Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Bergen eller Kristiansand til New York september 2020

Seil med Princess Cruises nyeste skip i vikingenes fotspor!
Tid: 4 – 21. september 2020
Pris: Fra 31 645,- i innvendig lugar og 33 505,- i balkong lugar med fly til Bergen. Tillegg fly til Oslo, Stavanger og Kristiansand 1 175,-

Bli med på et fantastisk cruise fra Bergen eller Kristiansand til New York!
Med avreise fra København, Kristiansand eller Bergen er det lett å komme av gårde og du får en spennende reise før dager i New York.
På reisen er det flere spennende stopp.  Første besøk er Glasgow hvor skipet ligger 45 minutter fra byen. Fra havnen i Greenock kjører du langs River Clyde inn til de mange severdighetene. Høydepunktene er Talboot Tower, byens eldste park Glasgow Green og Kelvingrove Park med Kelvingrove kunstgalleri og museum. Belfast i Nord-Irland er interessant og veldig hyggelig å besøke.
Du kan se hvor Titanics skjebnefulle reise startet. Besøk museet og ta en tur til slottene som er omtalt i Game of Thrones. Ved ankomst Cork i Irland kan du dra til småbyer som Kinsale eller Youghal og oppleve det irske landskapet og sjarmerende Cork. Blarney Castle er et annet alternativ.

Videre seiler skipet til Azorene og Ponta Delgada. Øygruppen, som ligger midt i Atlanterhavet, byr på frodig natur og store opplevelser og du har en hel dag til å nyte øya.
De siste fem dagene før ankomst New York tilbringes ombord.  Nyt dagene på dekk, la deg underholde av foredrag og aktiviteter eller bare slapp av og nyt livet.
Ved ankomst New York blir du tatt imot av en lokal guide og får en flott sightseeing på Manhattan. Deretter kommer du til hotell Millennium Times Square hvor du skal bo i to netter. Her har du mulighet til å bli kjent i The Big Apple. Med sightseeing første dag innlagt i programmet, vil du få et inntrykk av hva byen har å by på.

Ombord på nye Sky Princess kan du nyte flere svømmebassenger og spa. Du finner flere restauranter, gymnastikk- og mosjonsområde, aerobic, golf puttingbane, joggeløype og mye mer. Atrium i piazza-stil med uformelle spisesteder i et gatekafémiljø i atriet, inkludert en internasjonal kafé som serverer en roterende meny hele dagen og en vin- og sjømatbar. På dekk finner du Movies under the stars og det eksklusive område The Sanctuary. Inne finner du et bredt utvalg av barer og salonger, to restauranter med spesialiteter – Sabatini’s italienske restaurant og Crown Grill oh, 24-timers buffet/bistro. Det er døgnåpen romservice. Skipet har innvendige- og balkonglugarer eller bedre.

Prisen inkluderer 15 netters cruise med Sky Princess med alle måltider, premium drikkepakke, ubegrenset wifi og tips, påstigning i København, Kristiansand eller Bergen, sightseeing og transport i New York, hotell Millennium Times Square to netter i New York og flyreise tilbake til Bergen.

Vil du være med på cruise fra Bergen eller Kristiansand til New York?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
1 København 17:00
2 Kristiansand 7:00 16:00
3 Bergen 10:00 17:00
4 I sjøen
5 Greenock (Glasgow), Skottland 07:00 19:00
6 Belfast 09:00 18:00
7 Cobh (Cork), Irland 09:00 18:00
8 I sjøen
9 I sjøen
10 Ponta Delgada, Azorene 08:00 18:00
11 I sjøen
12 I sjøen
13 I sjøen
14 I sjøen
15 I sjøen
16 New York, Manhattan eller Brooklyn havn 06:00

Priser og betingelser:

Priser pr person:


Innvendig lugar 31 645,-
Innvendig enkel lugar 56 220,-
Utvendig balkong lugar 33 505,-
Enkel lugar med balkong 59 965,-
Minisuite 39 340,-


Vår ref: A/5960645


 


Inkludert:


 • Cruise i 15 netter med alle måltider, premium drikkepakke, ubegrenset wifi, tips ombord,  underholdning, aktiviteter
 • Transport fra cruisehavnen til hotellet og fra hotellet til flyplassen
 • Sightseeing i New York
 • To netter på Millennium Times Square Hotel
 • Fly fra New York til Bergen 21. september, ankomst 22. september. Tillegg til Kristiansand/Stavanger/Oslo kr 1 175,- . Kan utvide oppholdet i New York på forespørsel mot tillegg i prisen. Fra øvrige norske byer på forespørsel.

Ikke inkludert:


 • Drikkevarer om bord
 • Utflukter
 • Måltider i New York

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Cruise
 • Måltider
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
Reisemål Cruise fra København Transatlantisk cruise
Pris Fra 31 645,-
Tid 04-09-2020 - 22-09-2020
Varighet 19 dager
Bestill

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic