GO UP

En dag om bord i ett av verdens største cruiseskip

Publisert 08.05.23

Bli med meg en dag om bord på ett av verdens største cruiseskip!

Det banker forsiktig på døren. Betjeningen står der med ett brett fullt av godsaker.
Ah! Morgenkaffe med havutsikt er ikke feil. Etter en god natts søvn i særdeles gode senger, er det lite som smaker så godt som en morgenkaffe og en croissant servert på døren. Når den er fortært, begynner en ny dag om bord på Symphony of the Seas…

Frokost – vel, her er det så mange valgmuligheter, men jeg velger å sette meg under noen grønne trær i friluft på Cafe Park. Fuglene kvitrer og morgensolen varmer.
Deilig frokost med bagels, yoghurt med korn og fersk juice nytes i friluft mens dagens aktiviteter planlegges.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

Etter frokost står valget mellom å bli på skipet eller gå av og utforske reisemålet vi har kommet til. I dag velger jeg å bli om bord. Jeg tar en tur opp på soldekk og finner meg en plass med utsikt over havet, like ved ett av de flotte boblebadene.
I det fjerne hører jeg hvinene fra lekende barn i det store badelandet Splashaway Bay, som er dedikert våre minste.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

Klokken passerer 12 og det er jo lov å ta noe godt å drikke? Servitørene rundt på bassengområdene er alltid tilgjengelige. Og noen av de frosne drinkene er utrolig forfriskende i varmen. Drikkepakke har jeg selvsagt kjøpt til en rabattert pris på forhånd.

Etter noen runder i bassenget og boblebadet og etter å ha lest en halv bok, tenker jeg at det er på tide å forsøke noen av de morsomme aktivitetene.
En runde i FlowRider fungerer ikke så bra for meg. Men derimot zipline høyt over dekk er kjempegøy.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

Hva med å ta verdens lengste sklie ned 10 etasjer og ta en liten lunsjbit? Utrolig hvor sulten man blir av å kunne spise hele tiden…

Jeg stikker innom Johnny Rockets på dekk 6 og unner meg sliders og herlig mat med amerikansk vri. Det er deilig å sitte i solen på Boardwalk og nyte en kald milkshake.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

En liten dessert fra det store utvalget i buffetrestauranten Windjammer topper det hele.

Etter denne deilige lunsjen og de spennende aktivitetene, er det deilig å sette seg under en parasoll på Solarium – området som kun er dedikert voksne, og bare nyte utsikten.

Jeg rekker en treningsøkt i det fine treningsstudioet før jeg går til lugaren og bestemmer kveldens antrekk. I dag er det white night-tema, det blir spennende. Middagstemaene ligger i appen, så det er enkelt når du skal pakke med deg cruise-outfiten. Iført utvalgt hvitt antrekk rusler jeg til dekk 5 for å møte de andre før middag på Rising Tide Bar – en morsom variant som hever seg opp tre dekk til dekk 8. Når du er ferdig med drinken, så er du faktisk i Central Park. Her ser du stjernene på himmelen og sirissene synger.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

Men først må jeg jo prøve Bionic Bar – robotene som lager den drikke du ønsker. Spennende.
Vi rusler ned trappene til dekk 5, hvor det venter en bedre middag i Main Dining Room.
Det mest fantastiske med denne a la carte-restauranten er at du kan velge å bestille inn flere forretter og desserter, dersom du ikke ønsker hovedrett. Du må altså ikke bestille inn en treretters om du ikke ønsker.

https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/ https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/ https://www.cruisereiser.no/2023/05/08/en-dag-om-bord-i-ett-av-verdens-storste-cruiseskip/

 

Vi har valgt å spise litt tidligere, slik at vi kan rekke det spektakulære showet i Aqua Theater – hvor alt dreier seg om vann. Vi kunne gått i Royal Theater for å sett ett av de prisbelønte musicaloppsetningene, men det får vente til i morgen. Det er deilig å sitte i friluft og se stuperne og akrobatene gjøre spennende stunts.

Dagen avsluttes i nattklubben Dazzles med herlig musikk og god stemning.

Det har vært en lang og innholdsrik dag om bord i ett av verdens største cruiseskip

Men skipet er ikke på langt nær ferdig utforsket. Det venter mer enn 20 flere restauranter – barer og aktiviteter! Gleder meg allerede til i morgen!
En dag om bord i ett av verdens største cruiseskipEn dag om bord i ett av verdens største cruiseskipEn dag om bord i ett av verdens største cruiseskipEn dag om bord i ett av verdens største cruiseskipEn dag om bord i ett av verdens største cruiseskipEn dag om bord i ett av verdens største cruiseskip

Vil du ta en tur med verdens største cruiseskip?

Kontakt Cruisereiser – vi ordner det

Symphony of the Seas i Karibien 
Les mer om Royal Caribbean

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,