GO UP

Spennende cruise fra Istanbul til Hellas og Italia med MSC Splendida

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 9 239,- per person i rimeligste innvendige lugar

Nå kan du bli med på ett ni-dagers spennende cruise fra Istanbul til Hellas og Italia.
Vi anbefaler at du legger inn noen netter i den fantastiske byen. Her er det utrolig mye å oppleve.
Underveis på cruiset kommer du til Korfu, Bari, Trieste, Kusadasi og tilbake til Istanbul.

Spennende cruise fra Istanbul til Hellas og Italia med MSC Splendida
Istanbul er den største byen i Tyrkia, et sted hvor det gamle østen møter det moderne vesten. Denne karismatiske metropolen strekker seg over både Asia og Europa. Her finner du en smeltedigel av påvirkninger – fra romersk til bysantinsk og ottomansk arv. Du kan se en mengde palass og moskeer over alt i byen.
Besøk overdådige museer og prøv deilig tyrkisk mat.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Reisemål på cruise fra Istanbul til Hellas og Italia med MSC Splendida

Korfu
Ferieøya Korfu er kjent for sine steinete fjell, vakre strender og romantisk atmosfære.
Hovedstaden, også kalt Korfu, er en av de gamle juvelene i Hellas. Besøk den venetianske festningen. Byen Korfu har også en gammel bydel som står på UNESCOs verdensarvliste, med svingete gater, travle barer, fine hus og nydelige hager.
Rester og ruiner fra tidligere epoker er spredt over hele øya.
Besøk også noen av de fantastiske strendene på Korfu – som Glyfada og Paleokastritsa.
Achilleion-palasset og Palaiokastritsa-klosteret er også steder du bør besøke.

Bari
Den italienske havnebyen Bari ligger på kysten av den arkeologisk rike Apulia-regionen. Denne gamle byen tilbyr en bemerkelsesverdig blanding av gammelt og nytt, med historiske kirker, slott og piazzaer plassert i nærheten av moderne gallerier, butikker og museer. Lenger unna kan du oppdage fantastiske naturlige underverker, inkludert grottene i Castellana og Polignano a Mare som står på UNESCOs verdensarvliste. Med sine fantastiske strender og restauranter i verdensklasse er Bari et flott reisemål.

Trieste
Trieste er en kosmopolitisk italiensk by som forener mange kulturer, ulike nasjonaliteter og språk. Se de praktfulle torgene, sandstrendene og en fantastisk kystlinje med vakker arkitektur. Besøk Piazza Unità d’Italia og Castello Miramare, se det romerske amfiteateret og den store kanalen. Du kan også ta en bytur til Venezia. Byen som står på UNESCOs verdensarvliste er full av skjønnhet – fra de gondolkantede kanalene og gamle marmorpalassene til historiske arkitektoniske bragder som Markuskirken og Palazzo Contarini del Bovolo.

Kusadasi og Efesos
Tyrkia har vært hjemsted til noen av verdens mektigste imperier, inkludert romerske, bysantinske og osmanske. Over alt finner du gamle relikvier, arkeologiske utgravninger og UNESCOs verdensarvsteder. I tillegg kan du besøke travle souker og vakre strender. Kusadasi er et glamorøst strandferiested ved det glitrende Egeerhavet.
Det gamle Efesos er en by spekket med levninger som strekker seg fra det klassiske Hellas til Romerriket. Her kan du beundre gjenstander i det arkeologiske museet, nyte utsikten fra Ayasuluk-festningen, sette deg ne i det ærefulle gamle teateret, eller beundre et av de syv underverkene i den antikke verden – det majestetiske Artemis-tempelet.

Skipet går tilbake til Istanbul, hvor du selvsagt kan utøke med ytterligere netter.

 

Spennende cruise fra Istanbul til Hellas og Italia med MSC Splendida

MSC Splendida

Økoskipet MSC Splendida er et vakkert reisemål i seg selv.
Du vil elske livemusikken og det ekstraordinære utvalget av barer og restauranter med designertema. Her er det mye gourmetmat å velge mellom, fra deilige middelhavsspesialiteter til amerikansk biffkjøtt. End kvelden med et show i verdensklasse i The Strand Theatre, en gevinst i Royal Palm Casino eller dans i Club 33 Disco.

Det er også et stort utvalg av sportsfasiliteter, inkludert fire svømmebassenger, en joggeløype, squashbane og ultramoderne treningsstudio.
Nyt livet i MSC Aurea Spa med deilige balinesiske massasjer, thalassoterapi, avanserte skjønnhetsbehandlinger, tyrkisk bad, badstue, boblebad og solarium.
Eller sol deg i fred og ro på Top 18-soldekket som tilbyr fantastisk havutsikt, sin egen dedikerte spa-tjeneste og barmeny med gratis fruktspyd.
Barn og tenåringer kan også nyte fantastiske fasiliteter og egne klubber.

Vil du være med på cruise fra Istanbul til Hellas og Italia med MSC Splendida?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,