprogram til Peru, pr person


Dobbeltrom kr 14 235,-
Enkeltromstillegg kr 3 800,-


Tilleggsprogrammet (min. 4 personer) inkluderer:


 • Fly fra Santiago til Lima og til Cusco t/r
 • Hjemreise til Norge fra Lima
 • 4* hotell i 6 netter med frokost
 • All sightseeing som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide
 • Tog og inngangspenger til Machu Picchu
 • Transport til/fra alle flyplasser, hotell, tog

8. desember Ankomst Lima
Avreise fra Santiago til Lima. Her blir du møtt av engelsktalende guide og kjørt til ditt hotell.


9. desember Lima
Dagen starter med halvdagssightseeing av Lima og byens høydepunkter. Turen inkluderer Limas historiske senter med Plaza San Martin, Plaza Mayor, guvernørpalasset, rådhuset og katedralen. Så besøkes boligområdene San Isidro og Miraflores. På veien passeres Huaca Pucllana – som i det 3. århundret var et administrativt og seremonielt sentrum som inkaene så på som hellig. Du besøker også El Olivarparken med oliventrær, Central Park i Miraflores og Larcomar med flott utsikt over havet. Retur til hotellet. Frokost


10. desember Lima – Cusco
Tidlig avreise med fly til Cusco. Dagen starter med en sightseeing av Cusco og områdene rundt. Det blir besøk på ruinene ved Sacsayhuaman, Puca Pucara og Tambomachay og nyter utsikten over byen fra den hvite Kristusstatuen. Frokost


11. desember Cusco – Den Hellige dalen
Heldagstur til den hellige dalen byr på spennende bekjentskaper. Turen går til Pisac som er kjent for sitt flotte marked. Over byen ligger inkaenes ruiner i små landsbyer bygget oppover fjellveggen. Deretter kjører du til Ollantaytambo hvor et av inkaenes flotteste festningsverk som dessverre er nokså skadet ligger. Lunsj på veien på et hyggelig sted (tillegg). Overnatting i den hellige dalen. Frokost


12. desember Den Hellige dalen – Machu Picchu – Cusco
Tidlig avreise fra hotellet til togstasjonen. Her går du om bord i tog (ta med pass) som tar deg på en 4-timers togreise. Vista Dome-togene er komfortable og naturen praktfull. I Machu Picchu Pueblo (Agua Calientes) går du så om bord i busser som kjører opp til Machu Picchu, ca 30 minutter. Den lokale guiden viser deg rundt på det store og flotte området som er Machu Picchu. Det er også tid til å gå på egen hånd. Buss tilbake til Machu Picchu Pueblo, hvor du får tid til litt shopping og noe mat før togturen tilbake til Cusco. Om bord serveres også noe enkel snacks. Frokost


13. desember Cusco
Cusco er en av de hyggeligste byene å være i og det er deilig å ha en dag åpen for å gjøre ting på egen hånd. Nyt en deilig Pisco Sour på en av de koselige barene ved katedralplassen eller bli med på en lokal barrunde med guide, smak på utsøkte lokale retter og besøk de flotte museene og kirkene byen byr på.


14. desember Cusco – Lima
Etter frokost er det avreise til flyplassen for fly til Lima for retur tilbake til Norge. Frokost


 


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
 • Reiseleder
Reisemål Cruise i Sør-Amerika
Pris Fra 34 300,-
Tid 18-11-2019 - 08-12-2019
Varighet 21 dager
Bestill

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic