GO UP

 • Informasjon
 • Send forespørsel

AmaWaterways

– noen av de beste elvecruise i verden

Seil på noen av verdens vannveier på elvecruise med AmaWaterways. Kom inn i hjertet av europeiske storbyer og se eksotiske reisemål som Myanmar, Kambodsja og Vietnam fra elvesiden.

Et elvecruise med AmaWaterways er mer enn spennende reisemål – selve elvecruiset er en reise i seg selv.

KNALLTILBUD PÅ LUKSUS ELVECRUISE
🌞Opp til €1 700 i rabatt
🌞Gratis oppgradering av lugaren
🌞Opp til €50 å bruke om bord
🌞Ha lugaren alene uten ekstra tillegg
Gjelder elvecruise i Europa i 2024, 2025 og 2026

 

ELVECRUISE PÅ ROMANTISKE DONAUelvecruise, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,
Et elvecruise på Donau med AMA Waterways er et av Europas flotteste elvecruise. Vi kan inkludere fly og dager i Praha før elvecruiset.

 
 

OPPLEV FANTASTISKE DOURODALEN PÅ ELVECRUISE!Douro elvecruise med AmaWaterways USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Et av Europas mest uberørte regioner og en av verdens eldste vindistrikt. Vi kan inkludere fly og dager i Lisboa før elvecruiset.

 
 
 

BLOMSTERCRUISE MED AMAWATERWAYSnordmannsreiser, cruisereiser, cruise
Dette handler om blomster, fargeprakt, historie og ulike smaker. Et fantastisk blomstercruise tar deg med til Nederland og Belgia med besøk i nydelige Keukenhof Gardens. I tillegg kan du besøke Floralia blomstershow. Utforsk de fargerike kanalene i Amsterdam, se de legendariske vindmøllene i Kinderdijk og beundre kunstverk fra kunstnerne Rubens og Michelangelo.

 

ELVECRUISE I SØR-AFRIKAUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Vil du unne deg noe virkelig unikt? Ta et elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways! Eksklusivt, lekkert, opplevelsesrikt!
Seil langs Chobe-elven og se den største konsentrasjonen av elefanter i hele Afrika fritt svømmer og plasker rundt. Den grasiøse sjiraffen bøyer den langstrakte nakken for å slukke tørsten ved et vannhull. Lytt til det nærliggende gryntet fra neshornet og nyt synet av bøfler, løver, krokodiller, antiloper og hundrevis av andre dyre- og fuglearter. Mens du nyter det utrolige dyrelivet, ikke glem å puste inn den velduftende duften av afrikansk gress og busker.

EKSKLUSIVT ELVECRUISE I COLOMBIAElvecruise i Colombia med Ama Waterways, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Altså – dette er en fantastisk eksotisk nyhet! Ta et eksklusivt elvecruise i Colombia med AmaWaterways! Se noen av de skjulte skattene langs Magdalena-elven i dette magiske landet. AmaWaterways er det første elvecruiserederiet som utforsker den fantastiske elven.
 
 

MAGISKE MEKONGElvecruise på Mekong med Ama Waterways Elvecruise på Mekong USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på et åtte dagers cruise på Mekongelven med Ama Waterways. En fantastisk spennende tur. Dette elvecruiset går over åtte dager fra Siem Reap til Ho Chi Minh eller motsatt. Vi skreddersyr din pakke!

 
 

ALLTID HYGGELIG MED JULEMARKEDSCRUISEJulemarkedscruise med AMA Waterways AmaWaterways, julecruise, Donau, Cruisereiser, Julemarkedscruise på Donau med AMA Waterways
Bli med på noen av Europas flotteste og mest eksklusive julemarkedscruise med AmaWaterways.
Boder fulle av duftende godsaker, glade mennesker, glühwein, snødryss i kombinasjon med fantastiske byer og byggverk! Flotte elvecruise-skip, utmerkede guider, topp kvalitet hele veien. Delta i festlige tradisjoner og måltider med alt tilbehør om bord, og besøk fortryllende markeder fylt med håndarbeid. Julemarkedscruise er den ultimate oppladning til deilig julehøytid.

 

 

AmaWaterways – 5* elvecruise. Hva er inkludert?

AMAMagna Budapest

For din trygghet bestiller vi alt du ønsker i forbindelse med seilinger med AmaWaterways. Vi ordner fly og eksklusiv privat transport til skipet.
Om du ønsker det, ordner vi også hotell og program før eller etter seilingen.
Du kan også ta tog fra London, eller Paris til en del av seilingsrutene.

 

5 grunner til å seile med AmaWaterways
 • Topp personlig service
 • Utsøkte måltider
 • Utflukter inkludert. Egne aktive utflukter og utflukter for deg som vil ha det roligere.
 • Sykkel inkludert
 • Ombord er engelsk hovedspråket og gjestene kan komme fra alle verdenshjørner

 

Her kan du reise med AmaWaterways skip
 • Europa
  • Reis på Donau, Svartehavet, Rhinen, På Franske elver og Douro i Portugal og Spania
 • Asia
  • Reis på Mekong elven
 • Afrika
  • Turen på Chobe elven kombinerer du med Victoria fossene og/eller safari
 • Egypt
  • Nilens hemmeligheter og storhetstid

 

Pakk en gang – den enkle opplevelsesreisen

Det er fantastisk å kunne bo og pakke ut et sted mens du opplever storbyer og små landsbyer underveis og slipper å reise fra hotell til hotell. Hver dag på elvecruise gir deg unike opplevelser i land mens du seiler på elver og kanaler, gjennom sluser og til steder som ellers er vanskelig tilgjengelig. Skipet ligger om natten nær bysentrum og det er lett for deg å komme og gå som du ønsker for å oppleve mest mulig.

Små, moderne og hyggelige skip tar opp til 156 gjester, i Europa tar de fleste skipene ca 100 gjester. AmaWaterways har mindre skip enn de fleste andre rederier og det gir trygghet og gode opplevelser. Elegante lugarer i forskjellige kategorier hvor det også er doble balkonger. I 2019 ble Ama Magna hedret som et av «Worlds Greatest Places» med ekstra store luxury suiter, fire restauranter, et kino ombord og Zen Wellness studio. To nye skip i 2021 tilbyr samme luksus i Europa i tillegg til et skip på Nilen.

 

Innovasjon og bærekraft

Ama sykkel AMA Waterways, Bordeaux, France

AmaWaterways er ledende i elvecruise og tilbyr velværeavdeling og treningsmuligheter. Gratis sykler gir deg muligheten til mange flotte sykkelturer underveis, på egen hånd eller med guide. Chefs Table spesialrestaurant er også inkludert på seilingen.

Bærekraft er viktig. 18 av skipene i Europa har fått det prestisjefylte Green Award sertifikatet for sin ledende utvikling av sikkerhet, kvalitet og miljøtilpassing – inkludert det nyeste skipet AmaMagna.

 

 

Fritid ombord

Ama mat og hygge AmaWaterways

Luksusskipene tar deg fra sted til sted. Liggetid i havnene er tilrettelagt slik at du har god tid til å nyte opplevelsene på egen hånd i tillegg til inkluderte utflukter. Vel ombord kan du nyte tiden på soldekket hvor du kan ta en dukkert i svømmebassenget eller boblebadet, nyte en massasje eller bare se på landskapet mens du nyter et glass vin.

Personlig service

Med en gang du kommer ombord blir du tatt imot av en profesjonell og vennlig gruppe ansatte som alltid gjør det meste for at din opplevelse skal bli den beste. De lærer seg fort ditt navn og husker dine spesielle matønsker og gir deg hyggelige opplevelser. Helse og hygiene ombord blir ivaretatt på en profesjonell måte og er topp prioritet.

Cruise managers

Cruise manager styrer utflukter, holder og organiserer foredrag og kan hjelpe deg til enhver tid med spørsmål du har om steder, ting å gjøre og er svært godt kjent med steder og opplevelser. De gjør en fantastisk jobb for at du skal få den beste opplevelsen.

Varierte inkluderte utflukter
Ama Lintz Donau

Linz

AmaWaterways har hver dag et godt utvalg av inkluderte utflukter. Alt fra enkle spaserturer for de som ønsker det til aktive turer for aktive gjester. Guidede fotturer og sykkelturer i små grupper med 10-15 personer. Det er også utflukter som har kulinarisk tema som kokkeklasser og vinsmaking. I tillegg er det tid til å oppleve mye på egen hånd.

Velvære ombord

AmaWaterways var det første elvecruise rederiet som tilbød velvære vert om bord. Det er små trenings klasser, du kan nyte svømmebasseng eller whirlpool på dekk og en sunn meny er viktig hvor det også tilrettelegges med lokal mat og råvarer. Trenger du vegetarmat, glutenfri eller lavkarbomat tilbys det alltid.

Gourmet måltider

Ama mat AmaWaterways

Som medlem av kjeden La Chaine des Rotisseurs tilbyr AmaWaterways utsøkt og lokal mat til hvert måltid. Viner er håndplukket og serveres med lunsj og middag. Alle måltider er inkludert – også spesialrestauranten The Chef`s Table hvor en flerretters smaksmeny venter. Ama Magna tilbyr også Al Fresco restaurant og Jimmy`s vinbar og restaurant for unike matopplevelser. Uansett hvor du spiser gir de ansatte deg en unik og personlig opplevese.

Internett ombord

Wi-fi (internett) holder god kvalitet og er inkludert i prisen. Hver lugar har også en laptop til bruk. Du kan også laste ned appen myAmaCruise som gir det interaktive kart under reisen, beskrivelser og forslag til aktiviteter.

Opplev verden på et elvecruise-skip full av komfort og luksus. Seil på en av Europas elver, eller forsøk eksotiske reisemål som elvene i Asia eller Afrikas vannveier.

Opplev kultur, historie, sjarmerende byer, julemarked, lokalbefolkning og mye mer på en unik måte. På et elvecruise kommer du inn i hjertet av reisemålene.

Cruisereiser skreddersyr ditt elvecruise

Alt er inkludert på et elvecruise med AmaWaterways:
 • Spennende og lærerike utflukter
 • Utvendig lugar
 • Gourmetmat om bord
 • Fine viner, øl og mineralvann
 • Wifi
 • Sykler

Ingen av skipene tar mer enn 170 passasjerer og det gir en intim og hyggelig atmosfære. Det gjør også at personalet yter den ypperste service.

Skipene har skjønnhetssalong og massasjetilbud som du betaler ekstra for.

Lugarer:
Det er flere lugarkategorier og de varierer fra skip til skip – De fleste med fransk balkong. Alle lugarene er utvendige. Det tilbys også juniorsuiter for de som vil ha ekstra komfort.  Lugarene er fra 14 – 23 kvadratmeter, jr.suitene er fra 25 – 35 kvadratmeter.

Vil du prøve et elvecruise med lekre AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser nå

Se også:
Cruise i hele verden
  JaNei

  © 2024 Nordmanns-Reiser AS

  Driftes og utvikles av God dag,