Fristelser på havet

GO UP

Ocean Cay MSC Marine Reserve på Bahamas

Publisert 30.07.19

Opplev den eksklusive øya Ocean Cay MSC Marine Reserve på Bahamas på ditt cruise med MSC Cruises.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Ocean Cay MSC Marine Reserve var tidligere et sted det ble hentet industrisand. Øya har nå blitt lekkert restaurert til et uberørt stykke land i Bimini-øykjeden i det vestlige Bahamas. Den restaurerte øya er omgitt av et marint reservat og fire mindre bukter.

 

De første gjestene ankommer 9. november 2019. Her vil du kunne kose deg på hvite sandstrender omkranset av vakkert blått hav og frodige Bahamiske grøntområder.
Du kan gå mellom skipet og øya under tiden det ligger her, slik at du selv velger hvilke fasiliteter du ønsker å benytte. Cruiseskipene ligger over natten.

 

Noen av de flotte tingene du kan oppleve:

Great Lagoon Beach: Ligger i et innløp midt på øya. Dette er det største enkeltstrandområdet og tilbyr et fristed med grunt krystallklart vann perfekt for bading og vannsport.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Fyret: Et slående 98 fot høyt landemerke hvor du finner en bar i Hemingway-stil og en terrasse hvor du kan nyte sjøutsikten, ta en cocktail og høre livemusikk. Etter solnedgang kan du se et lysshow.
Seakers Food Court: En bufférestaurant som tilbyr ferske måltider ut fra en rekke internasjonale kulinariske tradisjoner.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Ice Cream Parlour: En iskrembutikk og kafé som serverer et bredt utvalg av iskremsmaker og kaffedrikker. Kun en kort spasertur fra stranden.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Ocean Cay er basert på et dypt engasjement for økologiske prinsipper, som former alt fra hvordan arenaer er bygget til hvordan øya drives. En av prioriteringene for MSC på Ocean Cay er restaurering av koraller. Koraller må beskyttes, de er en stor del av det marine økosystemet, sikrer biologisk mangfold, gir et livsmiljø for marint liv og beskytter kystlinjer.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Photo credit: Conrad Schutt

Vil du oppleve Ocean Cay MSC Marine Reserve på Bahamas? Kontakt Cruisereiser

Les mer om MSC Cruises
Cruise i Karibien med MSC Cruises

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,   cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,   cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic