GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Scenic Cruises

 

Naturskjønne luksuscruise og elvecruise med Scenic Cruises, som tar 5-stjerners reiser til et helt nytt nivå og lover deg en reise uten like.
Velg mellom toppmoderne elvecruiseskip og den banebrytende Discovery Yacht. Her står komfort, luksus, gourmetmåltider, eksepsjonell service, uforglemmelige utflukter og opplevelser i høysetet, alt selvsagt inkludert i prisen. Elvecruiseskipene har noen av de største suitene i Europas farvann. Luksusfokusert innovasjon kombinert med all-inclusive og oppmerksomheten på detaljer setter trenden for elvecruise.

God drikke og god mat i et utvalg av restauranter om bord bidrar til å gjøre hver dag spesiell. Maten lages av råvarer hentet lokalt fra byene og tettstedene langs veien.
Din private butler ordner alt du ønsker – få ferdig vasket tøy, en lett lunsj brakt rett til Sun Lounge og etterfylling av den inkluderte minibaren i suiten.

Dykk inn i lokal historie og kultur og oppdag skjulte perler som du kanskje ikke har funnet uten veiledning fra en ekspert. Freechoice-utflukter, nøye utvalgt av reisedesignerne om bord, gjør at du kan utforske historiske steder og landemerker i et tempo som passer deg. De GPS-utstyrte e-syklene lar deg oppdage ting utenfor allfarvei. Gruppeturer bidrar til å gjøre deg kjent med område på en annen måte.

Seil langs Europas mest ikoniske vannveier. Besøk en eklektisk blanding av byer, fra bohemske Amsterdam og Budapest, til det gamle Köln og det keiserlige Wien. Eller begi deg lenger unna til det majestetiske vannet i Sørøst-Asia, langs Mekong og Irrawaddy for å utforske Thailand, Vietnam og Kambodsja.

All-inclusive-løftet betyr at flyreiser, transport og tips om bord er inkludert, så det er ikke nødvendig å ta med lommeboken, alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte livets reise.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Opplev en reise for livet om bord på Scenic Eclipse, verdens første oppdagelsesyachter.
Hos Scenic ble det satt en ny standard innen ultra-luksus cruising da de lanserte sin første Discovery Yacht i verdensklasse. Her får du sjeldne og ekstraordinære cruiseopplevelser over hele verden. Skipene er spesialdesignet med et vell av funksjoner i verdensklasse.

Hver Scenic Eclipse Expedition, Discovery og Cruise Voyage er håndlaget for å skape minner som varer livet ut. Fra det uberørte landskapet i Antarktis, verdens sørligste kontinent, til de dramatiske fjordene i polarsirkelen i nord. Cruise langs pittoreske farvann i Middelhavet og Europa; lær om de forhistoriske Jomon-tradisjonene i Japan; oppdag de plettfrie glemte kystlinjene i det russiske fjerne østen og fordyp deg i de rike og mangfoldige kulturene i Amerika.

Nytt i 2023 er cruise rundt Stillehavsøyene, den rike historiske kysten av Skottland og langs den australske kystlinjen. Oppdag verdens største skjærgård i Indonesia eller de store underverkene på Island. Utforsk sukker-sandstrender i Karibien.

Prøv et cruise med Scenic Cruises

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,