cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

 • Informasjon
 • Send forespørsel

Norwegian Cruise Line

– deilig luksus til en veldig god pris

Hvorfor velge et cruise med Norwegian Cruise Line? Det vil gi deg en ferie i uformelle omgivelser med frihet og fleksibilitet på din ferie. Passer veldig bra for voksne, med eller uten barn. Delta på spennende aktiviteter om bord – noen skip har til og med og-kart bane! Kos deg med nydelig mat, strålende underholdning, utallige fasiliteter med mye mer.

19 skip og nærmere 400 reisemål i hele verden!

NCL har et stort utvalg av romslige lugarer og de har også et eksklusivt konsept – The Haven. Her er det lagt vekt på god plass, egen butler, rolige bassengområder, spesielle restauranter og topp service – bare for gjester som bor i området The Haven. Eksklusivt område, med det ekstra, hvor du lar deg skjemme bort!

Norwegian Cruise Line har et helt spesielt konsept tilrettelagt for deg som skal cruise alene. Her kan du på utvalgte skip bo i studiolugarer kun for en person. Og da betaler du ikke noe tillegg for å ha den alene. I tillegg har du da tilgang til en spesiell Studio Lounge med bar og store TV-skjermer. Her kan du slappe av med kaffe og cocktails og bli kjent med andre som reiser alene.

SPESIALTILBUD MED NORWEGIAN CRUISE LINE!
nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

PÅSKECRUISE RUNDT BAHAMASSommercruise i Karibien med Norwegian Cruise Line USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Hva med å være førstemann om bord på cruise rundt Bahamas med Norwegian Aqua – det splitter nye skipet som kommer i 2025. Denne seilingen går i påsken 2025 og kan lett kombineres med spennende reisemål i USA, Hawaii eller Karibien.

 

 

NEW YORK OG CRUISE TIL BERMUDA MARS 2025Cruise til Bermuda med Norwegian Prima Cruise i Karibien i kombinasjon med New York USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Aldri vært i New York eller på cruise tidligere? Her er en flott mulighet til å få en smak av begge deler, virkelig en godbit av en reise.
Opplev nye eventyr med et spektakulært cruise til Bermuda fra New York på Norwegian Prima. Nyt to dager med rosa sandstrender, livlige byopplevelser og smakfulle lokale delikatesser etter en tur gjennom New Yorks ikoniske severdigheter.

 

Cruise til Maldivene, Thailand og Seychellene med Norwegian nordmannsreiser, cruisereiser, cruise MALDIVENE, MAURITIUS OG SEYCHELLENE!
Bli med på et fantastisk cruise til Maldivene, Thailand og Seychellene med Norwegian Dawn. Cruiset starter i Singapore og vi har lagt inn to overnattinger der. Underveis vil skipet ligge over natten på Maldivene og på Mauritius så du får enda mer tid i land for å utforske disse perlene!
Inkl. fly, balkonglugar, hotell, transport, tips.

 

EKSOTISK CRUISE RUNDT HAWAIIcruisereiser, cruise, nordmannsreiser,
Se det beste av Hawaii på cruise med Norwegian Cruise Line sitt skip Pride of America. Du besøker fire av de flotteste øyene på Hawaii!
Norwegian Cruise Line er det eneste rederiet som seiler rundt Hawaii!

 

 

https://www.cruisereiser.no/tour/cruise-til-maldivene-thailand-og-seychellene-med-norwegian/CRUISE FRA DOMINIKANSKE REPUBLIKK
Dette er en fantastisk seilingsrute. På cruise fra Dominikanske Republikk med Norwegian Sky kommer du innom de fineste karibiske perlene. Hva med herlige øyer som Barbados, St Kitts, St Lucia, Curacao og Aruba?
Nyte stranddager først? Det ordner vi!

 

 

PANAMAKANALEN MED NORWEGIAN CRUISE LINEcruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Bli med på en reise du aldri vil glemme!  På et cruise gjennom Panamakanalen med Norwegian Cruise Line får du utforske spennende reisemål og selvsagt høydepunktet – Panamakanalen.
Å krysse Panamakanalen er noe du vil huske for livet. Og når vi inkluderer stopp i mange spennende havner som Cartagena, Huatulco og Puerto Vallarta blir dette et unikt eventyr.

 

***

NORWEGIAN BLISS, NORWEGIAN ENCORE OG NORWEGIAN JOY!

Her finner du verdens lengste Go-kart bane til sjøs (300 meter, like lang som skipet på langs!) over 2 nivåer, laser-tag under åpen himmel, 2 flotte observation lounges i front av skipet, 27 ulike restauranter og spisemuligheter, utallige barer og lounger og underholdning i verdensklasse.

Skipet tar ca. 4 000 passasjerer, veier ca. 167 000 bruttotonn og er 330 meter langt. Norwegian Bliss er med andre ord et ganske så stort cruiseskip. Interiøret er vakkert og stilrent.

 

 

Maten om bord holder høy standard med mange varianter fra alle verdens hjørner. Vil du gå på spesial restaurant kan vi anbefale Teppanyaki, en japansk restaurant der kokken tilbeder maten ved bordet og lager et artig show av det hele.

***

 

 

Drøm deg bort på Norwegian Spirit:

 


Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

 • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
 • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
 • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
 • Barne- og ungdoms-program

Vi anbefaler at du legger til Free at Sea for fra ca 1 100,- per person. Dette inkluderer Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis på utvalgte seilinger (kun skatter og avgifter)

***

Opplev luksus i The Haven
Prøv Norwegian Cruise Lines lekre avdeling ”The Haven”. Her kan du på flere av skipene bo i fantastiske suiter. The Haven er et område på skipet med eget bassengområde, nydelige lugarer, personlig service og restaurant.
I Haven er alle Free at Sea-valg inkludert.

Les Norwegian Cruise Lines vilkår og bestemmelser

Se også:
Cruise i hele verden
  JaNei

  © 2024 Nordmanns-Reiser AS

  Driftes og utvikles av God dag,