GO UP

Unikt cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity Apex høsten 2021

Cruise med Celebrity Apex, et av Celebritys nyeste og mest innovative skip fra Athen

Tid: 3. – 10 oktober 2021
Pris: 
Fra 21 415,- per person i balkonglugar med always included
Fra 15 165,- per person i innvendig lugar med always included

Dette cruiset er kun et eksempel på seilingsrute og skip. Kontakt oss for andre alternativer.
Hs/1006

Dette er et helt spesielt cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity i oktober 2021.
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Skipet er det eneste som seiler akkurat denne ruten i år, og kun denne ene gangen!
Her kan du utforske fantastiske Celebrity Apex og flotte havner i disse syv dagene cruiset varer. Celebrity Apex har fokus på miljø, store åpne flater og unik teknologi.
Skipet ligger lenge i havn. Det gir deg tid til å oppleve – om du vil gjøre det på egen hånd eller på en av skipets utflukter.
Cruiset starter i Athen. Athen er historie, poesi og filosofi. Legg gjerne inn noen overnattinger i denne spennende byen. Cruisereiser hjelper deg med hotell og fly. Besøk fantastiske Akropolis. Nyt små smug med deilige tavernaer, flotte strender og spennende markeder.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity

Santorini er det stedet som er mest fotografert. Kritthvite hus, krystallklart vann og blå tak. Santorini er en spennende øy. Tidligere vulkan som eksploderte og etterlot calderaen, hvor hovedstaden Fira ligger langs kanten. I midten av calderaen er det dannet et stort «basseng» hvor det sakte, men sikkert vokser frem en ny vulkansk øy i midten – Nea Kameni. Her kan du bade i varme kilder. Besøk også fantastiske Oia og det gamle, minoiske området Akrotiri.

Så går turen til Messina nordøst på Sicilia. Messina ligger med de mektige Peloritani-fjellene bak, og er en gammel by med en fascinerende historie. Gå langs ruinene av Santa Maria Alemanna-kirken, bygget i 1220 e.Kr. Du vil også se Duomo, en romansk og normannisk katedral som har en flott utstilling av gjenstander.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity

Mallorca blir ofte beskrevet som et mini-Barcelona, ​​med en gotisk følelse som har overlevd århundrer med romersk og maurisk kultur. Besøk El Baluard, Museum of Modern and Contemporary Art, som ble bygget på stedet for restene av Bastio de Sant Pere fra 1500-tallet. Vandre i de små gatene i Palma og nyt deilig tapas.

Så venter Valencia i Spania. Byen er mest kjent som fødestedet til paellaen. Fantastiske kunstmuseer som bør besøkes.Et av de beste stedene for å utforske Valencias historie er på museet L’Almoina i Carmen, som åpnet for tre år siden. Carmen er stedet der Valencia ble grunnlagt av romerne i 138 f.Kr. Her kan du gå over glassgulv og se ned på en fantastisk samling ruiner som er gravd ut i området. Utstillingen inkluderer romerske bad, graver og en middelalderlig maurisk avdeling for pestofre.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity

Til slutt ankommer skipet flotte Barcelona – en by med en herlig blanding av det moderne og middelalderske. Du vil møte fascinerende eksempler fra det romerske imperiet, middelalderen, de moderne mestrene som Gaudî og mange kataloniske storheter. Enestående kunstmuseer kan bli funnet i hele byen, og viser stolt verk fra verdenskjente kunstnere og landsmenn, inkludert Goya, Pablo Picasso, Salvador Dalî og Joan Miró. Ønsker du et avbrekk, besøk stranden som ligger et stenkast unna. Et tips er også den nærliggende Collserola Hills eller Montjuïc med sine botaniske hager.
Ønsker du noen netter i Barcelona, så ordner vi gjerne det.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity

Unikt på Celebrity Apex:

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene på Celebrity Apex har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

Celebrity Apex tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²! På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge – søsterskipet

Ferie skal være ferie- Derfor inkluderer vi alltid drikke, wifi og tips! Så enkelt er det!
Velg mellom et stort utvalg av øl, brennevin, cocktailer, likører, frosne drinker, vin i glass, brus, juice, spesialkaffe og flaskevann.

Wi-Fi for alle gjester.

Tips er inkludert.
Bare len deg tilbake og slapp av mens vi gjør ferien din så minneverdig som mulig.

Vil du være med på cruise fra Athen til Barcelona med Celebrity Apex høsten 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dato Havn Ankomst Avreise
Søndag 3. oktober 2021 Athen 8:30PM
Mandag 4. oktober 2021 Santorini 7:00AM 7:00PM
Tirsdag 5. oktober 2021 Til sjøs
Onsdag 6. oktober 2021 Messina, Sicilia 8:00AM 5:00PM
Torsdag 7. oktober 2021 Til sjøs
Fredag 8. oktober 2021 Palma de Mallorca, Spania 8:00AM 6:00PM
Lørdag 9. oktober 2021 Valencia, Spania 8:00AM 5:00PM
Søndag 10. oktober 2021 Barcelona, Spania 5:00AM
Reisemål Cruise i Middelhavet
Tid 03-10-2021 - 10-10-2021
Varighet 8 dager

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic