cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Emerald Cruises

Cruise langs de ikoniske elveveiene i Europa. Utforsk restene av forsvunne sivilisasjoner i Sørøst-Asia. Eller ta en luksus yachtferie langs verdens mest spektakulære kystlinjer.
Emerald Cruises er et luksus-rederi for den mest kresne.

Uansett hvor du ønsker å reise, enten det er uberørte øyer eller travle metropoler, garanterer vi en reise uten sidestykke med den spesialdesignede flåten av elvecruiseskip og havgående luksusyachter.

Emerald Cruises er eksperter på små skip og opplevelser. Du vil lett merke den intime og romslige livsstilen, mat i verdensklasse, deilige spa-behandlinger og spennende utflukter.

Reisen inkluder flyplasstransport, tips, lekre måltider og håndplukkede utflukter.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Emerald Cruises er et søsterforetak til Scenic Cruises, og tanken var å gjøre om hele elvecruiseindustrien med moderne og innovative elvecruiseskip og løfte om eksepsjonell verdi for pengene fra dag én.

Elvecruiseskipene tar fra 112 – 180 passasjerer. Nøye utvalgte måltider serveres daglig i Reflections Restaurant. Horizon Bar & Lounge fungerer som skipets hjerte. En vakker solterrasse går rundt hele skipet, og innendørsbassenget forvandles til et kveldskino. Prøv også EmeraldACTIVE-programmet, med treningstimer, yoga og vannaerobic. På kvelden er det karaokekvelder, kortturneringer og quiz i gameshow-stil.

I tillegg har Emerald Cruises små boutique-yachter som tar fra 28 til 100 passasjerer.
Emerald Cruises Yacht Cruising tilbyr moderne luksus på havet, med en mengde romslige fellesområder og et utvalg av balkongsuiter og lugarer.

Nytt av året er luksuscruise i Det indiske hav. Emerald Sakara vil ta deg med på øyhopping rundt på de tropiske Seychellene under et 11-dagers luksusyachtcruise. Du kan utforske øyene Port Victoria (Mahé), Sainte-Anne, Cousin, Praslin, Grande-Soeur, Curieuse, La Digue og Aride.
Yachten er spesialdesignet med luksuriøse bekvemmeligheter og representerer neste generasjons yachtcruising med kun 100 passasjerer.

Prøv et cruise med Emerald cruises

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,