GO UP

Norwegian Cruise Lines karibiske øyer!

Publisert 15.09.21

Drømmer du om sydhavsøyer, sol, varme, mat, heftige rytmer og å bli skjemt bort?
Da bør du lese mer om Norwegian Cruise Lines karibiske øyer og spennende seilinger.

Belize, Mexico, Jomfruøyene og mange flere eksotiske navn dukker opp. Det første mange tenker på når de vil på cruise, er nettopp Karibien.
Klimaet, menneskene og hvite sandstrender lokker.

Norwegian Cruise Line tilbyr over 50 unike reiseruter i 2022 fra ni avgangshavner. Her kan du velge mellom cruise i vestre Karibien, cruise i østlige Karibien eller cruise i sødre delen av Karibien. Alle seilingsrutene med ulike typer havner og opplevelser. Ønsker du en helt unik opplevelse, så velger du et såkalt back to back cruise – det vil si at du setter sammen to ulike seilinger.
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Norwegian Cruise Lines karibiske øyer

 

Cruise i vestlige delen av Karibien

Hvis du vurderer et cruise i den vestlige delen av Karibien, vil du sannsynligvis besøke havner i Honduras, Mexico og Belize.

Et cruise til Roatan, Honduras, tar deg med til et av de mest uberørte korallrevene i Karibien. Roatan ligger utenfor kysten av Honduras. Her kan du utfolde deg med fantastisk dykking og snorkling, eller spennende eventyr på land.

Harvest Caye, Belize er perfekt for den karibiske opplevelsen. Her er det restauranter, butikker, strender, bassenger, zipline og mange vannaktiviteter.  Men Harvest Cay er også et flott utgangspunkt for utflukter til Belize’s barrierrev eller det beliziske fastlandet.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Norwegian Cruise Lines karibiske øyer

 

I Mexico kan du stoppe enten på Costa Maya, hvor du kan slappe av langs de vakre strendene på Yucatan-halvøya. Eller du kan dra innover i landet for å se en av de mange mayamonumentene i området. Cozumel er kjent for sitt fiske, dykking og snorkling.

Tips til seilinger:
7-dager: Harvest Caye og Costa Maya
7-dager: Harvest Caye, Cozumel og Roatan
5-dager: Harvest Caye & Cozumel

Cruise i østlige deler av Karibien

Charlotte Amalie på St. Thomas er et tidligere hjemsted for karibiske pirater. I dag er stedet kjent for sin tollfrie shopping, snorkling og fiske.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Norwegian Cruise Lines karibiske øyer

 

Christopher Columbus fant de hvite sandstrendene på Tortola på De britiske jomfruøyene i 1493. Her må du ikke gå glipp av å ta en svømmetur i det krystallklare vannet i The Baths.
Det tropiske øyparadiset Ocho Rios, Jamaica møter deg med et idyllisk strandlandskap. Men dra gjerne dypere inn på Jamaica, og du vil finne at øya tilbyr mye mer, inkludert Dunns River Falls, White River og Fern Gully-juvet.

Great Stirrup Cay på Bahamas er Norwegian Cruise Lines private øyparadis

Det er det perfekte stedet å tilbringe en dag på stranden, nyte solen og nyte havet.

Tenk deg en drømmedag på et idyllisk privat øyparadis, det er en opplevelse reservert bare for NCL’s gjester. Slapp av på hvite sandstrender og nyt de mange alternativene for å utforske paradiset på. Snorkle med havskilpadder og fargerik fisker i varme turkise farvann. Ta deg en fredelig kajakk tur langs kysten, lage din egen deilige taco på den nye inkluderte restauranten Abaco Taco, eller bare slappe av i din egen private cabana ved stranden. Gjør alt – eller ingenting i det hele tatt – valget er ditt.

Aktiviteter på øya: 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Nassau på Bahamas er shoppers paradis, men det tilbyr også et vell av andre attraksjoner, inkludert den koloniale arkitekturen i byen eller et snorkleeventyr ute i vannet.
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Norwegian Cruise Lines karibiske øyer

 

Puerto Plata, Den dominikanske republikk: Puerto Plata på Den dominikanske republikk er kite- og windsurfinghovedstaden i Karibien.

Tips til seilinger i østlige Karibien:
7-dager: Great Stirrup Cay og Den dominikanske republikk
10-dager: Den dominikanske republikk og Grand Turk
7-dager: Great Stirrup Cay og Den dominikanske republikk

Cruise i sørlige Karibien

Hvis du er en dykker, er muligheten til å dykke på Pitons på St. Lucia en uforglemmelig opplevelse.
Bridgetown, Barbados – Her kan du fremdeles se tydelige spor etter de britiske koloniale røttene. I tillegg finner du her det tredje eldste parlamentet i samveldet. Bridgetown er den eneste byen utenfor kontinentet som George Washington besøkte. Snorkle med skilpadder, og ikke gå glipp av muligheten til å prøvesmake rom.

Kralendijk på Bonaire er kjent for dykking, salt og Karibiens eneste barbent-kasino.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Norwegian Cruise Lines karibiske øyer

I Willemstad på Curacao går du : Gå inn i en karibisk versjon av gamle Amsterdam på Willemstad. Men det varme vannet som vrimler av tropisk fisk vil raskt minne deg på at du faktisk er i Sør-Karibien.

Oranjestad på Aruba har lekre hvite sandstrender og koboltblått vann. I tillegg kan du se den flotte og fargerike nederlandsk kolonialarkitekturen.

Tips til seilinger i østlige Karibien:
6-dager: Philipsburg og Tortola
14-dager: Curaçao, Aruba og Den dominikanske republikk
11-dager: Aruba, St. Lucia og Antigua til New York

Uansett hvilken rute du velger, tilbyr Norwegian Cruise Line det beste utvalget av cruise i Karibien!
Vi inkluderer båre flyreise og eventuelt hotell, slik at du får en pakke – som er så viktig i disse dager!

Det kan være vanskelig å velge, derfor kan Cruisereiser hjelpe deg med å plukke ut blant Norwegian Cruise Lines karibiske øyer.

Kontakt oss!

Les mer om Norwegian Cruise Line
Les om The Haven på Norwegian Cruise Line

 

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,