Fristelser på havet

GO UP

Cruise fra Barcelona med Oasis of the Seas

Cruise fra Barcelona med Oasis of the Seas – en uforglemmelig opplevelse! Oasis of the Seas er et av verdens største cruiseskip! Med et cruise fra Barcelona med Oasis of the Seas og Cruisereiser i Middelhavet får du oppleve det beste! Bli med på et fantastisk cruise med et unikt skip. Palma de Mallorca, Marseilles, Firenze, Roma, Napoli og Capri er havner som venter på ditt besøk!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Oasis of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter. Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.

Klubber, badeland og mange spennende utfordringer.  Det finnes klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.
Lugarene er lekre, men god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Er dere storfamilie er dette perfekt for dere som vil ha mange aktiviteter og mye å gjøre.
Det er syv «nabolag» med Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, ungdomssone, basseng & sportssone, treningssenter & spa og underholdningsavdeling.
Bare gled deg!

Vil du være med på cruise fra Barcelona med Oasis of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise i Middelhavet
Pris Fra 10 719,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic