GO UP

Cruise fra Barcelona med Harmony of the Seas Høstferien 2021

Bli med et av verdens største cruiseskip – Harmony of the Seas – på et herlig cruise i Middelhavet i høstferien 2021.

Tid: 3. – 10. oktober 2021
Pris: Fra 9 745,- per person

Palma de Mallorca, Marseilles, Firenze, Roma, Napoli og Capri er havner som venter på ditt besøk!

Endelig – nå kan du reise på cruise igjen! Ta med de du er glad i på et cruise fra Barcelona med Harmony of the Seas  – en uforglemmelig opplevelse! Harmony of the Seas er et av verdens største cruiseskip!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Cruiset starter i Barcelona. Vi hjelper deg med flyreise og hotell om du ønsker noen netter før cruiset.
Barcelona – Las Ramblas, stranden, tapas, shopping og Gaudi – valget er ditt! Vandre rundt i smågatene, kos deg på fortausrestauranter, ta en kulturell tur til Park Güell. Du blir aldri lei av Barcelona.
Mallorca har vært nordmenns favoritt-reisemål i mange år. Her kan du tusle rundt i de små gatene i Palma de Mallorca, øyas hovedstad. Også her serveres det herlig tapas. Besøk gjerne den fantastiske katedralen. Eller ta en tur til flotte strender.

Marseille, Frankrikes eldste by, blander gammel sjarm med provençalsk skjønnhet. Om morgenen kan du dra til fiskemarkedet Quai des Belges, hvor handelen har pågått i mer enn 2 600 år – spasere langs promenader og varehus fra 1700-tallet, og ta en kafé au lait og en melon tarte fra en av kafeene. Besøk Basilique Notre-Dame de la Garde fra 1800-tallet i Provence-regionen. Kjør ut og ta en titt på de skarpe kalksteinsklippene i Calanques nasjonalpark, en halv times kjøretur utenfor byen.

Cruise fra Barcelona med Harmony, Cruise i Middelhavet med Holland America Line, nordmannsreiser, cruisereiser, cruiseDen norditalienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, er inngangsporten til to av landets mest berømte byer: Pisa og Firenze. Pisa er kun en time unna med bil eller tog. Her må du selvsagt se det skjeve tårnet.  Firenze, er omtrent to timer unna med tog. Her bør du besøke den italienske gotiske katedralen Santa Maria del Fiore, deretter spasere gjennom San Lorenzo-markedet med en espresso i hånden og ta inn luktene av lokale krydder og trøfler mens du ser på folk.

Roma – hva skal man si!  Et virvar av gamle ruiner, verdenskjent kunst og livlig gatekultur. Her kan du leve la dolce vita, gå tilbake til glansdagene til det antikke Roma og snurre gafler fulle av pasta i en trattoria. Ta en tur til fantastiske Vatikanet og utforsk Colosseum.

Napoli er en travel og vakker italiensk ved bunnen av Vesuv. Besøk Gesu Nuovo-kirken, med det overdådige interiøret prydet med detaljerte fresker, statuer og gull. Dykk ned i historien ved San Gennaro-katakombene, der Napolis første biskoper ble gravlagt i det andre århundre e.Kr. Gå langs Miglio Sacro med en courgette (søt espresso) i hånden. Ta den korte bussturen til foten av Vesuv og utforsk ruinene av Pompeii.


Harmony of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter. Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.

Klubber, badeland og mange spennende utfordringer.  Det finnes klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.
Prøv for eksempel den høyeste vannsklien til sjøs, Ultimate Abyss℠, se forbløffende stunt i AquaTheater og test ut den robotdrevne Bionic Bar. For ikke å glemme de fantastiske Broadway-forestillingene. I tillegg kan du kose deg med verdensomspennende gastronomiske opplevelser som tar deg med fra Asia til Middelhavet og enda lenger.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber og mye mer.
Lugarene er lekre, men god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Er dere storfamilie er dette perfekt for dere som vil ha mange aktiviteter og mye å gjøre.
Det er syv «nabolag» med Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, ungdomssone, basseng & sportssone, treningssenter & spa og underholdningsavdeling.

Bare gled deg!

Vil du være med på cruise fra Barcelona med Harmony of the Seas i høstferien 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
Søndag 3.10 Barcelona, Spania 18:00
Mandag 4.10 Palma de Mallorca, Spania 08:00 16:00
Tirsdag 5.10 Marseilles, Frankrike 09:00 18:00
Onsdag 6.10 La Spezia (Firenze/Pisa), Italia 08:30 20:30
Torsdag 7.10 Civitavecchia (Roma), Italia 07:00 20:00
Fredag 8.10 Napoli, Italia 07:00 18:30
Lørdag 9.10 I sjøen
Søndag 10.10 Barcelona, Spania 05:00

 

Priser og betingelser:

Balkonglugar 12 390,- per person
Balkonglugar boardwalk 11 890,- per person
Utvendig lugar 9 745,- per person
3+4 personer på forespørsel
Vi hjelper deg med flyreise og hotell.
Vår ref:A/hs


Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise i Middelhavet
Pris Fra 9 745,-
Tid 03-10-2021 - 10-10-2021
Varighet 8 dager

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic