GO UP

Cruise fra København med Voyager of the Seas

Tid: Sommer 2022
Pris: Fra 6 746,- per person rimeligste innvendige lugar

Vi spanderer Deluxe drikkepakke om du bestiller innen 28. august!

(Gjelder person 1 og 2 i lugaren)

cruise i Europa med Celebrity Silhouette, Påskecruise fra Fort Lauderdale til København med Regal Princess, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, cruise fra København til New York med Regal Princess

Dette blir sommerens høydepunkt, et supert cruise fra København med Voyager of the Seas. Du kan også velge å starte i Stockholm.
Skipet går innom flotte havner i Sverige, Norge, Finland, Estland…

I København finner du fine slott og kongelige palass – men det som kjennetegner København er den hyggelige og gode atmosfæren. Hvert nabolag byr på sine egne unike, spennende eventyr. Her kan du bli med på et kanalcruise under et nettverk av broer, eller ta en spasertur langs Nyhavns fargerike kai. Ta en titt på Kødbyens trendy kunstgallerier og nyt verdenskjente nordiske retter på Christianias sære kafeer.

transatlantisk cruise fra København til Boston,, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Neste spennende havn er flotte Stockholm – den stilige svenske hovedstaden. Byen er bygget på 14 øyer forbundet med 57 broer. Her er det vann og grøntområder på alle kanter. Spaser gjennom Gamla Stan, den fargerike middelalderske gamlebyen, med sitt imponerende kongelige palass og vakre katedraler.

Finn din seilingsdato og rute her. Prisen viser person en i lugaren og viser ikke alltid alle kampanjer.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Ta en titt på de små butikkene og kunstgalleriene langs de trange gatene, eller ta en pause på en av de mange trendy kafeene. Besøk det store rådhuset, stedet for Nobelpris-banketten, med sine venetianske tårn og dekorerte balkonger. Ikke gå glipp av det store Vasaskipsmuseet – du vil se et nesten intakt krigsskip fra 1600-tallet. Skansen, verdens første friluftsmuseum, er også verdt å få med seg. Her har du to flotte dager som venter.

Cruise til nordiske hovedsteder med Costa Cruises, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Tallinns eventyrslott, brosteinsbelagte gater og varme gjestfrihet er fortsatt en av Europas best bevarte hemmeligheter. Besøk gamlebyen, hvor du kan se middelalderske Raekoja Plats (rådhusplassen) og vandre i skjulte passasjer fra 1600- og 1700-tallet. Besøk den utsmykkede ortodokse katedralen St. Alexander Nevsky, se på den detaljerte mosaikken og tradisjonelle ikoner. Ta en tur til den uberørte østersjøkysten like utenfor Tallinn – til populære Pirita eller rolige Kakumae. Nyt et deilig måltid på en av Tallinns ikoniske kjellerrestauranter, hva med litt mulgipuder, en grøt med bygg og poteter smaksatt med røykfylt bacon?

Finlands hovedstad, Helsingfors, er en avslappet, men livlig kystby. Ta en vandring til markedsplassen. Se flotte bygninger fra 1800-tallet og Havis Amanda, den vakre havfruestatuen som vanligvis blir sett på som symbolet på Finland. Fortsett til Temppeliaukio, en forbløffende steinskåret kirke. Avslutt dagen på en lokal restaurant med fersk hvit fisk og nypoteter.

Alt dette kan du oppleve på et cruise fra København med Voyager of the Seas i 2022

Voyager of the Seas er det første skipet i Voyager-klasse som seiler disse rutene sommer 2022. Utforsk kultur og historie i noen av Nord-Europas vakreste byer.

Skipet er oppgradert og her finner du noe for enhver smak. Kos deg ved bassenget, ta en deilig spa-behandling eller prøv en vill tur i The Perfect Storm℠. Du kan se på flotte kveldsshow og nyte god mat i noen av de spennende restaurantene om bord.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Nylig oppgraderte Voyager of the Seas® er fullpakket av lekne aktiviteter. Skipet tar 3600 gjester i dobbel lugarer, 4000 om alle senger er brukt.

Prøv deg på tre etasjer med krappe svinger i de duellerende vannskliene i The Perfect Storm℠, eller kjemp mot hverandre i en kamp med lasere som gløder i mørket, i Battle for Planet Z℠. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider℠, eller lad batteriene og få ny energi i det nydesignede spaet og Solarium, som bare er for voksne. I tillegg kan du hygge deg på Voyager Dunes, gå på skøyter, klatre i klatreveggen og ha det gøy i helt nye områder for barn og tenåringer. Flotte restauranter og hyggelig atmosfære langs promenaden som er skipets sentrale midtpunkt. Her finner du også butikker og barer – det er bare å hygge seg.

Skipet har flott soldekk med bassenger. Rett ved siden av lokker spa-avdelingen med behandlinger for kropp og sjel.
Du kan skjemme deg bort på Solarium – bassengavdelingen for kun voksne, nyte god mat på en av de mange spisestedene, eller holde deg i form med noen av aktivitetene som tilbys om bord.
Du kan se på flotte isshow på skøytebanen på Voyager of the Seas og selvsagt er det rask wifi.

À la carte-restauranten Windjammer og Seaside Cafe er inkludert i prisen, men du kan også velge noen av flere spesialrestauranter. Selvsagt er det kino, teater, nattklubb og mye annet du kan prøve ut på kveldstid.

Bli med på cruise fra København med Voyager of the Seas

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Forslag seilingsrute – kan avvike noe på ulike datoer.

Dato Havn Avreise Ankomst
Søndag 22. mai København 16:30
Mandag 23. mai I sjøen
Tirsdag 24. mai Stockholm 09:00 17:00
Onsdag 25. mai Stockholm 18:00
Torsdag 26. mai Tallinn 10:00 20:00
Fredag 27. mai Helsinki 07:00 15:00
Lørdag 28. mai I sjøen
Søndag 29. mai København 07:00

 

Reisemål Cruise fra København Cruise fra Stockholm Cruise i Nord-Europa

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic