Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise fra Fort Lauderdale til sørlige Karibien med Celebrity Reflection november 2020

Reiseleder

Et herlig avbrekk til varmere strøk.

Tid: 31. oktober – 14. november 2020
Pris: Fra 33 460,- inkludert flyreise, hotell, drikkepakke, balkonglugar, hotellovernattinger, reiseleder og transport

Glem høstmørket for en stund og ta et Cruise fra Fort Lauderdale til sørlige Karibien med Celebrity Reflection. Med på reisen er vår reiseleder Freddy Nilssen.

Cruiset starter i Fort Lauderdale, hvor du har to overnattinger. Gå nedover strandpromenaden, ta deg en dukkert i det varme havet.Ta en tur langs Las Olas Boulevard. Stopp ved Stranahan House – den eldste bygningen i byen. Ta en vanntaxi på noen av Fort Lauderdale’s kanaler eller ta en utflukt til Everglades før ombordstigning på Celebrity Reflection.

Første stopp på dette eksotiske cruiset er Bonaire og hovedstaden Kralendijk. Her kan du vandre blant nydelige, pastellfargede hus. Øya er kjent for sine dykkemuligheter og er omgitt av en marinepark langs hele kysten.  Bonaire kan også tilby godbiter som flamingoer, fotturer og det eneste barfotcasinoet i Karibien.

På Curacao kan du beundre fine bygninger fra kolonitiden i utpregede karibiske farger. Utforsk bakgate-kafeer, butikker, museer og gallerier i Willemstad.
Besøk Fort Amsterdam fra 1600-tallet i det historiske området, et UNESCOs verdensarvsted. Se stalaktitter og stalagmitter inne i Hato-hulene. Etter en dag med oppdagelser kan du nyte solnedgangen med et glass tradisjonell blå curaçao.

Hovedstaden i Aruba er best når du går til fots. Nyt synet av sukkertøyfargede rekkehus, arkitektoniske detaljer og flotte utendørs terrasser. Ta en dukkert på en av de fine hvite sandstrendene. Se det livlige undervannslivet ved vraket Antilla på en snorkletur. Bli med på katamarantur eller nyt en lunsj på Pelican Pier på Palm Beach.

Brosteinsbelagte gater, balkonger med blomstrende bougainvillea og pastellplazaer gjør Cartagena til en av Latin-Amerikas mest fotogene byer. Byen ble grunnlagt i 1533, og beliggenheten gjorde den til en populær havn for plyndrere og pirater. I dag finner du en perfekt blanding av gammelt og nytt.

Eksklusive Caymanøyene tilbyr restauranter i verdensklasse, designerbutikker og taxfree shopping, hvite sandstrender, strålende blått vann og myldrende korallrev. Ta en tur på grunt vann og svøm med rokker i Stingray City. Spaser i George Town hvor du også langs havnepromenaden finner fine snorkelmuligheter.

Start ditt snorkleeventyr fra en luksuriøs katamaran. Svøm rett gjennom marinefartøyet USS Kittiwake fra andre verdenskrig, som nå er et kunstig rev. Svøm med rokkene i  Stingray City ved Coral Reef Gardens.

Celebrity Reflection er et flott skip med nydelige uteområder. Gress på dekk hvor du kan prøve deg på golf, boccia eller slappe av med et glass vin. Nyt herlige måltider i noen av de 20 ulike spisestedene. Prøv en grillmiddag på Lawn Club Grill. Skipet tar 3 000 passasjerer.

Les mer om noen av havnene i Karibien

Unn deg noen flere dager i Florida om du har tid! Vi skreddersyr dette for deg.

Vil du være med på cruise fra Fort Lauderdale til sørlige Karibien med Celebrity Reflection november 2020? Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Avreise fra Norge 31. oktober med to netter i Fort Lauderdale.

Seilingsrute:

Dag Havn Ankomst Avreise
02. november Fort Lauderdale 16:00
03. november I sjøen
04. november I sjøen
05. november Kralendijk, Bonaire 07:00 19:00
06. november Willemstad, Curacao 07:00 19:00
07. november Oranjestad, Aruba 07:00
08. november Oranjestad, Aruba 14:00
09. november Cartagena, Colombia 10:30 19:30
10. november I sjøen
11. november Georgetown, Grand Cayman 07:00 14:00
12. november I sjøen
13. november Fort Lauderdale 07:00

 

Priser og betingelser:

Utvendig balkong: 33 460,-
Enkel utvendig balkong 54 100,-
Concierge Class med balkong 34 250,-


Prisen inkluderer:


 • Fly fra Oslo til Fort Lauderdale
 • Cruise i 11 netter med Celebrity Reflection i balkong lugar inkludert alle måltider, tips, aktiviteter, underholdning og Classic drikkepakke med ubegrenset mineralvann, øl, vin, drinker, spesialkaffe, smoothies opp til $9 pr enhet.
 • To netter på 4* hotell Lago Mar  i Fort Lauderdale inkl. frokost
 • Transport
 • Reiseleder

 


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Tips
 • Transport
 • Reiseleder
Reisemål Cruise fra Fort Lauderdale Cruise i Karibien
Pris Fra 33 460,-
Tid 31-10-2020 - 14-11-2020
Varighet 15 dager
Bestill

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic