Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise fra Dubai med reiseleder

Cruise fra Dubai med reiseleder! Bli med Reidar Myhre, Philip Kruse og Sessa Pasco på en flott cruisetur med MSC Splendida.

Bli med på et flott cruise fra Dubai med reiseleder og musikerne Reidar Myhre og Philip Kruse! Om bord på skipet serverer Reidar og Philip musikalske innslag og det vil bli en minnerik tur.

Du har to dager i Dubai før du går om bord i skipet MSC Splendida på en spennende reise til De Arabiske Emirater. Dubai er utrolig og reiseleder Sessa Pasco er lommekjent – her blir det mange hyggelige opplevelser. Sessa har reist med flere grupper til Dubai og tar godt vare på gjestene. 

I de fleste havnene er det fint å gjøre ting på egen hånd. Det er også utfluktsmuligheter og de vil bli tilsendt senere.

Dubai

Dubai kan by på enorme byggverk, sol, varme, flotte strender, innendørs alpinbakke, shopping og eksotiske utflukter. Dubai byr på en herlig blanding av gammelt og nytt. Her finner du verdens eneste 7* hotell, Burj Al Arab og verdens høyeste bygning (828 meter), Burj Khalifa. I tillegg er det fantastisk shopping, muligheter for ørkensafari, kamelløp og mye, mye mer!

Bli med på cruise fra Dubai med reiseleder. Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

10. januar
Avreise fra Oslo med Emirates direkte til Dubai.  Reisen tar i vel 5 timer. Ved ankomst må du gjennom immigrasjon som kan ta noe tid. Gruppen blir møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet, Radisson Blu som ligger meget sentralt.

11. januar
Dagen starter med en orientering og sightseeing i byen. Vi besøker basarene (Souk) og den gamle delen av Dubai. Vi ser Burj Al Arab, kanalene i Madinat Jumeirah og verdensberømte Palm Island og Burj Kalifa.  En fascinerende by som stadig er i utvikling og det er mange inntrykk.
Om kvelden tilbyr vi middagscruise på Dubai elven for de som ønsker å være med.

12. januar
En rolig formiddag før du går om bord i MSC Splendida.

Dato Sted Ankomst Avgang
12. januar Dubai 23:00
13. januar Abu Dhabi 05:00 23:00
14. januar Sir Bani Yas Island, UAE 09:00 17:00
15. januar I sjøen
16. januar Muscat, Oman 08:00 18:00
17. januar Khasab, Oman 09:00 18:00
18. januar Dubai 09:00
19. januar Dubai, avreise

 

18. januar

Vi ankommer Dubai på morgenen og du har hele dagen til hyggelige opplevelser i Dubai. På ettermiddagen tilbyr vi de som ønsker å være med på ørkensafari med middag og underholdning – en unik opplevelse.

19. januar

Vår fly tilbake til Oslo går kl 0745 og avreise fra skipet vil være tre timer tidligere.

MSC Splendida

MSC Splendida tar vel 4 000 passasjerer og er et skip med mange tilbud. Et vakkert skip med italiensk Piazza, hyggelige restauranter og mange barer. Uteområde med basseng, boblebad, aquapark for barn og Top 18 soldekk hvor du kan sole deg i fred og ro. For barn og ungdom er det egne klubber og i teatret tilbys show i verdensklasse.
Det er en lekker Aurea Spa avdeling og velger du Aurea suite er all inclusive drikkepakke og 60 minutter massasje inkludert.
Yacht Club avdelingen er en oase for deg som vil nyte dagene. En egen luksusavdeling med eget uteområde, eget basseng, lounge og selvsagt all inclusive.

Priser og betingelser:

Dette er inkludert:


 • Fly fra Oslo til Dubai direkte t/r
 • All transport mellom flyplass – hotell – skip
 • Musikere som vil underholde oss underveis
 • 4* hotell med frokost i to netter
 • Halv dags sightseeing i Dubai
 • Cruise i 7 netter med alle måltider, underholdning og aktiviteter samt drikkepakke til måltider for innvendig og utvendig lugar og all inclusive drikkepakke om du velger balkong lugar.
 • Reiseleder

Dette er ikke inkludert:


 • Tips ca 10 euro pr dag pr person, Måltider som ikke er beskrevet

Innvendig lugar fra         19 990,-
Utvendig lugar fra           22 775,-
Balkong lugar fra            24 415,-


Enkellugar på forespørsel. Minimum 20 deltagere.


Bestilling
Reisen kan bestilles på telefon 21 60 98 80 eller epost: booking@nordmann.no


Ved bestilling trenger vi følgende opplysninger: fullt navn slik det står i passet*, fødselsdato, passnummer og utløpsdato. I tillegg ønsket lugartype og opplysninger om spesielle ønsker. Den som foretar en bestilling på vegne av andre plikter å gi korrekt og utfyllende informasjon om sine medreisende.*For- og etternavn i bestillingen og mellomnavn legges inn som tilleggsopplysning.


Depositum
Ved bestilling av rundreiser og fellesreiser er depositum på kr 3000,- pr person. Om beløpet ikke er inne på Nordmanns-Reisers konto innen 2 dager etter forfall kan Nordmanns-Reiser heve avtalen uten varsel. Depositum er ikke refunderbart.


Betaling
Restbetaling må være betalt innen 75 dager før avreise på tilsendt innbetalingsblankett. Betaling kan også gjøres med kredittkort mot kr 150 i gebyr.


Avbestilling 
Ingen refusjon ved avbestilling under 42 dager før avreise.  Depositumet er ikke refunderbart under noen omstendighet. Husk å undersøke med ditt reiseforsikringsselskap at avbestillingsforsikring er inkludert i forsikringen.


Vi tar forbehold om plasser og uforutsette endringer.


 


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • All inclusive
 • Drikkepakke
 • Transport
 • Sightseeing
 • Reiseleder


Reisemål Cruise fra Dubai Cruise i Asia
Pris Fra 19 990,-
Tid 10-01-2019 - 19-01-2019
Varighet 9 dager
Send Forespørsel

Transportform:

© 2018 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic