Fristelser på havet

GO UP

Silversea Cruises – flotte luksuscruise

Når du vil ha noe ekstra, velger du Silversea Cruises! Med fem cruiseskip og fire explorer skip er Silverseas et rederi med unike muligheter. I løpet av 2020 og 2021 vil ytterligere tre cruiseskip bli lagt til flåten.

Kontakt Cruisereiser, så sender vi deg en katalog

Cruiseskipene tar fra 296 til 608 passasjerer og lugarene er fra 27m² på det eldste skipet og fra 32m² på de nyere skipene. Her opplever du den ultimate luksus og service. Lugarene er utvendige, de fleste har balkong og det er en rekke suiter.

Se alle seilinger med Silversea

nordmannsreiser, cruisereiser, cruiseAlle lugarer har egen sittegruppe og eksklusivt sengetøy, kjøleskap med varer du selv ønsker, lekre badeartikler med badekåpe og tøfler er en selvfølge. Førsteklasses service hvor det nesten er en ansatt pr gjest. Mat er i høysete, og er inspirert av rederiets italienske arv med «slow food» opplevelser. Her verdsettes kvalitet over kvantitet og lokal og kortreist mat benyttes hvor det er mulig. Skipenes to italienske restauranter, La Terrazza og hovedrestaurant Atlantide, serverer utsøkte ingredienser.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Det unike med Silversea er havner som besøkes. I Middelhavet besøkes 13 land og små havner som Portimao, Amalfi, Trapani, Patmos, Hvar og Hydra. Nye havner i 2019 er Santo Stefano, St. Florent og Ile Rousse på Korsika og Milos i Hellas. Flere steder ligger skipene over natten, noe som gir deg rik anledning til å gjøre noe ekstra ut av oppholdet.

Om du ønsker spennende ruter i Asia er Silversea uovertruffen. Ukjente og uoppdagede havner kombinert med fascinerende Hong Kong og Singapore gir unike cruiseopplevelser. I Karibien er Silversea en ener når det kommer til små havner. Avreisesteder er Fort Lauderdale, San Juan og Barbados. Med cruise fra syv til 14 netter med varierte reisemål, vil du helt sikkert oppleve nye steder.  Havana på Cuba er også en av Silversea’s havner.

Hva med et verdenscruise? I 2020 kan du være med på 140 dagers cruise fra Fort Lauderdale til Amsterdam med 62 havner, 32 land og syv kontinenter.

På ekspedisjonscruisene kan du være med i Antarktis, Arktis, Galapagos, Vest-Afrika, Indiske hav og Stillehavet.
     

    © 2020 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic